Za manje od 300⬠kupi LG L206SF (20.1` wide) i neces se pokajati, ima sve karakteristike kao i samsung 206, a kosta do 60⬠manje, tako da za razliku u ceni mozes da kupis bar 1gb memare.
:: Za manje od 300⬠kupi LG L206SF (20.1` wide) i neces se pokajati, ima sve karakteristike kao i samsung 206, a kosta do 60⬠manje, tako da za razliku u ceni mozes da kupis bar 1gb memare :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
VMARC,a koj bi ti uzeo izmedju samsunga 206bw i lg-a L206WTQ-SF???LG kosta manje nekih 10-15 eura...ili je mozda ok resenje lg L206SF koj ima slabiji odziv od 5ms???
Mislim da to startuje od pocetka jula, budzet je usvojen. Nvidia treba da spusti cene grafickih, Ati-amd treba da lansira svoje pocetkom jula, Vise od 2 GB ti realno nije potrebno , pod uslovom da se ne bavis nekim kompleksnim poslovima, a memorije u dvokanalnom radu su veoma brze(ddr2). Tft da Taj Samsung 931 BF a pogledaj sad ima i 932 BF mislim da je cak i jeftiniji.Isto 2 ms ,dvi... e6x50? Tek krajem leta.ZA zvuk ne znam.Toliko od mene.
:: Mislim da to startuje od pocetka jula, budzet je usvojen :: Nvidia treba da spusti cene grafickih, Ati-amd treba da lansira svoje pocetkom jula :: Vise od 2 GB ti realno nije potrebno , pod uslovom da se ne bavis nekim kompleksnim poslovima, a memorije u dvokanalnom radu su veoma brze(ddr2) :: Tft da Taj Samsung 931 BF a pogledaj sad ima i 932 BF mislim da je cak i jeftiniji.Isto 2 ms ,dvi.. :: e6x50? Tek krajem leta.ZA zvuk ne znam.Toliko od mene
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.