Aha, na benchmarku su budale a na PC Berzi glupi ko noc. Pa dobro
06.12.2012. 19:48
status: user broj poruka: 10997
nidzo, bolan, sta trazis odje kad si pametan poput suncanog dana a u podne? Prebaci se na neke druge forume, ``oglasne sajtove``...Eno ti kupindo, limundo, narandzindo, malindo...
Prvo: ne znas o KOJEM se laptopu radi. Drugo: ako je bio placen DVE HILJADE Jewra, mozda danas ZAISTA kosta onoliko koliko covek za njega trazi (mozda je optocen bilijantima). Trece: neka trazi koliko mu se hoce - TI nemoj biti budala pa nemoj PLATITI toliko.
To ti je fazon kao kad bi sad neko prodavao gtx 295 za 250e a kad je izasla kostala kolko se secam oko 480e a sad imas da kupis graficku za te pare koju oces :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Pa jel` moguće da ste rešili da se malo više kreativno izražavate na forumu? Ovo je za pohvalu stvarno, a od Nidže nije lepo to što priča za članove i ovog i onog foruma.Ko je pročitao ovu temu pre intervencije admina, zna o čemu se radi. https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Hm, i ja bih se nasao u cudu. Hocu da kupim laptop od 700E, a ponude mi Toshibu. Ajd da je neka druga marka pa da kupis odmah. Recimo Sony je ok za 700E
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Uleteo sam danas u rubriku oglasi i zapanjio sam se .... cenama.
I dalje su iste kao pre 3-4 godine, ploce socket 478 20€ , socket 775 30€, amd athlon duron 10 evra itd... Da li je vreme stalo u Srbiji, da li je ovo pokazatelj kupovne moci? Iskreno receno neverovatno je da se i dalje trguje sa tim stvarima a kamoli da se vrte te cene ?
prodajem ja lapa topa javi se na mail sam ti poslao poruku :D imas moj oglaas i na benchu n53sn gt550 2gb, 8gbrama, core i7, aluminijumsko kuciste, blue ray itd itd..... 700e mint stanje u garanciji 1god i 5meseci pogledaj pa ako te interesuje javi se :D :D
Sto se tice lapova,odnos cena/kvalitet/performanse im je generalno najbolji. To posebno vazi za y580 i g780 modele.
A da na govorim o tome,da su im lapovi generalno najhladniji pod ozbiljnijimo opterecenjem,za razliku od Della gde kad sednem nesto da igram mogu slobodno da pripremim jaja da otvorim malo posolim i to je to,jaje na oko gotovo ocas posla :) Dzabe im kvalitet,kad su rerne.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.