Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Novi modeli Fermi-ja: eVGA 465 SC i Palit GTX 470 dual fan.
STRANA 1 OD 2  
tortojed Novi modeli Fermi-ja: eVGA 465 SC i Palit GTX 470 dual fan. 24.06.2010. 03:06 T27690

status: user
broj poruka: 10997
artikli su na na Guru3D.com

eVGA GeForce GTX 465 SC tested
eVGA will be putting a lot of GeForce GTX 465 SKUs on the market based in several gradations. We`ll have a look in particular at the GeForce GTX 465 SC model, with SC short for Super Clocked. NVIDIA managed to put a product out on the market, that does not run very hot and is not at all noisy.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG Hm, posto nisam gejmer... 24.06.2010. 03:32 #225060

broj poruka: 1586
Da sad sastavljam masinu i da radim nesto sto bi zestoko zavisilo od CUDA i NV tehnologije uopste, ova Palit bi uletela bez razmisljanja, dosta dobro resena karta, mada i ovaj 465 nije los, ali ne volem ove ultra super dr mr edicije...

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Mortificat pošto tortojed nije stavio linkove, evo ja ću 24.06.2010. 04:02 #225066

broj poruka: 3519
http://guru3d.com/article/palit-geforce-gtx-470-dual-fan-review/
http://guru3d.com/article/evga-geforce-gtx-465-sc-review/

Be the change you want to see in the world.

tortojed OK, Morti. Nekoliko puta mi se desilo da u post-u, link koji sam... 24.06.2010. 06:34 #225072

pejstovao ne bude dobro napisan.
Izgleda da je to posledica nekih tehnickih problema na Forumu.

DmasteRNo1 Moram da priznam 24.06.2010. 08:40 #225080

broj poruka: 6101
da ovaj oPALITi GTX470 izgleda lepo. Mnogo lepše od klasičnih GTX4xx mrtvačkih sanduka.

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

imarkovic Re: Moram da priznam 24.06.2010. 10:27 #225102

broj poruka: 18996
lepo izgleda PALiT, ali ja bi ovu eVGA.

:: da ovaj oPALITi GTX470 izgleda lepo. Mnogo lepše od klasičnih GTX4xx mrtvačkih sanduka
::
:: Phenom II X3 720B
:: OCZ Vendetta
:: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: CM Storm Sniper AMD Editio
:: Chieftec CFT-650-14C
obradmi Propala je ta cela serija Nvidie 24.06.2010. 10:43 #225107

broj poruka: 7720
previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
tortojed Re: Propala je ta cela serija Nvidie@ObradMi, hajde, ObradujMe 24.06.2010. 22:22 #225307

tako sto ces mi naci drajver (u seriji 25x.xx) sa kojim Fermi ne radi kako treba. Probao sam ih sve. Razlike medju njima su male (to jest, razlike u funkcionisanju karti) sto je dobro jer SVI RADE ODLICNO! Vec sam u nekom post-u okacio .jpg sa Vantage rezultatom (drajver 257.21). Ovaj koji sada koristim (258.49) daje slican razultat (ostavlja 5850 daleeko ispod sebe i dostize 5870).
Pogledaj samo post-ove na Guru3D, tokom ovog i proteklog meseca - PLANINA od zalbi koje se ticu ATi-jevih drajvera ...
- - - - - - - - - - -
Prosle noci, igrao sam COD4 na nekom holandskom serveru, i javi mi se jedan klinac iz Nemacke. Zali se kako mu se BSOD javlja, skoro redovno, posle 20 - 30 min. igranja. Ja ga prekinem pitanjem: igras li se pomocu ATi-ja 57xx ili 58xx? On se zagrcne, pa nakon kratke pauze kaze: da, 5870, kako si znao? LOL,LOL,LOL! A ja njemu onda kazem kako igram vec 4 sata bez prestanka i poverim mu se: TheWayItIsMeantToBePlayed!
Siroti Fritz, sigurno je jos tokom prepodneva pazario NV!
- - - - - - - - - - - - - - - -
ah, zaboravih da mu posavetujem da se javi ovde, na Forum, mozda bi se nasla neka dobrodusna Atikica koja bi otkupila `kartu`...

:: previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
obradmi Nvidia did you kill my card? 24.06.2010. 22:39 #225314

http://www.incgamers.com/News/21293/

NVIDIA 196.75 kills video cards

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2055899

forum Nvidia

Nvidia did you kill my card?

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=162236

So, a couple of weeks ago I was playing COD, and figured I would update my drivers to see if I could squeek more performance out of my EVGA 8800 GTS 512. I installed the newest drivers (196) and called it a night. My computer stays on all the time too.

The next day I went to go play COD MW2 as usual, and after about 10 minutes I got massive artifacts and a huge crash. Found that a bit weird. So, I tried again. No dice. 10 minutes in, crashed out. Whole system went down this time.

Posle 10 minuta igranja sa Nvidia covek je imao masivne primitivne oblike na ekranu.

Ipak upozori ljude pre stavljanja drivera, reci ljudima sa kojim si driverom imao najmanje problema.Nema idealnog drivera to znas i sam.

tata02 Re: Re: Propala je ta cela serija Nvidie@ObradMi, hajde, ObradujMe 24.06.2010. 23:52 #225328

broj poruka: 845
Ha, ha, ha, on se zagrcne, pa posle kratke pauze kaže... Sad si i poliglota, bravo. Pozdrav!

:: tako sto ces mi naci drajver (u seriji 25x.xx) sa kojim Fermi ne radi kako treba. Probao sam ih sve. Razlike medju njima su male (to jest, razlike u funkcionisanju karti) sto je dobro jer SVI RADE ODLICNO! Vec sam u nekom post-u okacio .jpg sa Vantage rezultatom (drajver 257.21). Ovaj koji sada koristim (258.49) daje slican razultat (ostavlja 5850 daleeko ispod sebe i dostize 5870)
:: Pogledaj samo post-ove na Guru3D, tokom ovog i proteklog meseca - PLANINA od zalbi koje se ticu ATi-jevih drajvera ...
:: - - - - - - - - - - -
:: Prosle noci, igrao sam COD4 na nekom holandskom serveru, i javi mi se jedan klinac iz Nemacke. Zali se kako mu se BSOD javlja, skoro redovno, posle 20 - 30 min. igranja. Ja ga prekinem pitanjem: igras li se pomocu ATi-ja 57xx ili 58xx? On se zagrcne, pa nakon kratke pauze kaze: da, 5870, kako si znao? LOL,LOL,LOL! A ja njemu onda kazem kako igram vec 4 sata bez prestanka i poverim mu se: TheWayItIsMeantToBePlayed
:: Siroti Fritz, sigurno je jos tokom prepodneva pazario NV
:: - - - - - - - - - - - - - - -
:: ah, zaboravih da mu posavetujem da se javi ovde, na Forum, mozda bi se nasla neka dobrodusna Atikica koja bi otkupila `kartu`..
:: :: previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
NastyB Eh, Guru... 25.06.2010. 00:32 #225331

broj poruka: 729
Pa, pročitah pomalo ovaj review Palitovog 470. Zanimljiva kartica, nema šta. Za razliku od 5850, sa kojim je slična, skuplja je preko 50€, troši mnogo više struje, više se greje, dosta je bučnija, a i tip koji je pisao review i sam kaže:

`So overall we like what Palit did here, the custom cooler could have been a notch better but we certainly noticed the improvement. The biggest difficulty obviously remains ATI, lined up against the GTX 470 would be the Radeon HD 5850 which can be purchased at 250~ 275 EUR these days saving you almost 50 EUR while consuming less power with its TDP at 170W. That product simply makes more sense at that price. You`d forfeit on PhysX and CUDA though, sure, we can`t deny that ATI has the better hand overall.`

