Pa vidis da se sam prepolovio, pa gde jos da ga skracujem:) A i ne volem te skracene linkove. Ne znas ni sta se krije iza nega i gde te vodi. Ovako vidis sta je sta, pa otvaras ako hoces... Trebao bi Misko to da sredi pa da izgleda ovako, tj da se sam skrati i vidi samo prvi i poslednji deo linka:
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Pa vidis da se sam prepolovio, pa gde jos da ga skracujem:) A i ne volem te skracene linkove. Ne znas ni sta se krije iza nega i gde te vodi. Ovako vidis sta je sta, pa otvaras ako hoces.. :: Trebao bi Misko to da sredi pa da izgleda ovako :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/...laptop/22/506 :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: Ne vidis smajli u naslovu da ti link ne radi :: :: Znam da je primer koji ni ne treba da radi :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.