Upravo... Zao mi da ovakav biser bude medj` ostalima..
Ovaj je autentican.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ima tema nepovoljni oglasi, al ajde ovo je biser sam za sebe :: :: Koga zabole za bas taj monitor, svako ce uzeti sta mu odgovara ve :: :: Taj komplet tastatura i mis su bacanje para za 99% ljudi u srbij :: :: Kao to su brend name kompovi, :: samo je sklopio neki pera mika saja paja sa foruma i naplatio duplo od realne vrednosti. Nesto sto slicno apple radi :: :: Ovaj se zajebao pa sad kao da vrati pare :: da bude na 0.. :: :: Oce oce.. :: :: Vidim, nema vise tih sranja po shishatronu :: :: Sad cu da opletem jednu veoma zanimljivu konverzaciju mejlom :: pa ako je aktivan lik :: bude ovde komplet razgovor :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
JA: Dobar dan zanima me racunar, da li je jos uvek aktuelan. Pozdrav, Milos.
ON: Dobar dan. Jos uvek je aktuelan, sinoc ga postavih:)... da li vam treba jos informacija, ili? Pozdrav, Stefan
JA: Dobar dan stefane.
Meni treba za video nadzor inace i one karte sto svi igraju na kompjuter, ovaj moj je star jako to sve nekako koci i ne ide dobro slika,i stalno mi kradu voce i pilice. Ja sam inace zemljoradnik i naucili me na kompjuter da pratim taj video nadzor za vocnak i farmu i ove mejlove kako saljem i to sve. Slabo se ja razumem inace. Koja je to firma benchmark, sta to znaci? Moj sin u americi kaze mi da ako on naruci takav kompjuter od istih delova ovde u Srbiji, kaze izadje duplo jeftinije, zasto je tako skup? Mada ako je skup sigurno je dobar.
Pozdrav.
ON: Dobar dan,
1. Benchmark je firma koja sklapa racunare i testira ih, tako da su svi delovi u njemu kompatibilni jedni sa drugima i odlicno rade. 2. Za duplo manje pare sigurno necete naci ovakav racunar, jer samo kuciste vredi sigurno 800-900e, a uz njega ide i ekran, tastatura i mis. 3. Mozda vama ne treba ovako mocna masina, ali prednost je sto ce vama obavljati posao sigurno 5-10 godina bez menjanja... a jos plus je ekran VRLO veliki, taman za video nadzor...
ja mogu spustiti cenu na 1100e, ali, posto ste se vi prvi javili, vama bih ucinio i za 1000e, ali manje od toga mi se zaista ne isplati da prodam...
javite ako ste i dalje zainteresovani, pa da se dogovorimo gde bi to mogli da pogledate i kupite...
pozdrav, Stefan.
ps. nije sve sto je skupo dobro, ali vam za ovo GARANTUJEM da je vrhunski kompjuter i odlicna ponuda(sve u jednom)!
JA: Odlicno, ja vam verujem. Stariji sam covek mislim da ste vi mladji sigurno od mene ali cu vas ispostovati.
E pa nek bude 1100e ne mora 1000e.
Platio bih vam na dva nacina:
1. 200 koka nosilja + dva praseta
2. 600 kg bilo kog domaceg voca + moj stari kompjuter
Ja bih sredio prevoz do vas licno. Kada vam odgovara i koja je vasa adresa?
Pozdrav Milos.
ON: Moram proveriti sa mojim poslodavcima sta im treba, pa cu vam blagovremeno javiti... Pozdrav!
JA: Ko su vam poslodavci? Imam ja jos govedjeg mesa (zamrznuto) a mogu i da spustim cenu na curke ako vasim poslodavcima odgovara?
Nije mi jasno zasto se uopste zezate sa takvim oglasima... zasto jednostavno ne zaobidjete... ajd jedno je ovde kad se zezate i navodite nepovolje oglase, nego sto imate potrebu i licno da kontaktirate prodavca... Kad tad naidje covek na budalu a onda ... Neka trazi i 100.000e zabole te patka...
