ta marka je vrh za torbice, imas u knjizari MAMUT u sremskoj i u knjizari kod Bilet servisa kod konja na trgu, zatim mislim da ima i u platou, ali nisam siguran, bilo je ranije, ne znam sada.
joj znam da je najbolja, ali u MAMUT-ovim prodavnicama ih vise nema, a i mislim da su oni malo prsli, u Kragujevcu u Rodi su bili u jednom od najvecih lokala, pa su se prebacili u drugi koji je 5-6 puta manji. Pozvacu njihove prodavnice koje si mi predlozio pa cu da vidim da li imaju.
Ako neko slucajno negde vidi te torbice neka mi pusti poruku na bilo koji nacin.
inace, ja nisam video Case Logic torbicu za toliko diskova, nikad, tako da, moj ti je savet da se ne cimas toliko bas za tu marku, imas sasvim OK torbice u METRO-u, MERKUR-u, BigBang-u, ComTrade-u, idi u USCE i naci ces nesto, siguran sam.
:: @imarkovic : :: :: joj znam da je najbolja, ali u MAMUT-ovim prodavnicama ih vise nema, a i mislim da su oni malo prsli, u Kragujevcu u Rodi su bili u jednom od najvecih lokala, pa su se prebacili u drugi koji je 5-6 puta manji. Pozvacu njihove prodavnice koje si mi predlozio pa cu da vidim da li imaju :: :: Ako neko slucajno negde vidi te torbice neka mi pusti poruku na bilo koji nacin :: :: Pozzz :: :: ::
Ja imam Case Logic torbicu za 336 diskova i bas je kvalitetna, lepog dizajna i spolja i iznutra. Ali mi sada treba jos jedna. Ja sam ovu kupio pre 5 godina.
Videcu, ako ne nadjem ovu, naci cu sigurno neku koja ce da mi se svidi (i cena :)) i da mi odgovara.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.