Interesuje me nesto starije (razno) od Zane, Magazin i Bagaje ...ili neka kompilacija, ali ne novije od sredine ili kasnijih 90tih. Magazin zapravo trazim i onaj album iz 2005. Ili ima li neko od vas kojim slucajem ?
Inace pojma nemam gde da trazim, malo sam brstio po Knezu, obisao Mamut itd. Ali ne nalazim prakticno nista.
krenes levo tj dole ka Zelenom vencu i odmah sa desne strane ima knjizhara, dole u podrumu ima velik izbor CD-a. Ne znam da li ima stare domace, ali rekoh da ti predlozim :)
:: :: :: :: krenes levo tj dole ka Zelenom vencu i odmah sa desne strane ima knjizhara, dole u podrumu ima velik izbor CD-a. :: Ne znam da li ima stare domace, ali rekoh da ti predlozim :)
:: :: :: :: krenes levo tj dole ka Zelenom vencu i odmah sa desne strane ima knjizhara, dole u podrumu ima velik izbor CD-a. :: Ne znam da li ima stare domace, ali rekoh da ti predlozim :)
kod politike i kada silazis niz Nusicevu ka Politici sa leve strane...ubi me ako gresim ali mislim da sam video Jugotonovu prodavnicu. Prolazim svaki treci dan tuda i ostao mi je urezan njihov `logo` ploča koju drži rekao bih detlić. Znam da sam viđao egzotiku u njihovim izlozima.
Na kraju krajeva prolaziću večeras tuda pa ću ti javiti šta sam tačno video. support normality
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.