Samo ti googlaj s vremena na vreme i nema problema :) Southern Island su najavili krajame avgusta, nadam se da će biti nešto više od toga . Na intel od 150 evra x6 slobodno zaboravi u narednih godinu dana, zna se ko su vampiri, a ko se Van Helsing! Be the change you want to see in the world.
da te je Tortojed istripovao kako je 5xxx serija loša, pa si se odmah zaleteo na 6xxx seriju Od Intela nemoj očekivati 6-jezgarne procesore za male pare. Što se mene lično tiče, 150 evra je OK, ali 200 i 250 ne bih dao ni za AMD-ov procesor, a o Intelu da ne pričam. To je za moje skromne potrebe preskupo.
Nisam se ja zaleteo,nego planiram da uzmem novi PC,razmisljao sam:Intel i5 750,HD5850... Ali necu da se ispalim kao za prosli racunar,uzeo sam 8600GT i C2D nije proslo pola godine Nvidia izbacila G92 a Intel presao sa 65nm na 45nm.Pune 3 godine imam zastarelu tehnologiju,a ovaj racunar kad uzmem hteo bih da budem miran bar 3 sezone.
:: Nisam se ja zaleteo,nego planiram da uzmem novi PC,razmisljao sam:Intel i5 750,HD5850.. :: Ali necu da se ispalim kao za prosli racunar,uzeo sam 8600GT i C2D nije proslo pola godin :: Nvidia izbacila G92 a Intel presao sa 65nm na 45nm.Pune 3 godine imam zastarelu tehnologiju,a ovaj racunar kad uzmem hteo bih da budem miran bar 3 sezone :: :: ::
:: Cekao bih najkasnije do decembra(Crysis 2,CoD Black Ops,Fable III,AC Brotherhood,MoH
A Mafia II ? I ja sam pre tri godine uzeo komp sa C2Duo E6600 i 8800GT, a nedavno sam (zbog nadolazeće ekonomske krize) požurio sa kupovinom novog računara (uz pomoć kredita, naravno). Savetovali su me da uzmem i7 920 sa 5770 ili neki slabiji AMD a da grafika bude 5870, itd, itd. Pošto imam 22` monitor koji ne želim da menjam, čime je kupovina 5870 čisto bacanje para, uzeo sam ono o čemu ti razmišljaš - i5 750 i Gigabajtovu 5850 OC. Pošto mi je sve radilo solidno i na staroj mašini, nisam video neku bitnu razliku u Crysis-u između GAMER (stari komp) i ENTHUSIAST (novi) podešavanja. Ali kad sam instalirao GTA4, desilo se kao da igram novu igru, prosto je neverovatno koliko znači i5 750 (ili bilo koji quad) za to. Nisam probao CODMW2, ali to mi je i pre radilo solidno. Sad videh da si imao 8600GT, a ne 8800. E, ti ćeš baš videti razliku. I požuri sa kupovinom, ne očekuj da će skoro išta pojeftiniti...
Izvinjavam se za off @DmasteR jel si zadovoljan sa X-FI-jem? Ja imam GA-790XTA-UD4 i Logitech X-640 i sve me više nervira ovo integrisano s*anje...Jedva sam nekako namestio da radi 7.1(neće 5.1 nikako) ali mi se i dalje tripuje(u igrama uglavnom). Ranije sam imao Audigy, čini mi se da je 5x bolja od ovog Realtek abominationa.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: da te je Tortojed istripovao kako je 5xxx serija loša, pa si se odmah zaleteo na 6xxx seriju :: Od Intela nemoj očekivati 6-jezgarne procesore za male pare. Što se mene lično tiče, 150 evra je OK, ali 200 i 250 ne bih dao ni za AMD-ov procesor, a o Intelu da ne pričam. To je za moje skromne potrebe preskupo :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Ja imam 19` monitor i igram najcesce 1440x900,odlucio sam da uzmem GTX 460/50(kad se pojavi)vidim da bi 5850 samo bila zarobljena na ovom monitoru,razliku u ceni iskoristicu za i7...
http://www.atom.rs/?sid=2721 Samo mu je cena EPIC FAIL. Ja imam Phenom II X4 955 I Radeon 5770 na 19` monitoru(1280x1024). Sve mi radi na max(aa 4-8x), osim glupog Crysisa. Ako nećeš da menjaš monitor, uzmi lepo 5770 pa kasnije uzmi neki jači GTX(ako već hoćeš nV) Fiat iustitia, et pereat mundus
Jesam zadovoljan, ali ja imam 2.1 sistem, a ako se dobro sećam, Gang1978 ili neko drugi od kolega se žalio da ne može sa njom na namontira 5.1 sistem, tj. da ima problema sa drajverima i 5.1 podešavanjima. Tako da ne znam da li je pametno da ti je preporučim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.