Ko razume engleski, shvatiće. I ja sam bio fan nVidie, ali moram da priznam da ih ATI trenutno šije. Pošto kupujem novi kompjuter, izbor je jednostavan...Gigabyte 5850 OC ili Sapphire 5850 Toxic (kojeg je nemoguće naći kod nas, trenutno)...
tortojed Re: Re: Re: Propala je ta cela serija Nvidie@ObradMi, hajde, ObradujMe 25.06.2010. 00:48 #225334

@Tata02>>>A zasto da ne budem poliglota? Engleski mi je drugi maternji, Ruski govorim i pisem, govorim Madjarski... Ako se tebi desilo da, poput Stanislava, Radovanovog tasta, dodjes do slova `e`, pa kazes `eee, doqrca!`, ne znaci da su i svi drugi ljudi imali tih problema... Ti da budes tata?! Za tebe sam, verovatno, i Tata i Mata, to jest, tatamata.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ObradMi, nisi ObradovaoMe. Drajver koji pominjes je bajat kao Metuzalem i o njemu je bilo reci onoliko. A cini mi se da i nije pokrivao Fermi-ja (u to vreme sam imao GF9800 koji je PERFEKTNO radio I SA TIM drajverom, kako pod XP-om tako i pod W7).

:: Ha, ha, ha, on se zagrcne, pa posle kratke pauze kaže... Sad si i poliglota, bravo. Pozdrav
:: :: tako sto ces mi naci drajver (u seriji 25x.xx) sa kojim Fermi ne radi kako treba. Probao sam ih sve. Razlike medju njima su male (to jest, razlike u funkcionisanju karti) sto je dobro jer SVI RADE ODLICNO! Vec sam u nekom post-u okacio .jpg sa Vantage rezultatom (drajver 257.21). Ovaj koji sada koristim (258.49) daje slican razultat (ostavlja 5850 daleeko ispod sebe i dostize 5870)
:: :: Pogledaj samo post-ove na Guru3D, tokom ovog i proteklog meseca - PLANINA od zalbi koje se ticu ATi-jevih drajvera ...
:: :: - - - - - - - - - - -
:: :: Prosle noci, igrao sam COD4 na nekom holandskom serveru, i javi mi se jedan klinac iz Nemacke. Zali se kako mu se BSOD javlja, skoro redovno, posle 20 - 30 min. igranja. Ja ga prekinem pitanjem: igras li se pomocu ATi-ja 57xx ili 58xx? On se zagrcne, pa nakon kratke pauze kaze: da, 5870, kako si znao? LOL,LOL,LOL! A ja njemu onda kazem kako igram vec 4 sata bez prestanka i poverim mu se: TheWayItIsMeantToBePlayed
:: :: Siroti Fritz, sigurno je jos tokom prepodneva pazario NV
:: :: - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: ah, zaboravih da mu posavetujem da se javi ovde, na Forum, mozda bi se nasla neka dobrodusna Atikica koja bi otkupila `kartu`..
:: ::
:: :: :: previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
tata02 Re: Re: Re: Re: Propala je ta cela serija Nvidie@ObradMi, hajde, ObradujMe 25.06.2010. 00:59 #225335

Ma zezam se, samo mi je smešna cela ta priča i način na koji opisuješ tok priče tipa `On se zagrcne, pa...`. Baš sam se slatko nasmejao. Hvala i pozdrav!

