Dobro je sto je administracija reaguje. Imam utisak da mozes da stavis oglas da prodajes biohemijsko oruzje, i nikom nista. Stajace dok ne izblede slova :p
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Dobro je sto je administracija reaguje :: Imam utisak da mozes da stavis oglas da prodajes biohemijsko oruzje, i nikom nista :: Stajace dok ne izblede slova : ::
hehe tacno si upravu. Izmamio si mi smesak sa ovim tekstom.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM612S PP ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N650Ti-2GD5/OC BE SLi 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 CM Storm Sirus Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Jeste, pa posle da im za banere placaju kintu vise zbog lepseg sajta. :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: Da preuzmemo mi sajt sad dok nema nikog, i napravimo onakvim kakav treba da bude, a? :) :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: And the award for PAJSERČINA OF THE YEAR goes to...
12.07.2013. 10:22
status: user broj poruka: 12794
Ti baš sediš po ceo dan na forumu, nije ti lako... __________________ Scourge of PCBerza
:: http://www.dodaj.rs/f/1J/jJ/4mKy2FQe/1/whatapajserchina.pn :: :: Spamovao oglase Berze u 9 uveče sa 6-7 oglasa - samo da bi objavio da je on `sve prodao` :: :: WHO GIVES A F*CK? :: :: A kad se ukuca link iz oglasa (odavde) - na sajtu kupujem prodajem stoje PRAZNI, NEOBRISANI OGLASI u kojima piše da je otišao na `pauzu za more` ?? :: :: Radi se o ovom degeneriku :: Milan Gruji :: Beogra :: Phone: 063841876 :: (pišu mu podaci ispod `oglasa` ovde, na Berzi :: :: Ja ne znam šta da kažem... Nemam komentar.. :: Još lik, šatro, ima preko 300 pozitivnih ocena na KupujemProdajem.. :: I to sa ovakvim mozgom... STRAŠNO.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.