Tetka treba nesto da mi naruci preko amazona (Starcraft 2 i jos neke stvari). Pitanje 1 da li radi pay pal preko njega, ali ja ga uopste ne vidim ? Ako paypal nije moguc onda da li je sigurno da se adduje kreditna kartica na Amazon ? I vi koji ste kupovali preko amazona dajte neki hint :). Hitno ! Unapred zahvalan !
Amazon.de je u pitanju i ide u Svajcarsku. Znaci sigurno je sve preko kartice. A gde pise shipping free to je besplatan transport i nema sta da placam. Ok hvala na informacijama.
Pozdrav!
:: meni nije trebao PayPal, kupovao sam uz Raiffeisen Virtuon Visa :: :: Ako uspeš plati malo više za transport (nude kao opciju), mislim da tako povećavaš šanse da i dobiješ to što si naručio i platio :: :: .com neće da šalje u Srbiju :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Nema veze nije neka razlika u ceni mozda 3 evra sve ukupno, a dosta ce brze stici. I jos jedno pitanje, ako ona ne bude tu kada bude dosla posiljka, hoce li da je ostave u sanducetu ili ce da je vrate ?
Pozdrav!
:: A ako je isporuka u Švajcarskoj onda to i nije tako važno, može free varijanta. To je važno za Srbiju, jer je uvek tuđe slađe :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
:: Misliš: da li će da ostavi poštar opomenu u sandučetu :: :: Meni je ostavljao opomenu uvek, nikad nije donosio diskove na adresu :: :: Ali ne znam kako je u Švajcarskoj, možda ostavi neki kontakt telefon, pa da je zovu ako je ne nađu ili slično :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.