:: @Tata02>>>A zasto da ne budem poliglota? Engleski mi je drugi maternji, Ruski govorim i pisem, govorim Madjarski... Ako se tebi desilo da, poput Stanislava, Radovanovog tasta, dodjes do slova `e`, pa kazes `eee, doqrca!`, ne znaci da su i svi drugi ljudi imali tih problema..
:: :: Ha, ha, ha, on se zagrcne, pa posle kratke pauze kaže... Sad si i poliglota, bravo. Pozdrav
:: ::
:: :: :: tako sto ces mi naci drajver (u seriji 25x.xx) sa kojim Fermi ne radi kako treba. Probao sam ih sve. Razlike medju njima su male (to jest, razlike u funkcionisanju karti) sto je dobro jer SVI RADE ODLICNO! Vec sam u nekom post-u okacio .jpg sa Vantage rezultatom (drajver 257.21). Ovaj koji sada koristim (258.49) daje slican razultat (ostavlja 5850 daleeko ispod sebe i dostize 5870)
:: :: :: Pogledaj samo post-ove na Guru3D, tokom ovog i proteklog meseca - PLANINA od zalbi koje se ticu ATi-jevih drajvera ...
:: :: :: - - - - - - - - - - -
:: :: :: Prosle noci, igrao sam COD4 na nekom holandskom serveru, i javi mi se jedan klinac iz Nemacke. Zali se kako mu se BSOD javlja, skoro redovno, posle 20 - 30 min. igranja. Ja ga prekinem pitanjem: igras li se pomocu ATi-ja 57xx ili 58xx? On se zagrcne, pa nakon kratke pauze kaze: da, 5870, kako si znao? LOL,LOL,LOL! A ja njemu onda kazem kako igram vec 4 sata bez prestanka i poverim mu se: TheWayItIsMeantToBePlayed
:: :: :: Siroti Fritz, sigurno je jos tokom prepodneva pazario NV
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: ah, zaboravih da mu posavetujem da se javi ovde, na Forum, mozda bi se nasla neka dobrodusna Atikica koja bi otkupila `kartu`..
:: :: ::
:: :: :: :: previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
tortojed Re: Eh, Guru...@NastyB>>Simple solution for the simpleminded. 25.06.2010. 01:04 #225337

Imaces kada da se kajes. A Toxic ti i ne treba - serija 5xxx je toliko losa da ce ti i bez otrova pripasti muka... Series 5xxx? Oh, yeah! Extremely toxic!

:: Pa, pročitah pomalo ovaj review Palitovog 470. Zanimljiva kartica, nema šta. Za razliku od 5850, sa kojim je slična, skuplja je preko 50€, troši mnogo više struje, više se greje, dosta je bučnija, a i tip koji je pisao review i sam kaže
:: `So overall we like what Palit did here, the custom cooler could have been a notch better but we certainly noticed the improvement. The biggest difficulty obviously remains ATI, lined up against the GTX 470 would be the Radeon HD 5850 which can be purchased at 250~ 275 EUR these days saving you almost 50 EUR while consuming less power with its TDP at 170W. That product simply makes more sense at that price. You`d forfeit on PhysX and CUDA though, sure, we can`t deny that ATI has the better hand overall.
:: Ko razume engleski, shvatiće. I ja sam bio fan nVidie, ali moram da priznam da ih ATI trenutno šije. Pošto kupujem novi kompjuter, izbor je jednostavan...Gigabyte 5850 OC ili Sapphire 5850 Toxic (kojeg je nemoguće naći kod nas, trenutno)...
tortojed @Tata02>Bukvalno tako. Razgovarali smo (igrali uz voice-chat) 25.06.2010. 01:14 #225338

i decko se bukvalno zagrcnuo, zacutao, i onda, grobnim glasom, glasom ocajnika: `kako si znao?`
- - - -
Engleski, dakako.

tata02 Re: @Tata02>Bukvalno tako. Razgovarali smo (igrali uz voice-chat) 25.06.2010. 01:30 #225340

Opet si me nasmejao! Otac sam postao 2002. i otuda tata02 tako da ne znam kako si za mene tatamata sem ako imaš 10 godina pa ti je bitno da si najbolji u svemu. Pozdrav i laku noć!
:: i decko se bukvalno zagrcnuo, zacutao, i onda, grobnim glasom, glasom ocajnika: `kako si znao?
:: - - -
:: Engleski, dakako
tortojed Good night daddy! 25.06.2010. 01:34 #225341

