mozes ostvariti garanciju kod uvoznika proizvoda pise ti na garantnom listu i ko je DL je Direct LInk (ako i oni nisu propali u medjuvremenu), ili AL za Alti ak se ne varam!
Iance i ja sam uzeo komponente kod njih... i zamenio grafu u garanciji u DL-u! Pozdrav
:: sam na deklaraciji na kutiji pronasao asbis doo kao uvoznika. znaci da ne jurim vise lithium nego da se obratim asbisu ?? fala na brzom odgovoru gor :: ::
imam pisanu garanciju i fiskalni. graficka 4870x2, iz cista mira zamrzla i vise nije hteo da dodje do biosa sa dugim pa dva kratka pistanja. stavio sam 9500gt i sve ostalo je radilo ok. tako da je do nje garant uz to da se pale crvene led diode na njoj. jel mozete da mi pojasnite pre nego odem do asbisa sta se moze dobiti u zamenu za ovu ako ne moze da se popravi, posto vise nema novih 4870x2. kako to ispadne najcesce
:: To ti je jedina opcija nažalost, samo se nadam da ti neće praviti problem bez garantnog lista.. :: :: Šta ti je prslo :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: sam na deklaraciji na kutiji pronasao asbis doo kao uvoznika. znaci da ne jurim vise lithium nego da se obratim asbisu ?? fala na brzom odgovoru gor :: :: :: ::
Ako će po jačini da ti daju kartu, trebalo bi 6870. Ako će da budu fini i da ti daju po rangu kartu, onda 5970 :) __________________ Scourge of PCBerza
Ako budes imao srece ili neku vezu tamo dobices kartu u vrednosti tog proizvoda na dan kada je kupljena bezobzira sto si je kupi polovnu! Opet cu ponoviti ako se tvoja ne popravi ili ako je tvoja krivica sto je karta geknula! Inace moze da te zadesi da dobije samo drugu kartu novije generacije ali istih performansi! Baci oko na zakon o zastiti potrosaca dobro iscitaj i sve ces i sam znat! :)
Re: Odlicna prilika da dodjes (najzad) do dobre karte. Ako su voljni...
16.02.2011. 23:40
status: user broj poruka: 949
mislis 570 :)
@lonleymax nista nije osteceno. barem cu pred njima da pokazem da ne mogu da tvrde nesto da su kao otkrili. buraz je pravnik i njegov ortak pa ce mi pomoci oko prava. inace sam ovih dana cuo zavojnice iz graficke mozda su one napravile kurslus
:: mogla bi jedna GF560 (ili da doplatis za 580!?).. :: ::
Re: Cudno vecina ljudi sa foruma kaze da kad se cuju zavojnice nista prelakiras ih i to je to...
16.02.2011. 23:50
status: user broj poruka: 949
u decembru sam je kupio. nista se nije culo, u januaru sam prvi put cuo(obratio se forumasima i isto to nema veze samo pici) ali zbog bucnog kucista nisam cuo da se i sa slabim operecenjem coje zavojnica. ne znam ne mora da bude tako. meni je bitno samo da u sto skorije vreme dobijem radno sposobnu kartu slicnu 4870x2 performansi.
Dakle, i litijum-jonska se osusila i izgubila kapacitet. Joj, nicale su
16.02.2011. 23:56
status: user broj poruka: 10997
prodavnice hardvera k`o pečurke posle kise. Otvarali radnje i Kurta i Murta... Secam se kada sam prvi put usao u Lithium-ion prodavnicu (a to im je valjda bila i `centrala`) na pocetku Mihajlove ulice - besni 24-inchni tft-ovi na stolovima od masivnog drveta i stakla (u doba kada je i 19`` CRT jos bio POJAM), upakovana roba od poda do plafona... puni k`o prekookeanski brodovi... Al` da vidis, čim raja prestane da plaća, osta trgovac bez gaća...
nekada se teorija i praksa ne poklapaju tj cesto. videcemo necu jos nista da prognoziram ipak je ovo srbija(banana republika)
:: Ako je dautovic dobio GX460 za crknutu 260 ti bi teoretski i mogao da dobiješ neku 6900 :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Nemoj ti njima da spominjes da si je kupio polovnu jer ako budu hteli da zavlace uhvatice se svaku slamcicu spasa (ko zna sta su joj prethodni vlasnici radili). Bolje hvataj neku vezu kod uvoznika pa da se to odradi kako treba (da ti čučne jedna 69**). Tada je plaćena preko 400e,nema veze što joj je danas pandam po perfomansama 6870 pa da ti nju daju.(veze su čudo)
Re: Dakle, i litijum-jonska se osusila i izgubila kapacitet. Joj, nicale su
17.02.2011. 10:11
status: user broj poruka: 12794
Počeli su sa radom pre jedno 2 godine, nisu imali 24-ke na stolovima nego 25.5-ice, i nije CRT bio pojam tada nikako :D __________________ Scourge of PCBerza
:: prodavnice hardvera k`o pečurke posle kise. Otvarali radnje i Kurta i Murta... Secam se kada sam prvi put usao u Lithium-ion prodavnicu (a to im je valjda bila i `centrala`) na pocetku Mihajlove ulice - besni 24-inchni tft-ovi na stolovima od masivnog drveta i stakla (u doba kada je i 19`` CRT jos bio POJAM), upakovana roba od poda do plafona... puni k`o prekookeanski brodovi... Al` da vidis, čim raja prestane da plaća, osta trgovac bez gaća.. :: ::
@Daum: da se ja nisam zayebunio? Radi li se o firmici cije su...
17.02.2011. 10:50
status: user broj poruka: 10997
prostorije bile tu negde, na potezu pocetak Mihajlove/Trg Republike, 20 metara levo-desno, prvi ili drugi sprat na onoj strani ulice koja je `licem` okrenuta Trgu (znaci, leva strana ako se iz Sremske udje u Mihajlovu i krene ka Kalemegdanu)? Tu je radio (i izgleda bio nekakav sef) jedan povisoki crnokosi momak, godiste 1970-72). Tek kasnije je u firmu dosao Nenad (Nesa) koji je, otprilike, do kraja 2007. radio kod Petra D. (DPM) kao serviser... Pouzdano znam da je tada presao u Lith. jer mi je sam to rekao (kod Pere sam u to vreme cesto kupovao robu a Nesa ga je povremeno zamenjivao za pultom). Ako sam u pravu, onda nisu mogli da pocnu sa radom pre SAMO oko dve godine... Ali, mozda sam se `prebacio`...
Nemam pojma, možda i ja grešim, ali sećam se da mi je Skyfire spomenuo da se otvorila nova radnja, Lithium, tu negde pre 2-3 godine, na obilićevom vencu... Tada sam uzeo sećam se Asus GTX280 koji je bio DOA i CM M700 koji me i dan danas služi... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.