Ne zelim nikoga da reklamiram, ali osecam potrebu da bar ovde pohvalim servis Atom computers-a. Ljudi su profesionalci, a uzto i vrlo ljubazni i strpljivi sa musterijama.
U servis se moze otici po potrebi, a ne samo radi ostvarivanja prava iz garancije, pa ako nekome (ne daj boze) zatreba, imaju toplu preporuku sa moje strane :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
oduvek bili profesionalci...i od mene pohvala,sa njima samo pozitivna iskustva...
NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: Ne zelim nikoga da reklamiram, ali osecam potrebu da bar ovde pohvalim servis Atom computers-a. Ljudi su profesionalci, a uzto i vrlo ljubazni i strpljivi sa musterijama :: :: U servis se moze otici po potrebi, a ne samo radi ostvarivanja prava iz garancije, pa ako nekome (ne daj boze) zatreba, imaju toplu preporuku sa moje strane : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Sastavili komp drugar otisao cisto radi forme na lice mesta jer je bio u Bg-u, cekali jednu komponentu par dana da dodje. Atom poslao ceo komp putem City-a, dostavka 500 din. Sve je bilo kako su rekli nista lagali nisu.
G11 narucio stigao u rekordnom roku kod mene kuci. Uvek kada sam poslao mail odgovorili su mi.
Oni su primer kako treba da se vodi jedna IT prodavnica u Srbiji. Jedino sto nemaju web kupovinu, a i veliki broj firmi nije zainteresovan da salje komponente bez depozita na neku levu adresu u Srbiji.
Jedino sto nisu najjeftiniji, ipak je web prodavnica u vlasnistvu Win Win-a Emmi jeftiniji :).
E neka je ... bacih pogled na Atom sajt, ... tamo dobra cena memare ... sutra ću da svratim u prolazu po jedan DDR3 kit od 2x4GB na 1600MHz ... leba ne traži a džabe ... .)
Zaista su profesionalci i NIKAD nisam imao bilo kakvih problema s njima, čak ni ranije dok je Marko radio sam u Zemunu. Znam ga više od deset godina i PRVI mi je dao još u ono vreme na korišćenje grafičku karticu (neku VANTU sa 8 MB) dok je moja bila na reklamaciji (bila je zamenjena novom).
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.