Smejte se vi samo Vlada je na pragu pronalazenja haskih begunaca a vec sklapam dogovr sa CIA-om da regulise sa EVGA da mi salju komponente mesec dana pre izlaska kao nagradu. Da se hvalim na PC Berzi i da vam unistavam skorove. Prvi rewiewv Wlada mesed dana posle Johhny Guru. A kada stigne SB Extreme da mi ubace 2 kom na EVGA plocu i da vam ostavim skor a posle toga prestajem da se bavim ovim. A sve to da cujem kako kazete da grafika sada koci procesor. Do sada je CPU grafiku a sada grafika procesor, xexexe. Cudna suma je to....
EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNIH A za nas bar ASUS. Ispod toga nista.
:: Smejte se vi samo Vlada je na pragu pronalazenja haskih begunaca a vec sklapam dogovr sa CIA-om da regulise sa EVGA da mi salju komponente mesec dana pre izlaska kao nagradu. Da se hvalim na PC Berzi i da vam unistavam skorove. Prvi rewiewv Wlada mesed dana posle Johhny Guru :: A kada stigne SB Extreme da mi ubace 2 kom na EVGA plocu i da vam ostavim skor a posle toga prestajem da se bavim ovim. A sve to da cujem kako kazete da grafika sada koci procesor. Do sada je CPU grafiku a sada grafika procesor, xexexe. :: Cudna suma je to... :: :: :: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI :: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista :: ::
Wlado, opet neki kratak spoj...pa pre neki dan smo te prezicili, sredili `ladne lemove a ti opet bugujes...hm, nista moraces ipak ne reciklazu...nego da o istom trosku ubacimo i tvog ortaka Ultrasa aka Corei7 aka MaestroBG etc. u Recycle Bin?!
:: Smejte se vi samo Vlada je na pragu pronalazenja haskih begunaca a vec sklapam dogovr sa CIA-om da regulise sa EVGA da mi salju komponente mesec dana pre izlaska kao nagradu. Da se hvalim na PC Berzi i da vam unistavam skorove. Prvi rewiewv Wlada mesed dana posle Johhny Guru :: A kada stigne SB Extreme da mi ubace 2 kom na EVGA plocu i da vam ostavim skor a posle toga prestajem da se bavim ovim. A sve to da cujem kako kazete da grafika sada koci procesor. Do sada je CPU grafiku a sada grafika procesor, xexexe. :: Cudna suma je to... :: :: :: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI :: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista :: ::
Da, da srecom ima zasta pa da se uhvatite i opravdate bolestinu koju vlada. Da ja sam vam rekao da ja ne trpim vise ta prozivanja koja doalze zato sto imam ASUS a mrzim MSI. Moze samo jos vise da izazovete pad prodaje MSI ako se potrudim. Ovde 70% naroda bi pre riknulo nego stavilo to u komp kada bi znali koga finansiraju. Nemojte da im otvorim oci. Pa ce sami da mi skupljaju pare za ASUS ne bi li zacutao.
EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNIH A za nas bar ASUS.
Nazovi to kako hoces, rpob sam, brenda i do jaja mi je kada nemam MSI. Decko je razmisljao izmedju ASUS i MSI i izabrao ono sto bi u EU ljudi izabrali vi to ne mozete pa vam i smeta skor ENGTX570 DirectCu. Mozda MSI moze bolje ali za malo. Uradio je najpmetniju stvar. Ja recimo bi dao 2 MSI GTX580 za jednu ASUS ENGTX580 i isao srecan kuci jer sam govnja izneo iz kuce. Ne bi se znalo ko je srecniji ja ili onaj sto se zamenio samnom. Rob sam Brenda i boli mi kita. ASUS vlada, a pokusali su na sve nacine da me dovuku verovatno jos i na neki drugi brend da setam pokvarenim ASUS-om jer znaju da njihova podrska jebe kevu malim ghmiozavcima medju prodavcima ali to nije uspelo. Sve sto ce dobiti je da je nekoi sigurno procitao o ATI6970 i predomislio se a ja cu na kraju opet imati sta mi pravom pripada za odvojen novac. Pa nek opet namerno precute bolesni overheating. Ja da sam na mestu gazde prodavac bi dobio otkaz do sada. Jer je kupcu uvalio svesno kartu koja se pregreva. Nista strasno mnogo mladih ljudi ceka na posao koji se razumeju u HW i imaju dobru dusu.
Ja se ne bih kelo ni u jedan brend, pa ni u ASUS. Vecih problema sa kompatibilnosti ploce sa memorijama i procesorima nisam video nego bas kod Asusa. Ko se ne bavi racunarima od juce, seti ce se problema koji je Asus imao sa Kingston memorijama pre 4-5 godina. Danas, kada ti napisu da ploca podrzava neki procesor ili memoriju, prvo trcis da proveris koja je verzija PCB da bi bio siguran da ce ti ploca raditi, a ako se zesnes i uzmes na slepo, zeznuo si se u startu.
