Ovo je tip koji je prevario mnoge ljude. Vreba po oglasima ljude koji traze Muzicke instrumente, racunare, HW, telefone i td. Trazi da mu se kapra uplati post netom. Javio mi se na pp. KP sajta, sa veoma providnom pricom posto sam u potrazi za nekim satom. Cim sam postavio oglas covek se javio kao doticne satove ima. Iz njegove prve recenice sam shvatio da je prevarant, Ne znam kako ljudi nasedaju na njegove price, iz aviona se vidi da se radi o prevari. Radi prevare vec godinama.
`Dobio sam tri dascice orahovog parketa od MILJANA MAJDAKA IZ NOVOG PAZARA umesto asus 3870 za 2500 dinara ...lik je pretezno na kupujem prodajem...narkoman naso sam mu sve podatke ali na kraju i digo ruke`
place zena,neznam sta da kazem.....zena kaze prodali pola stvari iz kuce zbog dugova,ne moze da izdrzi vise ,istog dana kade je i primio novac....zena kaze eno ga zakljucao se u sobi izdrogirao nezna kako se zove ....jadno
brat mu je porucnik u policiji i sa njime sam kasnije pricao... cinjenica je da ga zakon stiti tj nas zakon je sranje i moze svako da nas jebe u mozak do vrednosti od 16 000 dinara... nikad ne postavljaj oglas da kupujes nesto....tu se javljaju ljudi ovog tipa obavezno
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Kada smo kod ove teme ne kupujte nista od lika koji je na Limundu Richard iz mesta Ada. Ima dobre ocene, ali to nista ne znaci. Poslao mi je djubre od monitora koji sad prodajem budzasto jer je pokvaren. Vezivao je komponente sa plocom obicnim licnama za osigurac, sto pretpostavljate koliko je trajalo. Zvucnici nisu radili od pocetka. To sam kupio kao izvrstan i potpuno ispravan monitor...
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Mozda bi familija mogla da proba sa `ONIM` popom !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: place zena,neznam sta da kazem.....zena kaze prodali pola stvari iz kuce zbog dugova,ne moze da izdrzi vise ,istog dana kade je i primio novac....zena kaze eno ga zakljucao se u sobi izdrogirao nezna kako se zove ....jadn :: :: brat mu je porucnik u policiji i sa njime sam kasnije pricao.. :: cinjenica je da ga zakon stiti tj nas zakon je sranje i moze svako da nas jebe u mozak do vrednosti od 16 000 dinara.. :: nikad ne postavljaj oglas da kupujes nesto....tu se javljaju ljudi ovog tipa obavezn :: :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
:: Mozda bi familija mogla da proba sa `ONIM` popom !! :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: ::
skoro sam bio tamo, na 2 dana, kod musli spavao, jeo za dorucak, rucak i veceru upola s lukom, ne da su dobri, izuvaju! btw, muslimani su me ugostili maximalno domacinski, neverovatno kako su gostopriljivi
:: Usput cevapi i somun i ceraj : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.