Narode zna li neko gde mogu da kupim jeftin bajs.Konacno nadjoh prostor za smestaj.Ranije sam vidjao na Novom Beogradu za 20-30 eur.Dakle zanima me polovnjak i to sto jeftinije cisto radi rekreacije uvece do dunava da se provozam.Ima li po buvljacima jeftinih polovnjaka?
Ozbiljno, subotom u 6 nacrtaj se u Bubanj potok i to ti je to. SAMO, za te pare ćeš naći dosta raštimovan bajs koji će u vr` glave jedno 5-6 vožnji izdržati a da mu ne zatreba neki deo/popravka.
:: Bubanj potok, danas pre 3-4 sata. : :: :: Ozbiljno, subotom u 6 nacrtaj se u Bubanj potok i to ti je to. SAMO, za te pare ćeš naći dosta raštimovan bajs koji će u vr` glave jedno 5-6 vožnji izdržati a da mu ne zatreba neki deo/popravka :: :: :: https://www.panoramio.com/user/dzonihsv - moja galerij :: ::
bacaš pare unapred. Kao što kažu kolege, tu ćeš se provozati dv-tri puta dok se sve ne raspadne. Pa kad kreneš da kupiš gume, pa da utežeš felne koje su sigurno dobrano krive, pa da menjaš glavu napred i pozadi jer će zadnji točak posle par vožnji početi da baca kao da jašeš bika na rodeu, pa da menjaš kočnice,... isto kao da dobiješ na poklon oldtajmera koji nije održavan i koji će ti truliti u garaži jer treba brdo para samo da se osposobi za vožnju...
Ma moze brate i kradeno jednom je ciga hteo da mi proda za 30 evrica kraden markiran,posle sam gledao na netu i ispostavilo se da taj i polovan vredi oko 120eur.Il ko sto rece meni drugar daj meni 20 evra i pokazi koji ces bajs na adi ja skinem vozaca i doteram ti do kuce Salu na stranu ae kad bih gledao i nov bicikl sta valja,znam da je ranije bilo lepih bicikala u tempu,treba mi neki best buy jedini uslov su napred amortizeri.
ma zabole te dal je kraden ..samo napominjem ukoliko ti panduri okrenu bajs i zapisu broj ..
meni su pukle obe kocnice , probusio gumu , sve se rasklimalo ..
bajs mi je `peugeot` .. tezak kao da je od olova ..
sajle za kocnice - 25 din prednja, 50 din zadnja , lezajevi 25 din komad ..
sve u svemu uradio sam generalku za 200 din
:: djihaj ga ti : :: :: Ma moze brate i kradeno jednom je ciga hteo da mi proda za 30 evrica kraden markiran,posle sam gledao na netu i ispostavilo se da taj i polovan vredi oko 120eur.Il ko sto rece meni drugar daj meni 20 evra i pokazi koji ces bajs na adi ja skinem vozaca i doteram ti do kuce :: Salu na stranu ae kad bih gledao i nov bicikl sta valja,znam da je ranije bilo lepih bicikala u tempu,treba mi neki best buy jedini uslov su napred amortizeri :: :: do not fear CuMsHoT is here : :: :: :: za 30e kupiš čuveni PONY,pa ga đihaš http://goo.gl/nNeKJ :: :: :: ::
pa bajs treba da bude sto laksi, a ne tezak kao da je od olova:)
:: :: ma zabole te dal je kraden ..samo napominjem ukoliko ti panduri okrenu bajs i zapisu broj . :: :: meni su pukle obe kocnice , probusio gumu , sve se rasklimalo . :: :: bajs mi je `peugeot` .. tezak kao da je od olova .. :: :: sajle za kocnice - 25 din prednja, 50 din zadnja , lezajevi 25 din komad . :: :: :: sve u svemu uradio sam generalku za 200 di :: :: :: djihaj ga ti : :: :: :: :: Ma moze brate i kradeno jednom je ciga hteo da mi proda za 30 evrica kraden markiran,posle sam gledao na netu i ispostavilo se da taj i polovan vredi oko 120eur.Il ko sto rece meni drugar daj meni 20 evra i pokazi koji ces bajs na adi ja skinem vozaca i doteram ti do kuce :: :: Salu na stranu ae kad bih gledao i nov bicikl sta valja,znam da je ranije bilo lepih bicikala u tempu,treba mi neki best buy jedini uslov su napred amortizeri :: :: :: :: do not fear CuMsHoT is here : :: :: :: :: :: za 30e kupiš čuveni PONY,pa ga đihaš http://goo.gl/nNeKJ :: :: :: :: :: ::
Bajs treba da bude od aluminijuma,pogledaj ovaj AluHunter da nadjes sto sam ti okacio link,ja sam ga bas u tempu kupio za 12k dinara i prezadovoljan sam.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Imam i ja bajs, tezak ko` tuc, mozes da ga vozis bez ruku, guvernal se slabo okrece, mada sam se navikao tokom zadnjih 18 godina staza. Zato su mi noge ko u Jay Cutler-a
Salu na stranu, ali bajs treba da bude lagan, cvrst, amortizeri nisu presudni, a to ispod ~70e-80e tesko mozes da nadjes
sa aluminijumskim okvirom mogu da vozim do fruske gore i nazad bez da se zadisem ili umorim ..
