Svaka im cast,u ovim uslovima obezbediti kvaltet za Apple nije mala stvar.I sam se bavim proizvodnjom (preko 15g) i znam koliko je tesko u ovim uslovima kada drzava svim sredstvima nastoji da unisit mala i srednja preduzeca,obezbediti bilo kakvu proizvodnju a ne dostici nivo kvaliteta za Apple.Mislim da je to velika stvar za Srbiju,ali o tome necete cuti nista u cenzurisanim medijima srbije,ali su svima puna usta demagogije i samodestruktivne politike!! Neka im je bog u pomoci,i srecno !! Pozdrav
Oni samo prave obradne centre za jednu Nemacku kompaniju (MAG). Dakle sta rade ovi nasi iz Srbije, oni prave obradne centre koje ce Apple koristiti. Pretpostavljam da ce ove obradne centre koristiti za izradu Alu Unibody-a za Macbook-ove :).
Ma da zajebancija,sutra kad se probudim idem da napravim par komada,malo cu da spustim cenu i posla kolko oces.Sledece godine u ovo vreme bicu milioner !!
I to je nesto. Nadam se, da izvesni `drinkici`, nece sebi dati za pravo, da su `izboxovali` ovo, toboz za opstu dobrobit, jer vecu ujudurmu ne bih cuo. raduje me sve sto nije posledica `izboxovavanja` drink ekipe.
Pa za apple bolje i ne treba od nasih proizvoda :D kamo srece da gledam crtace, buksam recenicnu semantiku, oces recenicu? : `The less the difference in scope between the idea expressed by a noun and it`s realization, the greater the extensivity and the greater the likelihood of a zero or null article` xD Ova jos i nije strasna, nego rekoh da te ne zamaram
to je za njega, a sad ozbiljno- ja mislim da su nasi ljudi izuzetno sposobni, a da je glavni problem ono sto je maxima naveo. Jbg..sta da se radi, kad bi bar moglo nesto da se promeni..
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: A jos se ne oglasavaju Snupi i Daum : :: :: Mora da je prvi odgledao crtace i zaspao a drugi se zapio : :: :: S1000R :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.