Ljudi treba mi pomoc, crkla mi je je graficka kartica koju sam kupio u Big Apple-u koja je jos pod garancijom, koji se u medjuvremenu izgleda zatvorio. da li imam neke sanse da nadjem njih ili neku drugu firmu nista mi nije jasno a ne daje mi se par hiljada dinara tek tako. Hvala puno!
Ko sto kaze Stripy.Moraju da ti izadju u susret.I da postoji Big Apple i da reklamiras kod njih, oni ce je opet odneti kod uvoznika.Ovako skracujes proceduru.Ja sam pre neki dan karticu kupljenu u Jagodini,(firma postoji i u Bg) reklamirao direktno kod uvoznika a ne maticnoj firmi iz Bg.Covek uopste nije pravio problem.
:: Ko sto kaze Stripy.Moraju da ti izadju u susret.I da postoji Big Apple i da reklamiras kod njih, oni ce je opet odneti kod uvoznika.Ovako skracujes proceduru.Ja sam pre neki dan karticu kupljenu u Jagodini,(firma postoji i u Bg) reklamirao direktno kod uvoznika a ne maticnoj firmi iz Bg.Covek uopste nije pravio problem :: ::
hvala ljudi!!!! pise da je uvoznik ctcomputers videcu da ih nazovem u ponedeljak.!!! hvala ponovo!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.