Hocu da kupim kuciste cooler master 690 II BASIC ali posto ce pdv da se poveca na 18% interesuje me vase misljenje da li da kupim do nove godine kuciste ili da sacekam kraj februara(kada cu i kupiti celu konfu). Pitam jer ne ocekujem da ce pasti cena do kraja februara. Hvala unapred!!!
:: Hocu da kupim kuciste cooler master 690 II BASIC ali posto ce pdv da se poveca na 18% interesuje me vase misljenje da li da kupim do nove godine kuciste ili da sacekam kraj februara(kada cu i kupiti celu konfu). Pitam jer ne ocekujem da ce pasti cena do kraja februara. Hvala unapred!!!
eto nadam se da si dobio odgovor :) sad ja malo sa off-om.. koja je razlika između basic i advanced modela? i da li vredi doplatiti za advanced one ? kako se ovo/ova kućošta kotiraju u usporedbi sa recimo antec 300 koje je nesto jeftinije čini mi se..?
:: eto nadam se da si dobio odgovor : :: sad ja malo sa off-om. :: koja je razlika između basic i advanced modela? i da li vredi doplatiti za advanced one :: kako se ovo/ova kućošta kotiraju u usporedbi sa recimo antec 300 koje je nesto jeftinije čini mi se.. :: ::
Dok sam u Entek 300 jedva strpao trenutne komponente, u 690 II imam više nego dovoljno mesta, bolji menadžment kablova, mogućnost montaže više ventilatora (naročito onih od 14cm). Tako da je moj zaključak da su 690 II (nebitno koja verzija) ipak za klasu više od Enteka 300. Naravno, 300-a je odlično kućište i bilo mi je žalije kad sam ga prodao drugu, nego kada sam menjao CM Snajpera AMD Dragon Edišn za 690 II Advenst. Šta ćete, ekonomska kriza.
:: znaci cekam akciju do nove godine ako nista kupujem je po aktuelnoj ceni. Ako neko vidi negde akciju neka postuje ovde pa da svi dodjemo da kupimo:)
sad sam ponovo pregledao nema nista ni u junk mail...
:: Tebi je poslat mail, na onaj kojim si se prijavio na berzu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ja tek sam sad video oglas jaoo :: :: cu se utepam: :: :: :: :: edit: kome je poslat mail? mislim da je meni ali nisam nista dobio...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.