Prvi korak ka tome.. Do sad su se krili iza modnih agencija i poslovnih pratnji i muzicke scene , definitivno su evoluirali ka naprednijem medijski ispracenim oblikom poslovanja slobodnog karaktera!
Kakva nam je drzava i koliko smo moralno potonuli ovo me apsolutno ne cudi! Stvara mi takvo gadjenje da nemam reci!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Rekoh sebi , ni jedna vlast nije zlatna , svi gledaju svoju koristi i kako da se zapadu uvuku u dupe. Samo sam posmatrao hoce li biti one gay parade i hoce li popustiti pod pritiskom zapadnih sila! Srecom nisu , bar to malo mi daje nadu da se kao drze nekog plana !Kao . Ako se budemo ugledali na zapad i ovo malo zdrave pameti i ciste svesti i kulture ce isceznuti!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Taj otpad ce imati daleko lagodniji zivot od prosecnog akademskog gradjana u zemlji Srbiji. Posledica je naopakog sistema vrednosti
:: To je otpad na jednom mestu, koji ne moze se reciklira.. :: Od njih ni organsko djubrivo ne moze da se napravi.. :: :: :: :: :: :: :: :: Cek` je`l ovo treba da bude kao neka riba ili sta :: :: A za elementarno (ne)znanje bolje da ne komentarise :: ::
Lagodno ce je jebati crnci sa velikim kitama. Kada napui 40 moci da kenja samo u kesama, posto vise nece imati debelo crevo da izvines. Jebes ti takav lagodan zivot. Jebo te pare ako ce neki matorci se znoje nad njom, da bi ona moglad da ode jednom nedeljno u usce I da kupi sebi krpice. Ja ovo ne bi tako ni givnjivom motkom, steta se prlja motka. Ovo je genetski otpad. Arnagedon samo pa sve iz pocetka.
:: Taj otpad ce imati daleko lagodniji zivot od prosecnog akademskog gradjana u zemlji Srbiji :: Posledica je naopakog sistema vrednost :: :: :: :: To je otpad na jednom mestu, koji ne moze se reciklira.. :: :: Od njih ni organsko djubrivo ne moze da se napravi.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cek` je`l ovo treba da bude kao neka riba ili sta :: :: :: A za elementarno (ne)znanje bolje da ne komentarise :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.