Bruka kakvi ma*muni. Nece me GA videti vise, pa da se svet okrene naopacke. Idem da bacim graficku :)
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Nije to do GA nego do nasih debila. sami smo krivi sto smo otisli u q-ac i sto ni za q-ac nismo. Uvoznici i seviseri tako posluju i znaju da je to za povracanje. Pre par dana npr zovem pakom servis da mi dostave recovery disk za neki Ltop a onaj tip `serviser` ne zna covek sta ga pitam, kao da je sa kruske pao.
:: Ako na Gigabyte-ovom sajtu potrazite informacije o garanciji, u spisku zemalja cete pronaci Kosovo, ali Srbiju ne :: http://www.gigabyte.com/support-downloads/customer-service.aspx :: :: Bruka kakvi ma*muni. Nece me GA videti vise, pa da se svet okrene naopacke. Idem da bacim graficku : :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pa bacicu je (uz kutiju, kablove, CDe,...) u dzep onome ko izvadi 50 evra :):):)
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
I... ako je neispravna - mnogo je za kablove 50 €!
Pozdrav!
Vlada
:: Pa bacicu je (uz kutiju, kablove, CDe,...) u dzep onome ko izvadi 50 evra :):): :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Na nasu zalost, Strelac, Gigabyte je UBEDLJIVO najlosija firma...
28.03.2011. 14:41
status: user broj poruka: 10997
svoje vrste kada se radi o tehnickoj podrsci. 1) Pre dve-tri godine, imao sam problema sa plocom (775, chipset p35) zato sto je, nakon apgrejda BIOS-a nestao zvuk (ali SAMO pod Vistom!). Nakon nekoliko sati, kada sam bio potpuno siguran u dijagnozu, napisao sam im ljubavno pismo. Nikada mi nisu odgovorili (barem da mi saopste da ONI MENE ne vole). Ali, nije prosla ni njedjeljica dana, izbacise na sajt novi BIOS a prethodni, problematicni, cutke, tiho, kao ONAJ STO JE PRDNUO U BIOSKOPU PA SE POMERIO ZA DVA REDA NAPRED, obrisase (ostavivsi sve revizije starije od njega). E, onda ti ja njima napisem novo pismo, ovaj put - poslovno-, i u njemu im skrenem paznju na moju malenkost koja se istraumirala ONOLIKO zbog NJIHOVIH sranja, te da bi, po mom misljenju bilo veoma lepo sa njihove strane da me pocaste jednom middlle range grafickom karticom (naravno, svestan sam bio a i sada jesam, da su primili verovatno na stotine krikova i vristanja ovim povodom, al` k`o velim, barem cu zasluziti jedno `hvalaaaaa`...) Ma kakvi. Ni abera.
2) Jedna druga maticna pl., sa istim chipsetom, deklarisana kao `all solid-state capacitors` imala je dva (koliko sam ja uspeo da nadjem) `obicna`, to jest aluminijumska, tecna (elektroliticka) kondenzatora. To im javim i (kobajagi) zatrazim da mi garantuju povratak novca za koji je ploca kupljena te da sa tom potvrdom odem kod prodavca itd. itd.. Nakon dva dana stize odgovor (u formi protivpitanja): koji su to kondenzatori? Ja ne bio lenj, lociram ih ponovo. fotografisem (makro snimak) i posaljem im uz naznaku `ako koza laze, rog ne laze`. Nikada mi nisu odgovorili.
Gigabyte naročito nova AM3 UD3 serija ploča je najveće sranje koje se proizvelo, grejalice, ... i pogledajte forume i naročito PREDLOGE po forumima?!? Svi preporučuju baš te ploče. Kao MSI ne valja, bla, bla, Asus je skup i td. Iskreno, ni LG nije valjao nekada jer se zvao `Gold Star` pa sada svi hrle tom niskobudžetnom brendu kao nekom mainstream proizvodjaču. Vremena se menjaju ...
To što nema nas na spisku, ne znači da treba onako po srpski da pljujemo i psujemo po svim rasama jer smo mi srbi valjda jedina UBER rasa, ha? Sramota je naslov ove teme. Treba mod. da je izbaci. Šta ako nas nisu ubacili na spisak? Da li smo to zaslužili? Možda albanci sa kosova imaju bolje uvoznike, menadžere od srba? Jel to teško prihvatiti?
more, koliko vas je predlagalo baš Gigabyte ploče za nove konfiguracije
28.03.2011. 14:53
status: user broj poruka: 411
Ajd da vidim, koliko je vas koji ste pre mene komentarisali u ovoj temi PREDLAGALO drugima GIGABYTE ploče za sklapanje novih konfiguracija?!? A sada ste ovde patriote, fora ... +1 za protiv GB i sl. Eeeee .... pa to je takva mizerija ..
