Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Pomoc oko garancije!!!!
STRANA 1 OD 1
bratmatori Pomoc oko garancije!!!! 07.05.2011. 20:30 T35778

status: user
broj poruka: 2

Ljudi treba mi pomoc, crkla mi je je graficka kartica koju sam kupio u Big Apple-u koja je jos pod garancijom, koji se u medjuvremenu izgleda zatvorio. da li imam neke sanse da nadjem njih ili neku drugu firmu nista mi nije jasno a ne daje mi se par hiljada dinara tek tako. Hvala puno!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 07.05.2011. 20:35 #322138

broj poruka: 2931
moze. procitaj lepo sve papire koje si dobio uz kartu, ako ti i dalje nije jasno skeniraj pa okaci da ne pricamo napamet

Stripy Re 07.05.2011. 20:57 #322139

broj poruka: 4163
Na kutiji od grafike piše ko je uvoznik (ako je nisi bacio) pa se obrati njima, izloži problem, sigurno će ti izaći u susret.

servispc bre

zoxin Re 07.05.2011. 21:22 #322141

broj poruka: 265
Ko sto kaze Stripy.Moraju da ti izadju u susret.I da postoji Big Apple i da reklamiras kod njih, oni ce je opet odneti kod uvoznika.Ovako skracujes proceduru.Ja sam pre neki dan karticu kupljenu u Jagodini,(firma postoji i u Bg) reklamirao direktno kod uvoznika a ne maticnoj firmi iz Bg.Covek uopste nije pravio problem.

bratmatori Re: Re 08.05.2011. 00:14 #322176

broj poruka: 2

:: Ko sto kaze Stripy.Moraju da ti izadju u susret.I da postoji Big Apple i da reklamiras kod njih, oni ce je opet odneti kod uvoznika.Ovako skracujes proceduru.Ja sam pre neki dan karticu kupljenu u Jagodini,(firma postoji i u Bg) reklamirao direktno kod uvoznika a ne maticnoj firmi iz Bg.Covek uopste nije pravio problem
::
::

hvala ljudi!!!! pise da je uvoznik ctcomputers videcu da ih nazovem u ponedeljak.!!! hvala ponovo!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs