Interesuje me da li neko zna kad ce u PIN doci GTX 460? Evo vec se ceka vise od mesec dana ali niko ne zna kad bi trebalo ili da li ce stici. Ako zna neko ili ima pouzdanu informaciju neka javi. Hvala!
Pozdrav
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Zar nije logicno da ako niko ne zna od ljudi koj tamo rade, da tesko da ce neko na forumu da ima pouzdaniju informaciju? Pozoves, pitas, sta ti kazu to ti je, jbg
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Pozdrav svima :: :: Interesuje me da li neko zna kad ce u PIN doci GTX 460 :: Evo vec se ceka vise od mesec dana ali niko ne zna kad bi trebalo ili da li ce stici :: Ako zna neko ili ima pouzdanu informaciju neka javi :: Hvala :: :: Pozdra :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! ::
Pa sad neznam što to pitaš. Ako hoceš tamo da je kupiš a nema je to je njihova stvar. Ako si imao pa dao na reklamaciju i sad kao nemaju tu kartu onda su neprofesionalni.
2 puta su mi uvaljjivali reparirane karte...A kad pozoves servis i objasnis o cemu se radi,pokusavaju da te ignorisu.Morao sam da potezem inspekciju zbog njih.Izbegavaj u sirokom luku.Ako ti vracaju kartu na zameni,pozovi se na zakonski rok od 15 dana,ili zapreti inspekcijom.Nikako ne uzimaj karte marke Gainward kod njih,imaju gomilu krseva kojima varaju kupce.
trazi pare nazad i onda kupi kartu u nekoj drugoj firmi. Imas prava na to.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Tipicno zavlacenje i umaranje. To se resava u 15min, nema nista na fnjaka... Ovo je dungla prepuna lesinara, shodno tome sa lesinarima nema fino.
:: Pozdrav svima :: :: Interesuje me da li neko zna kad ce u PIN doci GTX 460 :: Evo vec se ceka vise od mesec dana ali niko ne zna kad bi trebalo ili da li ce stici :: Ako zna neko ili ima pouzdanu informaciju neka javi :: Hvala :: :: Pozdra :: :: Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo! ::
re@Snoopy Mislis da mi to nije palo napamet? Hmmm, DA! Mogu da ti kazu ako kazes iz koje firme zoves, u suprotnom-kad bude, bice.
re@Simon72 Treba da odnesem kartu na reklamaciju ali hoce da mi daju GTX 550 umesto ove (inace sam im odneo GTX 260), inace su mi rekli da bih mogao dobiti GTX 460 SE ali je nemaju na stanju niti znaju kada ce je i biti.
re@ralebrale Nazalost moram Gainward jer sam im i odneo Gainward, a i nemaju nista drugo osim Gainwarda, verovao ti ili ne!
re@ribolovac Ne mogu ni da trazim pare nazad jer sam imao 9500gt i dodao sam jos para da bih uzeo ovu GTX 260 i nazalost i ona mi pravi probleme. Ne znam ni koliko da trazim jer pise koja je kartica bila+koliko je dodato para.
Na stanju nemaju nista drugo osim GTX 550 (koja je s**t) i GTX 460 GS GLH ali mi to nemogu dati jer je veca vrednost (tako kazu). Sad mi ostaje da cekam i nadam se da ce valjda uskoro biti GTX 460 SE (samo nju mogu dobiti ali bolje je i ona nego 550).
U pat poziciji sam, bolje da sacekam pa da uzmem kartu koja je slabija..
PIN Computers - Posveceni distribuciji, samo treba da dodaju repariranih grafickih kartica. Koliko vidim imaju samo reparirane graficke i samo par modela koji nisu reparirane (5 ili 6), ne verujem! Uzas! Ccccc..