And have a green dreams!
Danijelk Re: Re: Propala je ta cela serija Nvidie@ObradMi, hajde, ObradujMe 25.06.2010. 01:50 #225345

broj poruka: 1541
Ha ha ha , znaci jadan si koliko si tezak! BSOD se pojavio iskljucivo zbog zbog 5xxx kartice i ti si 100% siguran u to? A da uzmes druge potencijalne uzroke u razmatranje kao sto su nedovoljno napajanje, pregrevanje cpu-a, nekompatibilnost memorije sa plocom, los Win, i ostalo, nego pljujes odma po ATi-ju. Mislim razumem odakle ti ovolika mrznja prema ATi-ju, kad nisi bio u stanju da osposobis za rad taj 5850 koji si imao. Sto je jos gore, verovatno samo ti nisi mogao, od svih ljudi koji imaju 5850 ili bilo koju drugu 5xxx karticu. Sta ti to govori? Decko vrati se u realnost i priznaj sebi neke stvari, bice ti lakse...

:: tako sto ces mi naci drajver (u seriji 25x.xx) sa kojim Fermi ne radi kako treba. Probao sam ih sve. Razlike medju njima su male (to jest, razlike u funkcionisanju karti) sto je dobro jer SVI RADE ODLICNO! Vec sam u nekom post-u okacio .jpg sa Vantage rezultatom (drajver 257.21). Ovaj koji sada koristim (258.49) daje slican razultat (ostavlja 5850 daleeko ispod sebe i dostize 5870)
:: Pogledaj samo post-ove na Guru3D, tokom ovog i proteklog meseca - PLANINA od zalbi koje se ticu ATi-jevih drajvera ...
:: - - - - - - - - - - -
:: Prosle noci, igrao sam COD4 na nekom holandskom serveru, i javi mi se jedan klinac iz Nemacke. Zali se kako mu se BSOD javlja, skoro redovno, posle 20 - 30 min. igranja. Ja ga prekinem pitanjem: igras li se pomocu ATi-ja 57xx ili 58xx? On se zagrcne, pa nakon kratke pauze kaze: da, 5870, kako si znao? LOL,LOL,LOL! A ja njemu onda kazem kako igram vec 4 sata bez prestanka i poverim mu se: TheWayItIsMeantToBePlayed
:: Siroti Fritz, sigurno je jos tokom prepodneva pazario NV
:: - - - - - - - - - - - - - - -
:: ah, zaboravih da mu posavetujem da se javi ovde, na Forum, mozda bi se nasla neka dobrodusna Atikica koja bi otkupila `kartu`..
:: :: previse se greje ,razumem Tortojeda da hoce da nam predstavi najnoviji hardver ,ali trebqa biti na oprezu sa Nvidia driverima ,koji su se lose pokazali u Windows7.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BassivitY kratki review sa YT 25.06.2010. 02:46 #225355

broj poruka: 911
http://bit.ly/bGNfmp

jedino sto lepo izgleda ...ali .........

CARPE DIEM

tortojed @DanijelK>>>Oh, dragi kolega, meni je vec mnooogo lakse! 25.06.2010. 03:17 #225365

Otkad sam nabavio GTX 470, 3D gaming mi dodje kao Nepodnosljiva lakoca zivljenja, he, he!
Eto, to i toliko MOGU da priznam. Naravno, igrao sam se ja lepo i sa 9800GT, ali ova zverka koju sada vrtim razvija otprilike 2x vecu brzinu...

A, da ti kazem jos nesto: i ja tebe razumem (ne samo ti mene). Kupio 5xxx, pa kao petao koji ujutro prvi kukurice, prvi je vidjen za u lonac.
Ili: rodilo se, valja ga ljuljati. Hajde da se pravimo da smo zadovoljni, srecni, rumeni, oj Atika, blago meni! Mozda, MOZDA, ako dovoljno cesto budemo sebe ubedjivali da smo uradili pametnu stvar, mozda cemo obmanuti sebe i pricekati novo deljenje KARATA... A onda cemo, na podsecanja kojima nas bude pocastio tortojed odgovarati: `Ko? Jaaa? Nikada, nikada nisam imao ATi-jevu kartu, samo sam je video kod drugih kompjuterasa, i lepo sam im govorio...`.