Uvek moras da imas kit koji je ploca preporucila. Ja ga imam za CH4F. A posle mozes da dokupis druge ako mislis da su bolje i da prbas. Grey je izasao skro mogu da se kladim da ce biti na ROG 5 ploci predlozen. Ja sam uspeo 1800MHz na 2 razlicita Kingston kita a moci cu i samo sa Grey sigurno onda. Ali mi ne treba klok memorije sem 1600MHz.
morace izgleda u pecnicu pod 250 stepeni zajedno sa vanilicama, niste dobro sanirali te ladne lemove
:: Wlado, opet neki kratak spoj...pa pre neki dan smo te prezicili, sredili `ladne lemove a ti opet bugujes...hm, nista moraces ipak ne reciklazu...nego da o istom trosku ubacimo i tvog ortaka Ultrasa aka Corei7 aka MaestroBG etc. u Recycle Bin? :: :: :: :: Smejte se vi samo Vlada je na pragu pronalazenja haskih begunaca a vec sklapam dogovr sa CIA-om da regulise sa EVGA da mi salju komponente mesec dana pre izlaska kao nagradu. Da se hvalim na PC Berzi i da vam unistavam skorove. Prvi rewiewv Wlada mesed dana posle Johhny Guru :: :: A kada stigne SB Extreme da mi ubace 2 kom na EVGA plocu i da vam ostavim skor a posle toga prestajem da se bavim ovim. A sve to da cujem kako kazete da grafika sada koci procesor. Do sada je CPU grafiku a sada grafika procesor, xexexe. :: :: Cudna suma je to... :: :: :: :: :: :: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI :: :: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista :: :: :: ::
Vlado, decace, pobogu. Lepo sam ti napisao u jednoj temi, da su svi uredjaji, bilo kog proizvodjaca, podlozni kvarovima. Sto u startu, sto u toku garancije, sto posle. Svi su podlozni tome i nema izuzetaka. Pljuju ljudi i Palit jer im se kvari, eno moja bivsa 8600 sljaka bez problema u tom istom kompu gde je i ASUS ploca. I to je jos Silent verzija. A ploca je isto menjana jer su 2 prethodne imale problema sa HDD kontrolerom. Zbog toga su 2 menjane, da bi mi bila data ploca druge oznake. 8800 Palit mi sada stoji kao Physx, a pre toga mi je bila graficka vec 2 godine. Pljuju i EVGA, pljuju i XFX, ali sta ces jednostavno se desava. Pljuju i Gigabyte, a ja nisam ikada imao problema sa njihovim plocama.
Kupi covek i Ferrari na koga je cekao X meseci, da mu ne bi radilo Start Engine dugme.
Ma znam bre da su svi podlozni kvarovima to je normalno. Nego ja sam rob bnrenda a pare su moje tako da cu kupiti sta ja hocu a ne sta misle kurci da je ispravno. Ja volim kako to upakuje ASUS i volim ASUS garanciju i ASUS firmu i ASUS ponasanje zaposlenih i ASUS bez etikete, sa lepim onim Amblemom koji nije nalepnica obicna. I to je to. Inace kvare se svi a mene su pokusali namerno da oteraju sa ASUS da kupujem ono na cemu dobavljac ima najvecu zaradu., Neka lepse je biti rob brenda. Zamisli imas brdo para i vozis samo mercedes, erobujes mercedesu i neces BMW i samo Hugo Boss jer ti se svidjaju a drugi ti ne odgovaraju. To je super. Volim i sto mi ljudi sa zapada kazu da je ASUS nekada i bolji nego EVGA alki u principu mnogo bolji od svih drugih. Njima verujem, oni mi ne prodaju nista. A imaju sve na izboru. Oni kazu da su ddrugi bas dosta iza ASUS-a a meni 20e ne znaci nista kada kupujem tako skupu stvar koju trebam da gledam 2-3 god. Jebe mi se za 20e da gledam 2 godine druge i neke koji samo toliko daju garanciju. Ako se ne promeni nesto pa budem imao mogucnost za EVGA verovatno cu samo ASUS ceo zivot kupovati.
Necu valjda da budem poslusan i kupujem one sto su dobavljacu dali najvecu zaradu, sagnem glavu i cutim i citam kako zapad prica kako je ASUS najbolji a da nije doavno bi morao da spusti cene tamo da bi ga neko kupio. Onima kojima nije bitno da ubace bilo sta iz odredjene serije uzimaju njega. Ako imaju pare, drugi misle da su bolje prosli jer su dali od 350e 20 manje za stvar koju gledaju 3 godine u kompu i vise. Neka izracunaju za 3 godine koliko treba mesecno da odvoje za tu razliku do ASUS-a pogotovu idiot koji kupi Sapphire sa 2 godine. Ali to je njihova p-olitika ko voli nek izvoli, ja znam da mi to ne odgovara. Jel za 24 meseca moze da se desi da mi karta rikne i da kazem JBT DA SAM DAO 15E VISE SADA BI DOBIO KARTU UI CENOPVNOM RANGU ONE KOJU SAM PLATIO. Ovako sam ustedeo 15e i sada karto ides u djubre. A JA ODVAJAM 300e UMESTO NISTA ZA NOVU. Nadam se da ce mi staviti 0 postova posto vi koji to primecujete i time pokazujete da vam je to bitno se bunite, ja ni ne znam koliko imam da me neko pita dok nisam na forumu. Ni okvirno ne znam.
Normalno da ne jebem gluposti oko broja postova, kome je normalnom to bitno. Kako da me interesuje sta kaze neko ko tumara po Limundu i kaci linkove gde su ljudi u brzom kucanju koje je totalno nebitno za nekoga ispustili dva slova. Xaxaxa NEMA JEDNO SLOVO XAXA rekao kopijuter, exexeexe da umres od smeha.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9- borrowed, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Normalno da ne jebem gluposti oko broja postova, kome je normalnom to bitno :: Kako da me interesuje sta kaze neko ko tumara po Limundu i kaci linkove gde su ljudi u brzom kucanju koje je totalno nebitno za nekoga ispustili dva slova. Xaxaxa NEMA JEDNO SLOVO XAXA rekao kopijuter, exexeexe da umres od smeha. :: :: :: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMALNI :: A za nas bar ASUS. :: :: GOOGLE JE MAJKA ZA OTKIRIVANJE SRPSKIH LAZI :: ::
:: aj bar da pise sam sa sobom nego se i posvadja a garant i potuce.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Brate..izbacis temu i pises sam sa sobom. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.