@vladarko Konstantno se lomim da li da sadasnji racunar ostavim `as is` ili da upgradujem jos ponesto i onda `mumificiram`. U tom smislu: - prazna su dva memorijska slota (ali cenim da ce bolje biti dodati 2x4GB DDR2 nego sada 2x2GB), - Q9550 ili Q9650 umesto sadasnjeg procesora (E8600) - dosta se trenutno doplacuje - GA 9600GT GV-NX96T512H u garanciji - najslabija karika, definitivno moze nesto jace da se ubaci uz doplatu ~50-70 evra.
@tortojed Ja na poslu vozim GA EP35-DS3 Ultra Durable 2 (Lower ESR Solid Capacitor, cuda-mu*a ) i od x USB portova pozadi, pola ih ne radi brzinom kojom treba. prilikom gasenja, nekada se sama pali, pa 3-4 sekunde radi, pa se ugasi, pa opet upali i tako u krug, dok je ne ugasim na taster na napajanju.... puno nekih zezanja bez potrebe za tim. Ranije sam ih smatrao dobrom firmom, ali vidim da to nije to.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
sad nam je gigabajt kriv sto smo mi slepci, sto nam je zemlja u Qrtzu i niko ziv nece da posluje sa nama?!?! ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Jasnoce radi, podvlacim: imaju UZASNU teh. podrsku. Kao i da je
28.03.2011. 15:03
status: user broj poruka: 10997
nemaju (kao da imaju samo `drsku`, bez `po`, i tu drsku nam uvaljuju kao pusku!). Medjutim, za poslednjih nekoliko godina, mnogo puta sam se osvedocio u kvalitet pojedinih modela i generacija GA ploca, narocito kada se radilo o srednjem cenovnom segmentu i to za Intel-a. Dobro su `overklokovale` i bile su (i jesu) kompatibilne sa sirokim spektrom modela memorije.To je moje licno iskustvo i ne zelim da osporavam iskustva drugih ljudi (koja su mozda i dijametralno suprotna mojim).
Pa naravno, nisi valjda mislio da smo sami krivi?! Kakav bi to bio nacin! :P
:: sad nam je gigabajt kriv sto smo mi slepci, sto nam je zemlja u Qrtzu i niko ziv nece da posluje sa nama?!?! :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: ::
Zasto prave sajt na srpskom, ako podrzavaju nezavisno Kosovo?
Neka naprave sajt na siptarskom i sve ok (ako nas vec malo je*u). Ovamo, daj pare - mi mislimo na vas, a evo ti kajla.
Pozdrav.
Ne znam ko je kriv ali znam da ove nase prodavnice harvera rade na Kosovu da bi im letele bombe svaki dan na radnje kada bi si prema Albancima ponasali kao prema nama. Ispravna graficka koja daje kockice na ekranu e da vidis dal je ispravna BOOM.
U to sam siguran. Oni ne prastaju prevare i podvcale i zavlacenje. A za razliku od nas kod njih rec znaci nesto. Razmislite zasto dobavljaci kazu da je Corsair problematican za sradnju pa moraju da kupuju od drugih prodavcnica po EU i nama prodaju. Nije Corsair problematican ni EVGA nego je nas mozak lud. Jer svi kod nas su zatrpani delovima koji valjaju a nmasim prodavnicam odgovara CM situacija pa je Corsair problematrican za saradnju. I to narod koji se slabo razume treba da zna. Zasto nije u situaciji da kupi kvalitet. Zato ako ga kupi prodavnica ga ne vidi narednih 7-8 godina, a CM kupujete novo na 2 godine jer niti radi kako treba niti moze da ga promeni. Kod nas, negde bi menjali ili ih ne bi bilo, recimo na tom Kosovu. E zbog toga je Corsair problematic i suvise skup, zb og toga govore da je skup a oni imaju za svakoga. To mozda je EVGA za entusiaste ali Corsair ima za sve.
sto mene pitas, ne radim ja u gigabajtu? rade onako kako misle da je najbolje za njih sa ekonomske strane, kao i uostalom svaka druga firma. ps. ne verujem da podrzavaju nezavisno kosovo, mislim da je politika firme vise usmerena na proizvodnju hardvera. jebe se njima i za kosovo i za srbiju ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
:: Zasto prave sajt na srpskom, ako podrzavaju nezavisno Kosovo :: :: Neka naprave sajt na siptarskom i sve ok (ako nas vec malo je*u). Ovamo, daj pare - mi mislimo na vas, a evo ti kajla. :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Prvo, ne mislis stvarno da postoji namera Gigabyte-a da nas `malo je*u`, time sto ce Kosovo da stave na listu na Srbiju ne?
