Ne, najbolje da ti da platu 12 meseci unapred i da nista ne radis. Ti kao imas kvalifikacije za ovo, samo o parama treba da se dogovorite. Nudi covek posao, vec dosadna pojava u Srbiji. Ajde da ga napljujemo najgore.
:: :: a gde je tu plata? trazis skillse a ne pricas o lovi i uslovima....e moj dex kolika ti je provizija za ovaj spamm :: ::
Ma jok brate, vidiš da piše SENIOR.To je nešto vezano za starački dom. Verovatno im treba neki honorarni baboje*ac ili tako nešto. A onaj `support analyst` treba da drži sveću, da `pridržava` sve i svašta po potrebi(tu je ono `support` ključno) i da hvata beleške(analyst).
a i ti imas proviziju zar ne? svako ko kao nudi neki posao uvek ali uvek ima neku proviziju? jel ti znas gde zivis sad ni na birou ti ne nude posao dok ih ne podmazes :)))
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: ali mnogo malo kvalitetnog kadra u Srbistanu! Svi ubedjeni da su iq > 140, a ono go qrac : :: :: Mnogo malo njih radi na sebi, tako da kvalifikacija nigde... A ako ih i ima, ti su se vec snasli.
I sluzbeni auto da snjim ides kuci. Sram te bilo! Admini zakljucajte temu, unistava nam dzabalebatrosku letargiju.
E sad, offrecord ozbilja: Svaka cast za temu. Svako ko zna da ima nekog iole normalnog posla, nek predlozi. Kad vec ne mozemo nekom da pomognemo, mozemo bar posteno da ga napljujemo.
Evo sad ozbiljno...odlična ti je ideja, samo da se `zalepi`...
07.12.2012. 19:21
status: user broj poruka: 3241
Napravi Dex lepo zvaničnu temu za otvorena radna mesta gde ćemo svi moći da objavimo za neko slobodno mesto u firmama gde radimo.Bez spama, naravno.Biće i posla za admina, kao i uvek , da razdvoji žito od kukolja, ali šta da se radi.Ipak je drugačije kad se vidi oglas ovde i kada imaš od nekoga da čuješ šta da očekuješ od uslova i kakvo je stvarno stanje u firmi.
Ajde evo jedan i za Novi Sad iz moje firme : http://goo.gl/KnPDy Mada ako znas da programiras i imas neku diplomu, dodjes i kazes treba mi posao skoro sam siguran da ce ti ponuditi barem probni rad, jer strucnog kadra nikad dosta :)
nabijem vas sve na biro.Posle vam krivo sto dolaze drugi sa strane necete da radite trazite posebne uslove!Celo leto sam jurio Bugare da rade na mojim njivama jer nasa gospoda nece da rade od 7-17h ako mu ne das dnevnicu bar 50 eur.Zato cete i jesti gloginje.Dex ne prosipaj bisere pred svinje!!!
Razmišljaj na sledeći način, postavljanjem ovoga ćeš omogućiti nekome da sutra ima hleb i krov nad glavom. Plemenito, nema šta.
Malo mi ide na živce jedna stvar. Pročitao sam sve šta traže i koliko vidim samo što ne traže još da znaš avion da voziš i pritom da razbijaš napredan sistem enkripcije a sve dok mapiraš genom retke ugrožene vrste biljke iz Amazonije.
5 minuta mi je trebalo da shvatim da se firma bavi softverskim rešenjima za druge firme, da ne spominjem što firma koja radi na teritoriji Srbije nema sajt na našem jeziku, ali zato ima naš domen.
Možda sam stekao loš utisak jer nisam iz te oblasti. Ispravi me ako sam pogrešo ali čisto sumnjam.
:: Srpski je bio do skoro, nisam ni obratio paznju :: ima ga inace, nisam zaduzen za sajt, :: verovatno nesto rade bice to sredjeno :: :: A ovo sto ti nije jasno sta se trazi tacno od radnog mesta je sledece: :: ta mesta za seniore :: vidim i drugima nije jasno :: :: Junior (pocetnik :: intermedijum ( srednje znanje i iskustvo :: senior ( jako puno iskustva kao i kolicina znanja :: :: Proporcionalno je i placeno kao i koicina pratece odgovornosti logicno :: :: Ko se bavi ovim poslom apsolutno razume sve uslove, nece imati problema oko toga :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
meni se samo cini da se ne trazi nikakva diploma? trazite nekoga ko zna da radi, po mogucstvu sto manji stepen(najbolje bi bilo srednja skola) a da moze da vam uradi ne bas jednostavan posao :)
Lep gest, nego skoro sam gledao emisiju gde predstavljaju neke agencije ciji je posao da ubedjuju/smaraju strucne ljude u IT sektoru da RADE, tj da zasnuju radni odnos, pri cemu im se nude izuzetne plate za nase podrucje (znam da su nekoliko hiljada eura ne secam se tacno) ali ljudi nece da se obavezu firmi pa to ti je! I onda su te firme koje traze strucne ljude u problemima zato sto oni evidentno nemaju interesa da rade za platu, vec rade samostalno i sami sebi kreiraju radno vreme. Tako da ce verovatno kod sve vise firmi da zazivi trend kao u google-u i slicnim firmama (skoro bio tekst o nekoj nasoj firmi, gde su uslovi slicni) kako bi ljude koji su stvarno strucni u odredjenim oblastima odobrovoljili da se zaposle.
A evo i oglasa od moje firme (ustanove) - nekoliko stotina radnih mesta svake nedelje po celoj Srbiji :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.