Rekoh da otvorim temu da bi neko,ako eventualno naidje na nesto zanimljivo,na neki dobar popust,akciju, javi ovde svima nama pa da ne lutamo mnogo ako odemo do sajma. Pocelo je danas i traje do nedelje. 200din ulaznica.
Ja tu ne idem jel nema EVGA svoj stand. Mogli smo da im trazimo seriju 6xx GTX680 4GB FTW backplate, GTX680 Classified i GTX680 Signature and stock model, dva modelal GTX670 and GTX660 and GTX650 mali slatki model za male racunare kojima grafika nije prioritet ali zele bolje nego procesorsku a ne zele da velika plastika im zauzima mesta. Ionako se niko ne kurci sa GTX650 nego sa GTX680 Classified ako mu je do toga. Onda seriju Z77 FTW imamo da pokazemo narodu, Z75 SLI i malecku i X79 Classified i X79 FTW i naravno napajanje imamo da predstavimo ne mora da salju. Kao bi bih bio srecan ne bi mrdao odatle, samo bi cackao BIOS, GTX680 Classified, instalirao drivere, pustao 3d mark u unigine... Ceo dan bih tu ostao. I onda bi to lepo vratili mada sam ja siguran da bi se svi modeli prodali na sajmu. Trebao nam je jedan zakupljen kao stand, onda jedan stakleni orman, naravno to bi se sve lepo osmislilo sa reklama njihovim ali nista veliko, EVGA ne sme ici u mainstream sa ostalim stvarima vezanim za mainstream, mora ostai sto je Ferrari prema masovnoj proizvodnji mercedesa, a oba mogu istom brzinom da idu. Tacnije imaju ogranicenja.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) classified011@hotmai
:: Ja tu ne idem jel nema EVGA svoj stand :: Mogli smo da im trazimo seriju 6xx GTX680 4GB FTW backplate, :: GTX680 Classified i GTX680 Signature and stock model, dva modelal GTX670 and GTX660 and GTX650 mali slatki model za male racunare kojima grafika nije prioritet ali zele bolje nego procesorsku a ne zele da velika plastika im zauzima mesta. Ionako se niko ne kurci sa GTX650 nego sa GTX680 Classified ako mu je do toga :: Onda seriju Z77 FTW imamo da pokazemo narodu, Z75 SLI i malecku i X79 Classified i X79 FTW i naravno napajanje imamo da predstavimo ne mora da salju :: Kao bi bih bio srecan ne bi mrdao odatle, samo bi cackao BIOS, GTX680 Classified, instalirao drivere, pustao 3d mark u unigine... Ceo dan bih tu ostao. I onda bi to lepo vratili mada sam ja siguran da bi se svi modeli prodali na sajmu :: Trebao nam je jedan zakupljen kao stand, onda jedan stakleni orman, naravno to bi se sve lepo osmislilo sa reklama njihovim ali nista veliko, EVGA ne sme ici u mainstream sa ostalim stvarima vezanim za mainstream, mora ostai sto je Ferrari prema masovnoj proizvodnji mercedesa, a oba mogu istom brzinom da idu. Tacnije imaju ogranicenja :: :: :: :: i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) classified011@hotma :: ::
Bio sam ja juce druze. Nema nista posebno, cene regularne ali ovi sto su digli cene sad su ih spustili na `sajamskih 15%`,pa mu dodje kao da kupujes u e**i-ju po regularnoj ceni.. Jedino sto me je zainteresovalo je ASUS brand name kuciste sa dve GTX690 ili GTX680 graficke.. Intel procesor I7,komponente su vrh ali je cena 4500$! :) To je stand sa ASUS ROG komponentama i lepo izgleda,ima svega (ploce,grafe..).. Ako ne odete niste nista posebno propustili.. Mada,nasao sam DL DVD za 94 din.,u pitanju je Maxell ali je to cena za pakovanje od 20 kom. Eto..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.