Imam jedan laptop koji bih hteo da prodam ,kupaca imam ,to su uglavnom poznanici. Problem je medjutim sto niko ne bi dao odmah kesh vec bi da mi daju kad imaju ,na po `malo. Posto sam jednu grafu prodao tako na `odlozeno` liku od poverenja cekao sam 3god na tih 100e i ne pada mi na pamet vise da me zezaju.
Postoji li mogucnost da ja njima to shibnem preko banke ,ako je neko imao iskustva da me uputi..oni meni kesh ili banka meni kesh ,a oni nek duguju banci ..Laik sam u takvom poslovanju.
Tako nesto neces naci kod nas. . .ali mozes da taj novac koji ti isplacuje stavljas u banku na stednju(etc. da ti 2000 pa jos 5000,i ti tako kako ti da stavis na stednju).Na kraju ce ti ispasti mnogo veca suma od one za koje si prodao : ) POZDRAV!
Tako nesto neces naci kod nas. . .ali mozes da taj novac koji ti isplacuje stavljas u banku na stednju(etc. da ti 2000 pa jos 5000,i ti tako kako ti da stavis na stednju).Na kraju ce ti ispasti mnogo veca suma od one za koje si prodao : ) POZDRAV!
Samo se nisi setio: zove se gotovinski kredit. Lik(uša) koji ti poželi, lepo uzme gotovinski kredit (najgora vrsta pozajmice, skoro gora nego da su pozajmili od pok. Arkana), i, lepo ti kešira to što su nakon par peripetija dobili od banke, a, posle vraćaju banci sumu i lap-topa, a bogami, skoro i još jednog, koliko su usluge, računanje i kamate veselo zaračunate u Serbistanu. P.S. Poštanska štedionica ima relativno jeftine gotovinske krede, paaaaa.. to mogu da urade. Ne postoji šema, ako nisi firma, da ti bilo koja banka kreditira prodaju tj. tvoje mušterije, pogotovo što se radi o jednoj jeftinoj stvari, i to polovnoj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.