obradmi Tortojed koga ti lazes ovde ? 25.06.2010. 08:21 #225372

GTX 470 SLI keeps reporting problems (Error Code: 43)

http://www.overclock.net/nvidia/740351-gtx-470-sli-keeps-reporting-problems.html

GTX 470 - Unable to install CUDA Dev Driver

http://developer.nvidia.com/forums/index.php?showtopic=4633

GTX 470 driver issues.

http://www.opengl.org/discussion_boards/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=278017

itd...

DmasteRNo1 Ej, zamlato jedna 25.06.2010. 08:26 #225373

broj poruka: 6101
Nisi ni svestan da je taj 470 možda poslednji ĐiFors koji ćeš da kupiš (tj. koji si kupio). Ako neVidija ne preduzme nešto, AMD će da joj lupi aperkat fataliti.
Red tim wins the match. Flawless victory!

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

MaliAbner nVidia je nindza lopov... 25.06.2010. 08:37 #225377

broj poruka: 7769
TJ. to je neprimetni lopov, ZASTO?
Pa zato sto u startu kosta 50E vise i trosi struje na godisnjem nivou bar za 100E vise od konkurencije.

Ni ne primetis a iz dzepa ti je za dve godine jedan GTX470 izbio dve HD5850.

Pravi pravcati nindza lopov.

Tomato Republic Of Serbia !!!

raic Tortojede, smanji absinth... 25.06.2010. 09:19 #225383

broj poruka: 9006
...zelena vila uzeće ti dušu.

Tako je abneru, nekad kad je razlika bila 10-20w nije bilo strašno. Sad kad može da bude i preko 100w treba i na to da se pripazi. Iako kontam da bi više trebalo da se obrati pažnja na idle potrošnju, grafičke su nam veći deo vremena u tom stanju ako smo iole normalni, zato recimo ne gotivim sli/cross, mnogo veća idle potrošnja u opštem slučaju.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

tortojed Re: Ej, zamlato jedna>>Ja bih to formulisao drukcije: ako NVidia 25.06.2010. 12:55 #225419

nesto hitno ne preduzme, Fermi osta jedini validni igrac na polju DX11. Kazem `ako ne preduzme`, to jest, ako se ne ODUZME!
- - - - - - - - - -
pa bre, ko da kupuje ATi-ja, kada ionako uz W7 dobija jednu 5xxx kao `bundled hardware`, cisto da vidi da W7 funkcionise. Onda, lepo, procita u uputstvu koje dolazi sa diskom: `...naravno, da bi ste se igrali - NV, the way it`s meant to be played`.

:: Nisi ni svestan da je taj 470 možda poslednji ĐiFors koji ćeš da kupiš (tj. koji si kupio). Ako neVidija ne preduzme nešto, AMD će da joj lupi aperkat fataliti
:: Red is outmatched by Green
tortojed Re: Tortojede, smanji absinth...Kako, Raicu da ti graficka bude... 25.06.2010. 13:10 #225426

`veci deo vremena u tom stanju`, kad imas BSOD svakih pola sata, ako pokrenes neku ozbiljniju igru (rec je o 5xxx)? Ne, vi nemate problema sa potrosnjom struje, tu sumnje nema. Vasi kompjuteri u 3D rezimu - ne rade! Veci deo vremena provodite gledajuci smirujuce m$-ovo plavetnilo...

:: ...zelena vila uzeće ti dušu
:: Tako je abneru, nekad kad je razlika bila 10-20w nije bilo strašno. Sad kad može da bude i preko 100w treba i na to da se pripazi. Iako kontam da bi više trebalo da se obrati pažnja na idle potrošnju, grafičke su nam veći deo vremena u tom stanju ako smo iole normalni, zato recimo ne gotivim sli/cross, mnogo veća idle potrošnja u opštem slučaju
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs