Nemam drugi komentar nego LOPOVI, za sve ove prodavce kompjuterske opreme. Naime, da li su cene vezane za EUR ili nisu, i DOKLE BREEEEEE vise da cene ostaju iste kad EUR pada i da rastu kad EUR raste. Jos su sad i pametni, kazu "mi racunamo EUR 82..." Sigurno im se ne bi isplatilo da drze menjacnicu...BEZOBRAZLUK, nista drugo... Raspadas se Srbijo ma gde i kolika bila..... Djole
Stanje sa prodavcima komp. opreme u Srbije je vise nego zalosno. Recimo 90% cena sa ovog sajta je netacno. Naravno krivi su prodavci koji prijavljuju lazne cene, osim ako ne racunaju evro 85. Ima par ozbiljnih firmi... ovo ostalo, katastrofa. Zato treba da se uvede ocena validnosti cena koje su prijavljene od strane kupaca (dakle Tacno, Netacno) pa da ljudi znaju ko ih laze a ko ne.. E da a i pola ovih prijavljenih komponenti nema na lageru, zato obavezno tel .u ruke, na dan kupovine , i dobro se raspitajte, da ne bi obisli pola grada pre nego sto nesto nadjete. Pozdrav!
Pa kako da covek ne odgovori na ovo! Svaka cast za post...evo ideje "ban lista"...stvarno smo dostigli stepen krajnjeg bezobrazluka u svim poljima... Na zalost, ne vidim sta moze da se promeni u tome...osim da uvedemo ovako nesto: https://www.pricewatch.com
Treba svi da zrtvujemo po par desetina evra i da kupujemo u firmama koje piosluju koliko toliko po propisu. Necu sada navoditi koje su to firme ili firma (ja kupujem samo u jednoj) jer je bilo dosta reci o tome. Pa ce jaj*re kada ne budu imali prometa ili da nauce kako se radi ili da odu u majcinu gde im je i mesto. Dosta vise s*anja kako treba i oni od neceg da zive, jer sto se mene ticu treba da crknu kao psi (psi izvinite). Necemo vise da slusamo glup[osti tipa: "E pa mi racunamo evro 85", "Gospodine tamo je data cena bez PDV-a", "E pa bas se prodalo od pre 15 minuta kada ste zvali", "Nismo se dobro razumeli telefonom, mi u stvari nemamo tu komponentu", "Garancija to ne pokriva", itd. Bas me zanima da li ce konacno da proradi na berzi servis za ocenjivanje prodavaca, pa da i mi njih malo ka*amo a ne samo oni nas. Bojkotujmo ih dok ne crknu, razmislite o tome
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
KOMENTAR NA MESTU! Jel vi kupujete za dinare ili evre...? Sto se mene tice ne zanima me koliko kosta roba u EVRIMA, KUVAJTSKIM DINARIMA,$ (kanadskim, australijskim ili USA)... ISKLJUCIVO I JEDINO SREDSTVO PLACANJA U SRBIJI JE DINAR! Dakle, pre shopinga, lepo okrenite telefon radnje koja nudi "izuzetnu akcijsku ponudu robe koja kosta 100 evra za neverovatnih 95" i pitajte ljubaznog poslovnog ciku ili tetu (plavusu koja ima sexy voice i javlja se na keca preskocite, ali ako vam se svidi pokusajte, kompjurterasi su trenutno nevidjeno IN) koliko tih 95 evra kosta u dinarima, i vrlo brzo cete videti da se ta cena ipak ne razlikuje preterano od neakcijske ponude ozbiljnijih firmi, mozda je cak za par dinara i premasuje.
Mislim o tome je bilo toliko reci i naglabanja ovde da je totalno besmisleno vise pricati o tome. Dakle ne gledajte za pola evra, evro jeftinje, vec kupujte u ozbiljnim radnjama. Zarade su toliko mizerne da je apsolutno besmisleno da jurcate po gradu zarad jadne ustede, o ostvarivanju prava na garznciju da i ne pricamo. Mislim da su kupci u ovom slucaju mnogo vise krivi od prodavaca, pa oni samo (hahahaha) pokusavaju da izadju kupcima u susret. BOJKOT i TACKA!
:: Treba svi da zrtvujemo po par desetina evra i da kupujemo u firmama koje piosluju koliko toliko po propisu. Necu sada navoditi koje su to firme ili firma (ja kupujem samo u jednoj) jer je bilo dosta reci o tome. Pa ce jaj*re kada ne budu imali prometa ili da nauce kako se radi ili da odu u majcinu gde im je i mesto. Dosta vise s*anja kako treba i oni od neceg da zive, jer sto se mene ticu treba da crknu kao psi (psi izvinite). Necemo vise da slusamo glup[osti tipa: "E pa mi racunamo evro 85", "Gospodine tamo je data cena bez PDV-a", "E pa bas se prodalo od pre 15 minuta kada ste zvali", "Nismo se dobro razumeli telefonom, mi u stvari nemamo tu komponentu", "Garancija to ne pokriva", itd. Bas me zanima da li ce konacno da proradi na berzi servis za ocenjivanje prodavaca, pa da i mi njih malo ka*amo a ne samo oni nas. Bojkotujmo ih dok ne crknu, razmislite o tome :: :: Milo :: :: Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga :: Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga :: Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se :: Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga. :: ::
Cini se da postoji jedna sistemska greska u mentalnom sklopu prosecnog srpskog kupca. Meni mnogo vise smeta sto nesto u SAD kosta 289us$, u evropi 289⬠i a kod nas 289⬠+20%.
A sto se tice price o ceni u ⬠ili din. je pomalo bespredmetno pricati, oni koji prodaju nesto ima stalno da se vade te ovro je bio toliko kad smo uvezli pa ne mozemo da budemo na gubitku itd..., ali kad bude poceo da skace a to je za koji mesec lagano ce podici cene na taj novi kurs â¬, iako su uvezli kad je kurs bio nizi.
To ti je isto kao i sa EPS-om koji trazi da im svaki potrosac placa angazovanu snagu trosio struju ili ne, ali im isto tako ne pada na pamet da plate penale kad nema struje a tebi su vec napaltili tzv. "ANGAZOVANU SNAGU" ali eto povecana je potrosnja struje zbog velike zime pa nema struje za svakoga.
To ti je Srbija, poljubi, pljuni ili budi smiren ako mozes, mi u E.U. necemo dok se takve stvari ne ispeglaju, a kako to ne odgovara velikom broju onih koji drze poluge ove zemlje u rukama mozda nikad tamo ni ne udjemo, a ja bih samo zbog tih stvari zeleo da udjemo.
svaka cast za temu,toliko puta do sad je vec potvrdjeno da je stanje u SRPSKIM prodavnicama hadrwara vise nego ocajno...... posto robu ne kupujem kod nas bacite pogled nas sledeci site:http://www.toppreise.ch/,oni vec par godina ocenjujune:
Onlineshop / Website Site design / navigation Offers / availability Order handling Topicality Shop handling Product descriptions Order procedure / conditions Delivery time Dispatch costs and options Payment options Service / accessibility Service after purchase Price level
PROSTO BOLEST......PA KADA SE BAREM JEDNA TAKVA STAVKA BUDE POJAVILA KOD NASpozz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.