Zanima me gde pazariti a da dobijem dobre i kvalitetne komponente a da me ne zajebu i da moram da se cimam oko vracanja, menjanja i tako to, znate na sta mislim. Zanimaju me iskustva, kojih firmi da se pazim i tako to. Jel je Emmi, Win Win pouzdan, bez obzira sto su jeftiniji od drugih? Gigatron? PC Practic, Monitor, i ostale da ne nabrajam sad sve..? Podrucje Beograd.
Ovde u NS par puta sam u winwin vraćao neke komponente po onom zakonu o 7 dana i likovi mi nisu rekli ni reč samo su uzeli i vartili mi pare ,mada sve to su bile neke sitne komponente od oko 1000din ,wi fi kartice i.t.d. Black Wolf
:: Zanima me gde pazariti a da dobijem dobre i kvalitetne komponente a da me ne zajebu i da moram da se cimam oko vracanja, menjanja i tako to, znate na sta mislim. Zanimaju me iskustva, kojih firmi da se pazim i tako to. Jel je Emmi, Win Win pouzdan, bez obzira sto su jeftiniji od drugih? Gigatron? PC Practic, Monitor, i ostale da ne nabrajam sad sve..? :: Podrucje Beograd.
Nigde nisam imao problema a kupovao sam u:win win,emmi,vip house,gigatron,atom computers, emmi ima najpovoljnije cene tako da mozes prvo kod nijih da pogledas ali i ostale radnje sto se tice kvaliteta komponenti i usluga su korektni ako nesto ne moze da se nabavi kazu ti da ne moze ne zavlace te kao stici ce nam ove nedelje i te fore a ono sto mogu da nabave kazu ti za koliko dana i tad stigne roba i dodjes platis kupis i svi zadovoljni .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Brate ja cu vrv da se odlucim za jednu radnju i da uletim tamo sa 1000 evra i da kupim vrv sve od delova, a oni ako me zajebu, polomicu ih. :D Prvo sam mislio da kupujem deo po deo, ali bas zbog toga ako slucajno nesto nije u redu, necu mocu da zamenim ako ga prvo ne isprobam. Zato idem da 80% komponenti kupim odjednom.. Realno prvi izbor su mi emmi i win win, mada videcu i od garancije na pojedinim delovima, i ako cena varira drasticno da neke delove kupim u drugoj radnji.
barem ovi u Valjevu su extra,stvarno u roku od 7 dana sta god da vratis ili dobijes novo ili pare i stvarno pohvala,vratio sam monitor dole iz naslova jel je jedan zvucnik malo probijao,ne koristim zvucnike ali hocu da sve bude fest kad sam vec dao pare za novo i zamenili su mi odmah bez pod pitanja inace sto se tice cene tu su vec malo jaci koliko vidim u odnosu na emmi i sl...
obavezno im reci da ti ni slučajno ne stavljaju AMD u kutiju inače će da lete cepanice, i ne kupuj kod Ljubiše iz Pančeva... __________________ Scourge of PCBerza
:: obavezno im reci da ti ni slučajno ne stavljaju AMD u kutiju inače će da lete cepanice, i ne kupuj kod Ljubiše iz Pančeva.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
NIKAKO u Gigatronu. Vlasnik je neki bosanski dziber i ima bas seljacke fazone. Npr. preko telefona ima svega i sve moze a kad odes nema stize u utorak, a vidi ovaj drugi model... S druge strane, odlicnu komunikaciju sam imao sa ljudima u Microsystems i Imtelu ranije i Emmiju i Winwinu u skorije vreme.
Broj jedan je Emmi pa winwin pa gigatron ( ali oni su skupi ) Emmi je zakon kao i winwin ja sam tamo bas puno kupovala i kad sam vracala uopste nije bilo problema svi su jako profesionalni brzi i pametni ) obozavam Emmi!
:: Broj jedan je Emmi :: pa winwi :: pa gigatron ( ali oni su skupi :: Emmi je zakon kao i winwin ja sam tamo bas puno kupovala i kad sam vracala uopste nije bilo problema svi su jako profesionalni brzi i pametni ) obozavam Emmi :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.