Kupio nvidiju, pa još gnjavijard, pa još repariranu i to kod zloglasnog prodavca (zadnje dve-ili tri godine)... ispada, mogao bi biti srećan i ako dobiješ tu shit nevidiju. Kakva je takva je, ta valjda radi i nadam se da još uvek nema repariranih. Ovu što očekuju, što kažu nenamerno zlurade kolege, ko` da čekaju odnekud kontigent repariranih (i tih SE poodvano ima, mora da se negde nakupilo skenjanih pa popravljanih).... ne znam šta da ti kažem, ta SE je stvarno duugo bila best for buck (znatnije jeftinija od gigabajt modela a duplo manje slaba koliko je jeftinija... ali, ako te opet čeka smaranje sa ološima... ne znam. Ta što si imao, i ta 550, sve je to isti q kao nekada 8800, malo unapređenja i ista gowna prodaju godinama, sa novom garancijom, tako da nisi baš u gubitku osim ako si siguran da ta se nije već nekoga pre tebe unesrećila. Na onom zapadu koji Wlada pominje, ovaj puta, sasvim ispravno. Tu mu stoji priča 100%...
Ima dosta tih msi gtx 460 al ako ima dual core il neki stariji quad q6600 il neki dual amd.... ima se slika snjom.A sto se tice ove firme nisam dugo vido da neko ima tako slabu ponudu grafickih karti.Nemaju ni jednu amd kartu :).
re@Pisko Kupio sam nvidiju pa sta, a nije bila reparirana (ne trchi pred rudu!) i nisam znao da je PIN zloglasan, bar ne tada. Sve reparirane imaju osnaku R ili 2R u PIN-u. Tako je kako je, nazalost u takvoj zemlji zivimo.
re@KalifNS Da, 460SE je brza i bolja (i moze da se klokuje da bude skoro kao regularna),tako da bi se isplatilo cekati neko razumno vreme.
re@Simon72 Pa da, bolje je resenje od 550ti. Imam AMD Athlon X4 620.
re@Miskonius Nemaju 6850,dali bi mi i to ali nemaju nista (pogledaj na njihovom sajtu, proizvodi, pa osnovne komponente). A ako bi mi dali 13000 onda bih mogao da kupim i regularan GTX 460.
re@Simon72 Tako je Simone,vidis kako im je losa ponuda grafickih, ocaj zivi!
Skapirao sam da su tebi 2 puta uvaljivali Retard kartice, a ono ralebrale... međutim, i dalje treba da vidiš da li će ta SE biti ok ili Retard, ako uopšte dođe... A to što si kupio nvidiju, meni ne smeta, nego kod koga... i klempa za uši što se nisi raspitao, pogotovo što si na forumu. Za ljude (ovce) koji ne koriste internet, pa tako nešto kupe gde se sto pre njih zajebalo, šta ćeš, desi im se, ali ti si mogao da se raspitaš... no, od naknadne pameti nema pomoći. I meni liči na smaranje, a, iako ti je šargarepa u vidu 460 pred nosom, činjenica je da ta 550Ti predstavlja dostojnu zamenu u nvidija asortimanu. Sad možeš da psuješ što su je koji q proizveli, do skora bi ti jedino 460 bila opcija kao zamena, ali tako je, popunili zeleni asortiman. Ono, ne očajavaj ni sa 550Ti ako proceniš da je drugo rešenje na duugom štapu ili nikako.
O Bože.. Nisu mi uvaljivali karte, pogovo ne Retard kartice. prva je bila OK ali je posle godinu ipo dana pocela da brljavi (izbacuje artefakte),pa sam doplatio za ovu GTX 260. Nije reparirana, regularna je GTX 260 ali cas radi-cas ne (utvrdjen je kvar od strane servisa). Imam drugara koji radi u servisu PIN-a i nikad nisam imao problem sa njima, bukvalno mi rese zamenu u roku od 5 min.! Inace je ne bih ni uzimao kod njih,a cuo sam da tako resavaju zamene kod svih koji licno odu. Znaci da su OK serviseri kao ljudi ali nisu oni krivi sto nemaju nesto na stanju, vec gazda koji nece da porucuje robu ili porucuje/dobavlja samo reparirane (falsh). Samo se bojim da je 460 resenje na duuugom stapu,pa cu izgleda morati da uzmem tu 550ti, jbga.
Pozdrav Pisko i nemoj da se uzbudjavas-samo COOL!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.