Ja sam otac deteta u invalidskim kolicima koje eto nesrecnom igrom slucaja nije pokretno i kompjuter mu znaci mnogo u zivotu. Ima trenutno neki stari koji polako ne zadovoljava njegove potrebe i tehnicke preferencije. Kazete ovo je odlican gamerski kompjuter, ja se bas ne razumem u tu terminologiju a sin mi kaze ako je gamer da je odlican, obradovao bih dete za rodjendan.
Vidim kucise je fenomenalno na oko a garant je i ceo kompjuter unutra, pita me sin da li on moze da igra taj neki krajsis 3 na maximumu na 60 tih nekih frejmova.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ja sam otac deteta u invalidskim kolicima koje eto nesrecnom igrom slucaja nije pokretno i kompjuter mu znaci mnogo u zivotu. Ima trenutno neki stari koji polako ne zadovoljava njegove potrebe i tehnicke preferencije. Kazete ovo je odlican gamerski kompjuter, ja se bas ne razumem u tu terminologiju a sin mi kaze ako je gamer da je odlican, obradovao bih dete za rodjendan :: :: Vidim kucise je fenomenalno na oko a garant je i ceo kompjuter unutra, pita me sin da li on moze da igra taj neki krajsis 3 na maximumu na 60 tih nekih frejmova :: :: Pozdrav od Milos :: i ocekujem vas odgovor :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Odlican komp, dete ce vam biti prezadovoljno unutra je sledece:
am2+ soket ili neki krsh 775 soket cak dual core, to znaci DVA PROCESORA!!! 9600 gt graficka odlicna sa cak 512 megabajtova. cak 2 gb ddr2 sistemskog rama probao sam licno krajsis 3 i slicne igre, radi na ultra
Već vidim u sutrašnjem kuriru, pošto je KP inače tamo popularan
29.05.2013. 17:08
status: user broj poruka: 911
Dobrog čoveka i fer prodavca isprozivali korisnici IT foruma, jedan od njih, poznat carinicima, pc shopovima i intelovim fanbojevima a još poznatiji kao Dexter013 se predstavio kao otac nesrećnog deteta u invalidskim kolicima kako bi pokušao da izazove empatiju prodavca i spusti cenu računara koji bi, kako otac navodi, veoma usrećio njegovo nesrećno dete. Dalje u komentarima na drugom forumu se nastavljaju prozivke ...itd itd itd
Re: Već vidim u sutrašnjem kuriru, pošto je KP inače tamo popularan
29.05.2013. 18:06
status: user broj poruka: 3821
Fuck yeah. Cena je do kurca realna.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dobrog čoveka i fer prodavca isprozivali korisnici IT foruma, jedan od njih, poznat carinicima, pc shopovima i intelovim fanbojevima a još poznatiji kao Dexter013 se predstavio kao otac nesrećnog deteta u invalidskim kolicima kako bi pokušao da izazove empatiju prodavca i spusti cenu računara koji bi, kako otac navodi, veoma usrećio njegovo nesrećno dete. :: Dalje u komentarima na drugom forumu se nastavljaju prozivke ...itd itd it :: :: :: hahahaha :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Neka si ti nama ziv i zdrav, tebra, pa naravno da ce da se spusti na kolica, dete, vamo-tamo...Trebao si da ga trpas malo drugacije...primio bi se...a ovako, taman posla, pa nije drvo od coveka:) Jbt GT9600, 2 Giga RAM-a AM2+...milion evra covek trazi..., pa mogao si da ga ubijes... steta:(
P.S. Ma iskopace ga Bili, mislim @100tinalog:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.