Treba li ti za vožnju ili za privođenje jer nemaš gde?
Ako je ovo drugo samo stari tristać dolazi u obzir, to ti je brate komocija, možeš fudbal da igraš na zadnjem sedištu a kamoli tunge-munge. Samo ga ovako lukavo zavučeš u šumarak i udri. http://www.dodaj.rs/f/2G/Tv/3e0675vm/51.jpg
Da još malo uštediš možeš da uzmeš i neispravan, samo nek ti ga neko odšlepa u pomenuti šumarak pa uzmeš malu za ruku kao `eno, tamo sam ga parkirao`. Čim uđete unutra odma navali dok nije tražila da se relocirate. ... i redovno čupaj korov oko točkova i struži mahovinu da se ne provali.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Jel ti bitna kubikaza motora, tip goriva, cena registracije, godiste? Porodicni auto ili uzimas za svoju dusu? Ti za 3 i po hiljade evrica mozes da kupis auto za koji ce registracija da kosta ko svetog petra kajgana.
Ja bi nesto ovako pojurio ako bi trazio auto `porodicni` auto. Ako kupujes za svoje uzivanje, onda je to druga prica.
Focus? - http://goo.gl/VY7fj (nije bas najlepsi auto ali 1.8 dizelasi su fantazija) Starije ljudine pricaju da ford ima losu limariju, ali oni ne shvataju da je to bilo pre 15 godina.
Imas i par skoda oktavija `97-`99 - < http://goo.gl/n8OBI > - , mislim da su one proizvedene posle prodaje skode volkswagen-u i od tada su to odlicni automobili, mada ni pre nisu bili losi.
nemoj stila ni u jednoj varijanti, elektronika i elektrika blagi uzas, citroen xsara isti problem, laguna b nije na dobrom glasu iz nekog razloga, svi novi dizeli(eurodizel) imaju problem sa nasim gorivom(krsh) pa mislim da ih treba izbegavati, moj savet audi a4, jesu im jace cene ali sa razlogom, ili eventualno pezo 406 posle 2001. Evo ja cu ti prodati mog 806 sa zveknutim motorom za mnogo manje para .)
:: Imam 3600 eura a ne mogu da se odlucim oko automobila :: Bitno mi je da ima 4/5 vrata i klimu i da je veci od clia i slicnih mini cuda :: Hvala puno!
Ako ces da bacas pare na servis (da te deru) onda kupi BMW i onda znas zasto placas servis - vozis BMW!
Ako imas para za servis i ne obracas paznju na godiste, uzmi neki E34 i da vidis sta je limuzina sa 4/5 vrata klimom i tako to! :)
Ako imas te pare u kesu moj predlog ti je pali kod Klinika u Sabac trazi E32 sa M50B25 ili M52B28 (da se carine na 2.0 zbog registracije - NE DA SE KUCAJU) i sve u full-u i imas avion sa garancijom (klinik na svoje radove daje garanciju)! Koza klima komfor luksuz bre
samo golfac posle 2000, 4ke do 2000 imaju problem krcanja plastike jer nisu stavljali neke gume do lima
:: uzmi nekog Nemca, tipa Golf4 ili pol :: :: :: :: Imam 3600 eura a ne mogu da se odlucim oko automobila :: :: Bitno mi je da ima 4/5 vrata i klimu i da je veci od clia i slicnih mini cuda :: :: Hvala puno!
