Bolje nije moglo. Pa i poceli su sa toalet papirom, sad ce MS imati najjacu tehnologiju za telefone kad udruzi resurse...izbice za 2 god na prvo mesto, kad Windows mobile proguta Androide...(Samsung, Sony, HTC)...setite se kako su preuzeli trziste serverskih sistema (gde je sada Novell koji nekad bio kralj NOS-eva???). Jos se jedino Unix/Linux drzi jer je vecinom fraj ili pak ima jako dobru komunu i komercijalnu podrsku
Ovo se najavljivalo odavno ka su na Nokia drzali Symbian i cekli W8
P.S. sta fali Skypeu? I dalje je najbolji
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
M$oftov hardver - pa to je urnebees-salata! Od nokije ce postati
03.09.2013. 11:57
status: user broj poruka: 10997
Majkro$oftija!
Stono bi rek`o onaj momak iz marketinske kompanije koja je furala reklamu za neki sex toy, a trebalo je da i M$ uzme ucesca - ``ne ide to ljudi, em minijaturan, em mekan...``.
Mislim da je na serverskom trzistu sada Linux zastupljeniji na svetskom nivou, ali samo tu, mozda gresim.. Mada ne znam samo kako uspevaju toliko da se sire, iako su toliki giganti, mislim na Microsoft.
:: Bolje nije moglo. Pa i poceli su sa toalet papirom, sad ce MS imati najjacu tehnologiju za telefone kad udruzi resurse...izbice za 2 god na prvo mesto, kad Windows mobile proguta Androide...(Samsung, Sony, HTC)...setite se kako su preuzeli trziste serverskih sistema (gde je sada Novell koji nekad bio kralj NOS-eva???). Jos se jedino Unix/Linux drzi jer je vecinom fraj ili pak ima jako dobru komunu i komercijalnu podrsk :: :: Ovo se najavljivalo odavno ka su na Nokia drzali Symbian i cekli W :: :: P.S. sta fali Skypeu? I dalje je najbolj :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: ::
Ne radi se samo o telefonima, naravno, its a bit larger conspiracy.
:: Telefoni ljudi, koga zabole? Nisu jedini :: Recimo kao da je mikrosoft kupio asus, :: pa sta, ko da nema drugih proizvodjaca grafickih karti :: ili gresim :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Generalno me zabole za telefone ja imam neki od pr 5 godina, bez wifi tach skrina i slicno i zabole me, meni je to telefon ne digitalni aparat, kompjuter i slicno.
Pozivi poruke alarmi i to je to, baterija drzi 10 dana, malo manje ako se aktivno koristi.
A koliko vidim svi imate ili iphone ili samsunge, sta vas uopse briga za nokije koje generalno vecina ovde ne gotivi?
@Dex: pa to i jeste tema - i prosecni Amerikano tako misli.
03.09.2013. 13:20
status: user broj poruka: 10997
Radi se o megalomaniji omatoreloga Bilija i njegovog ruznog gustera Stevice... Plutokratija je ponikla iz zelje da se poseduje SVE i kontrolise SVE, valjda se, na taj nacin izbegava strah od smrti, yebem li ga... Kad prestane da ti se dize (ili nece uopste), bavis se kolekcionarstvom (pogledati film ``Kolekcionar``, glavna rola: Terens Stemp)...
Bili: ogledalce, ogledalce, reci mi ko je najbogatiji na svetu. (Steve Ball-lessMer, iza ogledala): ti, ti, leptiricu koji stalno mlatara krilima...ovaj, rukicama!
Bili: ogledalce, ogledalce, reci mi ko ima najsmrdljiviji hardver na svetu, a moze mu se da ga prodaje za mnooogo $$$.
(Steve Ball-lessMer, iza ogledala): ti, ti, tako mi jehovinih usranijeh konzola...
Bili: ogledalce, ogledalce, ala ti kenjas, kao kamila koja nas izbavi od faraona, onomad...
Pa to je i bila poenta, staviš joj M$ CEO-a koji zatim nabije svoj mrtvi OS na sve njihove telefone jer niko nije ni hteo da ga koristi i sada kada zbog toga ceo brend vredi manje ponudiš se da ga kupiš i `izvučeš` iz govana.
Micro$oft je stvarno šljam od firme... __________________ Scourge of PCBerza
Pa ko ih terao da ga prodaju, nisu morali zar ne, a isto tako nisu ni morali da uzimaju windows os za svoje mobilne? A isto tako mogu i da se prebace na druge mobilne os?
ja smatram da je WP kao sistem mnogo brze napreduje od Andorida... raspali andorid je tek od 4.0 verzije poceo da lici na nesto, uzmite lumiu 520 i najjefitni andorid pa upredite... nema tu mnogo filozofije, ali nardo sta mu ucukas u glavu tako je...
Konacno da ode u istoriju slepali se 10 godina na foru bez inovacija...Ceo svet ode na Android ,Win mobile.. oni i dalje drve... Nikad nisam voleo nokie uvek sam bio za Ericsoon i kasnije Sony Ericsoon ..Cak sta vise sad ce Nokia da bude br 1 jer Htc,Samsung i ostali nece dobijati win mobile tako lako..... Jos MS da uradi stvar kao apple da optimizuje os na hardver i BANG
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Naime, ako se WM optimizuje za Nokia HW, sto uz snagu brenda (bez obzira sto je poslednjih godina poljuljan, on je i dalje veoma snazan i uz malo marketinskog `silovanja` moze da bude nikada jaci), moze da nagovesti lagano propadanje bljutavog Androida. Naime, sa jedne strane cemo imati optimizovane Apple i Nokia telefone a sa druge strane Androide koji ce i dalje biti razvijani za mnogo proizvodjaca i samim tim i dalje lagoviti, bagoviti i posle mesec dana koriscenja biti vrlo usrani. Pritom ce sa svakom novom verzijom traziti vise i vise korova i vise i vise memorije. Stvar bi mogao samo da izvuce Asus Nexus, ali oni nemaju snagu brenda na polju mobilnih telefona i samim tim Google mora nuditi svoj usrani OS i ostalim kinezima.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Tako je cak je wp posle 6m na hd2 radio kao prvog dana, nek neko uzme htc magic i 3gs i hd7 i nek uporedi :-) mogu lagano da se nose i danas se magica
:: Naime, ako se WM optimizuje za Nokia HW, sto uz snagu brenda (bez obzira sto je poslednjih godina poljuljan, on je i dalje veoma snazan i uz malo marketinskog `silovanja` moze da bude nikada jaci), moze da nagovesti lagano propadanje bljutavog Androida :: Naime, sa jedne strane cemo imati optimizovane Apple i Nokia telefone a sa druge strane Androide koji ce i dalje biti razvijani za mnogo proizvodjaca i samim tim i dalje lagoviti, bagoviti i posle mesec dana koriscenja biti vrlo usrani. Pritom ce sa svakom novom verzijom traziti vise i vise korova i vise i vise memorije. Stvar bi mogao samo da izvuce Asus Nexus, ali oni nemaju snagu brenda na polju mobilnih telefona i samim tim Google mora nuditi svoj usrani OS i ostalim kinezima :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.