Drugo, koliko vidim nema ni Hrvatske recimo, sumnjam da je i tu u pitanju neka zavera.
Sve sto sam hteo da kazem je da svakako nije u pitanju organizovana akcija Gigabyte-a da pomovisu nezavisnost Kosova, vec jednostavno neko u Pristini je dobio status ovlascenog servisa, i potrudio se da bude na listi.
Ukoliko kod nas postoji firma koja je ovlasceni partner za servis, neka se obrati Gigabyte-u, pa ce verujem staviti i njih.
:: Zasto prave sajt na srpskom, ako podrzavaju nezavisno Kosovo :: :: Neka naprave sajt na siptarskom i sve ok (ako nas vec malo je*u). Ovamo, daj pare - mi mislimo na vas, a evo ti kajla. :: :: Pozdrav.
Ma nije to tebi licno, nego - sa jedne strane ulozili pare u prevod sajta, (sto podrazumeva neki nivo poslovanja na toj teritoriji)... a ovamo ne racunaju da postojis (sto se tice garancija).
Ma sa` ce Kim Dzong Il da im protrese nivo radioaktivnosti, samo da Ameri krenu.
Pozdrav.
Pa tako je valjda i kod mene po pitanju Gigabyte-a. Eto toliko - da se ne svadjamo izmedju sebe o tome.
Pozdrav.
:: sad nam je gigabajt kriv sto smo mi slepci, sto nam je zemlja u Qrtzu i niko ziv nece da posluje sa nama?!?! :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp ::
E to si dobro rekao. Mi smo prsli kao vaske i niko nece da posluje sa nama. To je tacno. Daj boze da na zapadu naucnici provale koji je taj gen sto nas sjebava da smo doveli sebe do istrebljenja i ubedili sebe da nam svi zele zlo jer smo na dobrom strateskom polozaju. Pa nije ovo srednji vek. Nemamo nista mnogo bolje nego drugi. Mi da imamo naftu odmah bi okrivfili da nas zbog toga unistavaju a i to se pricalo jedno vreme.
jeste da tema ime veze sa nasim poslovanjem (srpskim) ali nismo jedini odaberite evropu sa svetske liste pa cete videti smesnu stvar sto nema nas u listi podrske ajde kao da shvatim (nema nas ni 10 miliona) al sto nema drugih (spanija,portugalija,italija,austrija,svajcarska,grcka,...) a svi imaju kud i kamo vise stanovnika nego mi ja ipak mislim da se radi o poslovnoj politici firme, bitna im je severna amerika i azija, tu ionako zivi najveci broj stanovnika na planeti, pa onda matematickom metodom je li ... koga briga za neku srbiju koja ima manje stanovnika nego recimo jedan london ili pariz (da ne nabrajam gradove po aziji bilo bi apsurdno)
`Ko prvi devojci, njegova devojka. Ko poslednji devojci, njegova žena.` - Dušan Radović
A odakle ispade tek Kosovo na listi - pa da li ih ima 2 miliona sa sve uvezenim iz Albanije?
Pozdrav.
Kao sto rekoh, pretpostavljam da se ovlasceni serviser iz Pristine (koji je na sajtu naveden) potrudio da bude na listi nakon sto je dobio taj status.
:: A odakle ispade tek Kosovo na listi - pa da li ih ima 2 miliona sa sve uvezenim iz Albanije :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
e vidis o tome se radi, da kazem problem u nas srbalja sto smo gledali gde su drugi, da li su oni na nekoj listi i tako te stvari da smo gledali svoje dupe (da se tako izrazim) kao sto su to slovenci radili sad bi bili bolji od celog okruzenja ali ... na zalost takav nam je mentalitet (ili geni ili sta vec) uvek gledamo `da komsiji crkne krava` a on ne gleda na nas vec samo sebe i iskljucivo sebe
a odgovor na tvoje pitanje je vrlo jasan, isti je kao i na pitanje kako su priznati od strane vodecih svetskih sila (ali to je vec debela politicka tema pa necu o tome)
`Ko prvi devojci, njegova devojka. Ko poslednji devojci, njegova žena.` - Dušan Radović
:: A odakle ispade tek Kosovo na listi - pa da li ih ima 2 miliona sa sve uvezenim iz Albanije :: Pozdrav
GIGABYTE Logistics Service Partner Address: str. Agim Ramadani, Aktash 1, Objekt C Prishtina, 10000 Kosovo TEL: +381 038 245830 E-mail: support@bo-tek.com
p.s. Ima Kina, pa Hong Kong. Za Koreju ne piše je li južna ili severna. Klikneš na karti na Evropu i vidiš da je Srbija i dalje sa Kosovom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.