:: Ja reko ti nesto poklanjas koleZama sa berze.. :: :: Ne boj se, :: bas slucajno ce cerka od direktora :: ili nekog managera da bude bas izvucena tj. 12 000.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
pazi do sada su poklanjani i štampači i miševi i operativni sistemi, sve je prošlo kako treba, neki ljudi su i preuzimali neke od tih urešaja u radnji u Novom Sadu.... ja iskreno mislim da je sve ok... da nije zajebancija
:: pazi do sada su poklanjani i štampači i miševi i operativni sistemi, sve je prošlo kako treba, neki ljudi su i preuzimali neke od tih urešaja u radnji u Novom Sadu.... ja iskreno mislim da je sve ok... da nije zajebancij :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.