OCZ je podneo zahtev za bankrot posle dužeg perioda u kome su imali velike finansijske probleme , IP i zaposlene će možda otkupiti Toshiba, ali još uvek nije sigurno.
Sreća pa kod nas su za garancije odgovorni uvoznici, a ne proizvođač, mada je pitanje na šta će sve to ličiti, znajući naše uvoznike.
Taman neko napravi SSD (OCZ Vector) koji parira Samsung 840 Pro-u i eto bankrotira.
Opaaa ... ako me sećanje ne vara, na onom Bench forumu su se oni dežurni ljubitelji SSD-a zaklinjali u OCZ. Čak imamo jednog sa takvim korisničkim imenom tamo kao MODERATORA, imamo ga i ovde valjda ... Sada ništa nije valjao*?
:: Da su valjali stvrno :: ne bi bankrotirali :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Čak i na Bechu, nisu svi `dežurni ljubitelji SSD-ov` kako si nas nazvao, mada meni to ne smeta :) bili ljubitelji OCZ-a.
Još u vreme boom-a SF-2281 SSD-ova, bilo je mnogih koji su govorili protiv takvog pristupa - prvo da ja izbacim proizvod na tržište, da se to prodaje, pa ću posle da peglam firmware.
Na kraju ih je reputacija koju su stekli u to vreme sustigla - postali su sinonim za nepouzdane uređaje, svi su OCZ ime povezivali sa nepouzdanim FW-om i dosta otkaza.
Realno, ni jedna drugi veliki proizvođač SSD-ova nije imao ni približno takve gafove kakve su oni sebi dozvolili.
:: :: Opaaa ... ako me sećanje ne vara, na onom Bench forumu su se oni dežurni ljubitelji SSD-a zaklinjali u OCZ. Čak imamo jednog sa takvim korisničkim imenom tamo kao MODERATORA, imamo ga i ovde valjda ... :: Sada ništa nije valjao*? :: :: :: Da su valjali stvrno :: :: ne bi bankrotirali :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
I dan danas mi stoji u `gamerskoj makini` 4x1GB OCZ XTC Platinum DDR2-800, sa 10god. garancije. Baš me zanima kako će da reše reklamaciju, usled mogućeg crkavanja :)...
:: To je jedino napajanje koje mi je riknulo OCZ ModXStream Pro 500W.Sto se mene tice daleko im lepa kuca :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Stvarno, Vertex 4 je ubica, ne brinem se uopste kako ce mi prodavac resiti reklamaciju (ako ne daj boze rikne), nema to veze sa OCz-om, bar kada nas prodavac stampa svoju garanciju.
Ja sam, pre 3-4 godine, saznavsi da su prestali da prave RAM...
28.11.2013. 15:56
status: user broj poruka: 10997
posumnjao da je taj potez predznak predstojeceg sunovrata (izvestio sam i ovde o tome). Zvanicno objasnjenje je bilo sasvim tipicno: zelja da se koncentrisu na SSD i druge ``perspektivnije`` grupe proizvoda (kao, RAM nije perspektivan!)...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.