sa ovim peug. profesionalni bajkeri su uspeli 5km i gecrkt nemoz dalje .. pucaju misici ..
jos kad lanac nije podmazan a menjac namerno zaglavljen na najvecu brzinu :) nekad molim ljude da me poguraju da krenem :)
:: :: :: Imam i ja bajs, tezak ko` tuc, mozes da ga vozis bez ruku, guvernal se slabo okrece, mada sam se navikao tokom zadnjih 18 godina staza. Zato su mi noge ko u Jay Cutler- :: :: Salu na stranu, ali bajs treba da bude lagan, cvrst, amortizeri nisu presudni, a to ispod ~70e-80e tesko mozes da nadje ::
Kupljen pre šest godina. Prednja guma i dalje original kenda, zadnja trenutno continental. Osim paknova za diskove sve je više manje original. Prešao više od deset hiljada km za to vreme i dalje ga peglam svaki dan. Plaćen 350€ i dinara ne žalim. Dakle nisam za jeftine varijante. Ako možeš skupljaj pare za sledeću sezonu (ova je za mesec dana gotova) i kupuj nešto kvalitetno. Padovi se dešavaju, ne daj da budu zbog krša... support normality
Nisam znao da ovde ima ovoliko ljubitelja Bikinga. Ako je neko u blizini Kraljevva ili će da vozi ovde negde, nek pusti mail pa da pravim društ
Za te pare, najjaača stvar ti je ponika. Uštekaj pare, pa za 150e možeš od polovnih dobrih delova da skockaš lep bajs. Više sam za redlog što je dao Pajsgudgud.
Inače, moj otac je 1990. kupio u Bugarskoj Maxam bajs, plaćen je skoro 2000 maraka ja mislim, nisam siguran. Evo i dan danas ga vozimO, ne oseća ništa. Ja dok sam bio klinac, pa sam ga isčukao, ali ide super. Pre par godina je urađena generalka i leti. Osim mazanja lanca, novih paknova i guma, druge investicije nema. Pored njega imam jedng MTB KTM koji je za offroad i duže relacije.
sto je moguce kvalitetnije to bolje jer sve utice na udobnost voznje i bitno je uzeti velicinu bajka prema visini vozaca i njegovim dimenzijama, mnogi misle da je to samo sedi i vozi. ja imam wheeler pro39 i jeste placen ali ja volim da vozim bajk a neki koji to ne shvataju baz tako ozbiljno mogu da uzmu neki polar ili malo bolji capriolo ali neka povedu racuna o velicini rama prema svojim dimenzijama i o tome da bajk bude dobro podesen i podmazan
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
@anon sto se dimenzije tice, to i jeste najveci problem pogoditi. kad probas, ne mozes bas da odredis. za drumase i xc je drugacije merenje. za mene npr, koji sam visok 192 bi prema pravilima u xc varijanti odgovarao 22`, ali nije bas tako.
Da vidim nekoga da krade bajs gazio bih ga do sutra, nevezano da li je bajs moj ili tuđi! Pozdravi ti tog svog drugara.
U varijanti novog bajsa ne bih ti preporučivao one koji se prodaju po raznim sportskim prodavnicama ili velikim marketima. Capriolo, Polar ili eventualno Scout. Do nekih 15-ak hiljada nemoj uopšte da gledaš nikakav amortizer, samo hardtail i kruta viljuška. Pre toga se naravno izmeri http://skr.rs/xDz i uzmi sledeću veću veličinu od one koju si dobio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.