Hoću da kupim štampač sa CISS-om. Vidim da Smileink ima štampač koji tražim i to sa već postavljenim CISS-om, međutim nikada nisam čuo za tu firmu (nisam iz BG-a), pa ne znam o kakvoj je firmi reč. Interesuje me da li su korektni za garanciju, kao npr. Emmi? Da li mogu sa sigurnošću da naručim proizvod preko kurirske službe (da ne dobijem panj umesto štampača)? I da li su im ok proizvodi (da ne prodaju reparirane umesto novih, kao što je radila jedna firma, da je ne imenujem)? Hvala unapred.
Ja sam kod njih samo dopunjavao par puta laserski kertridž, to su korektno radili i na vreme. Za ostalo ne znam... __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam kod njih pre mesecak dana nabavio CISS za moj cannon IP 4700. Cena je bila ok i kvalitet uredjaja odlican. CISS je nov zapakovan sve u fulu, znaci nije repariran.
p.s. iako nisam iz BG-a nisam porucivao kurirskom sluzbom vec mi je devojka uzela kod njih u prodavnici i donela.
Vidim da niko nije imao u tom smislu kontakta sa njima. Nebitno. Videću već gde ću da kupim štampač. Recite mi šta mislite o štampaču Epson P50, ukoliko je neko imao iskustva sa njim. Naravno uz CISS. Koristio bih ga za fotografije 13x18 i seminarske/diplomske radove A4.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.