Jedino da pratis akcije pa kad izadje nesto. Mislim da su imali winwin i gigatron, ali na 6 meseci cekovima gradjana. Al svakako ti to debelo naplate kroz vece cene. Mozes da ides o sajtovima i gledas sta ima od informacija
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: Imali neka prodavnica da daje pc-jeve na 12 mesecnih rata bez kamte?
Su te koje daju robu na rate, tako da od njih zavisi kamata. Ako imaš račun u nekoj banci proveri da li imaju neki ugovor sa prodavnicama kompjutera pa probaj preko banke. Što znači: kompjuter plati banka , pa banka tebi naplaćuje preko rata i zaračunava ti kamatu eventualno postoji slučaj da je prodavac išao sa većim cenama i u tom slučaju nemaš kamatu prema banci tj kamata je u ceni pa prema banci plaćaš samo proviziju. PS odobravanje kredita kod bilo koje banke je 2 dana da skupiš papirologiju + barem 2 nedelje da se kredit odobri.
Ja sam u tehnomanij pre 15-ak dana kupio monitore bez kamate.Da,dobro sam napisao-bez kamate,grejs period 2 meseca.Uveli su taj tehnoweb kredit posto imaju brdo robe na lageru pa valjda oce da se rese toga.Monitore sam platio po regularnoj ceni kao i u svim ostalim radnjama.Imaju taj kredit,a imaju i na cekove ali sa 1,9% mesecne kamate.E sad,sto se tice konfiguracija tu nisam siguran kakva je ponuda ali vidi na njihovom sajtu,mozda nadjes nesto dobro.Samo nemoj onaj rajfajzen WEB koji ima u drugim firmama(PC practic,itd..) jer tamo na 35 000 vracas 70 000!Jednom sam se na to opekao i nikada vise.
Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 T2300 1.6 ,2GB DDR2/800,HDD WD 250gb,Ati Mobility Radeon HD2400-POKOJNI ATI,BOG DA MU DUSU PROSTI-DANAS MU DAJEMO 40 DANA.
TEHNOMANIJA je bugarsko-rumunjska firma koja trenutno izdaje (a izgleda je u zadnje vreme i izdavala) brisoguzne garancije. Naime, firma se gasi, ili bar prodaje. Vest je iz Blicketa, pre neki dan. Vidim niko je nije još apsolvirao ovde. U dugovima su i tako dalje i tako bliže, sad, da li su, ili su išli na dumping cene računajući da će da se ugase kao i FORUM tzv. računari pre vremena da ispoštuju garanciju, ne znam... Možda ih i uvođene zakonske regulative od 24 meseca izbacije iz posla, ko to zna... Uglavnom, treba to imati na umu kada se nešto pazari kod njih. Ionako, kad sam čuo šta znači #garancija# od 5 godine na npr. Gorenje washmachine... (dobiješ delove od njih `džaba` a onda MORAŠ u od njih ovlašćeni servis, gde ti naplate rad-ugradnju-zamenu-pregled kuradi-paladi nešto, i kad to sabereš, košta te isto kao da si otišao sa mašinom kod bilo kojeg majstora koji ti u tu zaračunatu cenu nabavi i deo i izvrši opravku...)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.