:: Na kraju će biti presudno ono `a da je dostupna kod nas`. Cenovnici puni a kad kreneš da zoveš rafovi prazni :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: Sta mislite koja je graficka kartica GTX 460 najbolja a da je dostupna kod nas.
znam, ali bice i dosta njih koji ce uzimati i 768 zbog cene, ne brinem se ja..
:: Ti što se deru `polako, biće mleka/penzija/rakije za sve su obično oni što su se progurali preko reda :: :: Bil ti druže vlajo onu od 768mb ili od 1gb :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Bolje je imati i deliti s drugima nego nemati ništa.
A, da. Grafička, grafička... eto ta MSI deluje kao jako dobra ideja a ako te zanima najjeftinija to je ona leadtek iz teme ispod tvoje, jedino što je garancija dve godine, mislim.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
gliga-nisam nista uradio,2 dana nisam prisao kompu!!juce i danas sam ceo dan pecao,kupao se,pecao, kupao se(na rzavu)mrtav sam-kao da sam plugove vukao....sutra,prekosutra cu to da zavrsim
CHIEFTEC BX-01B-B-B ch 550w ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB BLACK 7200rpm 16mb GENIUS SM-LIVE 5.1-XWAVE CONCERTO 5.1 SAMSUNG2233BW
e da ga ebem sad, LEADTEK je uvek pravio vrhunske kartice, sta znam, a mozda su i ljudi bahati pa klokuju ko nenormalni, mada, cudi me da te graficke nemaju neku zastitu od pregrevanja...
:: Ova Raic-eva zdrave zube izbija, ja ne znam da li bi joj rodjeni otac oprostio :: :: E sada sto se Leadtek-a tice, to ti je Mare druze kao motanje ove Raic-eve po minskom polju :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.