Isto tako mene zanima firma Imtel, (nije Intel) isto kao Intel ali sa `m` umesto `n` Kak`a je firma, je li su revnosni po pitanju garancije, servisiraju li u vremenski predvidjenom roku i tako to ... Imaju neke komponente po veoma prihvatljivim cenama, pa stoga i pitam.
Iz licnog iskustva i iz iskustava par drugara ti tvrdim da je IMTEL jedna od najboljih firmi sto se tice postovanja garancije i garantnih uslova, gde bi nam bio kraj kada bi bilo malo vise takviih firmi.
Imtel je jedna od najozbilnijih firmi u Beogradu. Imaju dosta stvari na lageru. S druge strane Plutos je ...kucna varijanta firme..Na lageru nemaju skoro nista ali ako ti treba nesto sto imaju na cenovniku za 3-4 sata ti to dobijas i obicno ima niske cene. Inace medjusobno se ne uporedjuju. Imtel je prava Firma a Plutos je `dilerska` (ko je shvatio, shvatio) firma. Kupovao sam od obe firme bez pojave nekih prooblema dosad.
Ja sam u Imtelu uzeo CM ventilator za kuciste sa plavim led diodama i CM ventilator koji sam stavio u napajanje umesto onog `mlaznjaka` sto dolazi sa CM 380W
imtel je nesto najbolje na nasem trzistu racunara, sta god kod njih kupis veoma su azurni po pitanju garantnog roka i svega ostalog, ako je moguce na licu mesta se testira.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.