Konacno! Samo sam hteo da pohvalim ovim putem najbolju(po meni) prodavnicu hardware-a kod nas. Bas sam se pitao, zatvorili pakom-shit, comtrade dere li dere, win win je ok, ali dosta toga nemaju u radnji, plus sto ona plavusa(prodava-cica) ili sta je vec, pojma nema... Nema normalne prodavnice u NS-u, e sad ima! :P Ovo Vam dodje kao info...
Em.i je mogao da ima bolje cene jer je radio samo web prodaju,bas bih voleo da takve cene budu i u radnjama.Mada ako krenu da placaju poslovne prostore,pa radnike po sopovima pa ... tesko da sa tim cenama mogu da opstanu
Slazem se da je Emmi trenutno najbolja prodavnica u Srbiji i raduje me sto su (konacno) otvorili prodajno mesto i u NS-u. Jedino sto sam se u zadnje vreme toliko ulenjio da ne pamtim kad sam zadnji put kupio nesto iz prodavnice.Nadjem na netu komponentu koja me zanima,nadjem najbolju cenu,nazovem da vidim da li je ima na stanju i ako je sve OK-posaljite mi na kucnu adresu. Verujem da mnogi kupuju kao i ja.Na nekim sajtovima je cena komponenti niza ako se narucuje on-line,nego u radnji i mislim da polako postajemo drustvo:`kupovina iz fotelje`!
:: Konacno! Samo sam hteo da pohvalim ovim putem najbolju(po meni) prodavnicu hardware-a kod nas. Bas sam se pitao, zatvorili pakom-shit, comtrade dere li dere, win win je ok, ali dosta toga nemaju u radnji, plus sto ona plavusa(prodava-cica) ili sta je vec, pojma nema.. :: Nema normalne prodavnice u NS-u, e sad ima! : :: Ovo Vam dodje kao info... :: :: PCBerza u srcu!
+1 za EMMI Kupovao sam online mnoge stvari i nemam ni jednu zamerku. Vidi se da je sve novo i da nema mucke. Koliko znam za reklamacije nikad nije bilo problema.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Konacno! Samo sam hteo da pohvalim ovim putem najbolju(po meni) prodavnicu hardware-a kod nas. Bas sam se pitao, zatvorili pakom-shit, comtrade dere li dere, win win je ok, ali dosta toga nemaju u radnji, plus sto ona plavusa(prodava-cica) ili sta je vec, pojma nema.. :: Nema normalne prodavnice u NS-u, e sad ima! : :: Ovo Vam dodje kao info... :: :: PCBerza u srcu!
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.