Prosto mi nemoguce da ovo imaju...ako imaju, kapa dole..mada, pitanje je kolika je cena i koliko ce da te oderu, ali ako stvarno imaju sve ovo (sto je na sajtu) ili bar pola od ovoga, onda vrh..
Amaterski... Za sve skuplje stvari, posaljite mail za cenu. Mislim, tacno mozes da zakljucis da nemaju sve to na lageru, nego bi pokusali da nabave. Dakle, cisto sumnjam da imaju sve to.
PCBerza u srcu!
:: Prosto mi nemoguce da ovo imaju...ako imaju, kapa dole..mada, pitanje je kolika je cena i koliko ce da te oderu, ali ako stvarno imaju sve ovo (sto je na sajtu) ili bar pola od ovoga, onda vrh. :: :: :: ::
Trazili su mi 84e, toliko. Za Brocken koji kosta 3000 i nesto dinara kod njih, traze mi 47e. Sto u prevodu znaci da nista od pomenutih stvari nemaju na stanju.
Ako stvarno imaju te proizvode, kao sto kazes kapa dole! Aerocool, Antec,BITFENIX jezik mi ispade :D. Pise ispod svakog proizvoda koji nema cenu: za cenu pisite na mail, hmm.. Valjda deru, poslacu mail pa ce da vidimo .)
Kao sto sam ocekivao i nisu bas jeftini :S. A napajanje ANTEC High Current Gamer kosta u Americi 55$! Kako nas deru za tehniku neverujem :S!
:: Neki artikli kojih ima i cene :: :: ZALMAN CNPS12X = 98 EU :: ZALMAN CNPS9900 MAX = 83 EU :: ZALMAN CNPS9900A LED = 83 EU :: ZALMAN CNPS9700 LED = 68 EU :: ZALMAN VF2000 LED = 59 EU :: ZALMAN VF950 LED = 49 EU :: ZALMAN VF900-Cu LED = 44 EU :: ZALMAN ZM-F3 Blue LED 120mm = 12 EU :: ANTEC High Current Gamer HCG-520 520W = 112 EU :: :: :: ::
Da, ipak onda to na kraju mnogo ispada :(, steta :P
:: Mnogo je kesa, eventualno ovi fanovi nisu skupi, ali ostalo...preko quietpc-a sa shipping-om, ZALMAN CNPS9900 MAX izadje 6800din...dranje.. :: :: ::
sem ventova nisam nista porucivao, upravo zbog dranja, a deru zbog tezine paketa. Za kulere, blokove, kontrolere itd se malo raspitajte kad su pojedinci vec tako pametni. .)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.