Opel Astra G 2001-2002god limuzina ili hedzbek, 1.6 16v (servisna knjizica), metalik boja (najbolje siva ili crna), da ima muziku na volanu, original cd, eventualno ako naletish na elegance opremu (automatska klima, sivi oko brzinometra). Gledaj da na gepeku stoje slova kako trebaju, da ne budu spricani branici (bolje ogrebani), da je redovno odrzavana, da motor nije opran... itd Prednosti: jeftina registracija, odrzavanje, rezervni delovi, izdrzljivost motora koji se slabo kvari ako se redovno odrzava, mogucnost ugradnje plina mana: brzo odlaze rubovi
ima izreka 100 ljudi-100 cudi!!!...tako ces ovde od 100 postova cuti 100 razlicitih misljenja - -nije ti ovo bas pravi forum za to!!!(ovde se ljudi popickaraju oko grafike od 200 e - dovoljno sam ti rek`o) ps.(oko ovog pi.....nja) - CAST IZUZECIMA!!! pozzz CHIEFTEC BX-01B-B-B(gps-550ab a) ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3 push&pull) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB caviar black SAMSUNG2233BW
nijedan auto nije sranje, ukoliko se dobro odrzava(osim Dacije Logan :P ).Ako hoces komfor ,prostor i ekonomicnost, kupi FIAT Multiplu sa metanom i zavrsio si posao za vjeki vjekov.6 sedista, prostora ko u autobusu, metan,klima,...Da menjam auto, sada bi kupio multiplu bez razmisljanja.Trenutno vozim Punto MK2 koji odrzavam kako treba(neko bi rekao kao ludak), i nikakav problem nikada nisam imao.Druga je stvar kada kupis polovnjaka koji nije odrzavan.Ili kad neko kaze da je auto sranje sto mu na 100 000km crknu amortizeri.Potrosni materijal se sa razlogom zove POTROSAN.Uzmi novog Juga, menjaj mu ulje i filtere na 5000 km i redovne servise, pa da vidis da li je sranje. I zapitaj se koliko ces imati kesha za odrzavanje auta.Ako su te pare sve sto imas, mozes da kupis Audi i da se obesis kad odes na servis.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
Kad si vec rekao 3600..Pre 3 meseca za tacno taj iznos sam kupio Pezo 206 1.9D 2001..Za razliku od vecine ostalih dizela ovaj nije turbo dizel..Na trzistu su ti vecinom turbo-dizeli, znaci, jtd, hdi, cdti itd. To su odlicni motori, sa velikom snagom i ekonomicni su. Ali, takav motor je odlican samo kad kupujes skoro nov ili nov auto.. Zahtevaju redovno odrzavanje za koje ne znas da li je auto imao, znaci posle 250k km moze da se raspadne..Ja sam uzeo obicnog dizela, koji iako nije turbo i ako ima 1900cca trosi samo 6 litara, dzabe je za odrzavanje i moze da predje 500+k km.. I da, 3600 EURA je najgora cifra za kupovinu kola..Ili ces za 1500 kupiti krsa i znas na cemu si, ili ces dati 5000-6000 i kupiti solidan auto. A za 3600 mozes da se zajebes da posle sednes i places xD. Predhodni auto mi je bio MB w124 200e i to je najbolji auto ikad napravljen! 750 000km bez veceg ulaganja..Ali sad je premator tako da nista od toga..
i razmisli koliko možeš da uradiš po principu uradi sam...recimo ja i ćale smo zamenili pločice na kočnicama i pregledali prekidače podizača prozora pošto neki nisu radili. Sve to u domaćij radinosti i uštedeli smo sigurno 50€ ako ne i više.... support normality
LonelyMax, moraš ti još da porasteš i da stekneš iskustva malo sa raznim brendovima, a ne da govoriš čoveku da preda 3600 evra na automobil star 20 godina. Kompletna ludost! Još pritom da baca pare na servis!
@Varis, 124-ka je i dalje odličan automobil. 3.0TD je recimo odličan motor, jako izdržljiv, a generalno su 124 i 190 jeftinije od BMW-a 3 i 5 istog godišta, pritom i pouzdanije.
@toothless, za 3600 evra može jedino Audi A6 1995, ili 100-ku ili 80-icu B4 da uzme u dobrom stanju, ali nijedan od njih nije skup za održavanje. B4-ka košta ko Golf 2 da se održava a pritom je izradjen kao tenk... __________________ Scourge of PCBerza
Paz`vamo, auto uzmi koji `oćeš a kad ga uzmeš javi se da ti sredim NIS-ovu karticu za 3% popusta na sve naftine derivate + TNG... - do kraja god. desel i TNG planiramo -5%... pssst...
Not 4 Every1
:: Imam 3600 eura a ne mogu da se odlucim oko automobila :: Bitno mi je da ima 4/5 vrata i klimu i da je veci od clia i slicnih mini cuda :: Hvala puno!
Uvaljujem? Da li ti znas sta se kod nas prodaje za 200 eura?Racune naranvo jos uvek cuvam,a zamolo bih te da mi pokazes gde se kod nas mogu kupiti 2 nova sedista za 150?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.