Zasto da ne.. Kao sto Dexter kaze, sve je to rokenrol(to ja kazem). :p
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nije mi jasno zasto se uopste zezate sa takvim oglasima... zasto jednostavno ne zaobidjete... ajd jedno je ovde kad se zezate i navodite nepovolje oglase, nego sto imate potrebu i licno da kontaktirate prodavca.. :: Kad tad naidje covek na budalu a onda ... Neka trazi i 100.000e zabole te patka...
200e za misa i tastaturu?! +300e za monitor +kao brand name kobajagi sklapali ga forumasi domaci
bar je 40% skuplji nego sto stvarno jeste. Da ga valja u delove prodace, ovako na gomili kao neki fensi brand name nece ga po toj ceni nikada prodati, sem mozda nekom pajseru kao sto je on...
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Original oglas: http://goo.gl/6KZw :: :: JA :: Dobar dan zanima me racunar, :: da li je jos uvek aktuelan :: Pozdrav, Milos. :: :: ON :: Dobar dan :: Jos uvek je aktuelan, sinoc ga postavih:)... da li vam treba jos informacija, ili :: Pozdrav, Stefa :: :: JA :: Dobar dan stefane :: :: Meni treba za video nadzor inace i one karte sto svi igraju na kompjuter, ovaj moj je star jako to sve nekako koci i ne ide dobro slika,i stalno mi kradu voce i pilice. Ja sam inace zemljoradnik i naucili me na kompjuter da pratim taj video nadzor za vocnak i farmu i ove mejlove kako saljem i to sve. Slabo se ja razumem inace :: Koja je to firma benchmark, sta to znaci :: Moj sin u americi kaze mi da ako on naruci takav kompjuter od istih delova ovde u Srbiji, kaze izadje duplo jeftinije, zasto je tako skup? :: Mada ako je skup sigurno je dobar :: :: Pozdrav. :: :: ON :: Dobar dan, :: :: 1. Benchmark je firma koja sklapa racunare i testira ih, tako da su svi delovi u njemu kompatibilni jedni sa drugima i odlicno rade :: 2. Za duplo manje pare sigurno necete naci ovakav racunar, jer samo kuciste vredi sigurno 800-900e, a uz njega ide i ekran, tastatura i mis :: 3. Mozda vama ne treba ovako mocna masina, ali prednost je sto ce vama obavljati posao sigurno 5-10 godina bez menjanja... a jos plus je ekran VRLO veliki, taman za video nadzor.. :: :: ja mogu spustiti cenu na 1100e, ali, posto ste se vi prvi javili, vama bih ucinio i za 1000e, ali manje od toga mi se zaista ne isplati da prodam.. :: :: javite ako ste i dalje zainteresovani, pa da se dogovorimo gde bi to mogli da pogledate i kupite.. :: :: pozdrav, Stefan :: :: ps. nije sve sto je skupo dobro, ali vam za ovo GARANTUJEM da je vrhunski kompjuter i odlicna ponuda(sve u jednom) :: :: :: JA :: Odlicno, ja vam verujem. Stariji sam covek mislim da ste vi mladji sigurno od mene ali cu vas ispostovati :: :: E pa nek bude 1100e ne mora 1000e :: :: Platio bih vam na dva nacina :: :: 1. 200 koka nosilja + dva praset :: :: 2. 600 kg bilo kog domaceg voca + moj stari kompjute :: :: Ja bih sredio prevoz do vas licno :: Kada vam odgovara i koja je vasa adresa :: :: Pozdrav Milos. :: :: ON :: Moram proveriti sa mojim poslodavcima sta im treba, pa cu vam blagovremeno javiti.. :: Pozdrav :: :: JA :: Ko su vam poslodavci :: Imam ja jos govedjeg mesa (zamrznuto :: a mogu i da spustim cenu na curke ako vasim poslodavcima odgovara :: :: Pozdrav, Milos. :: :: To je to za sad, bice update :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.