Dali se moze covek osloniti na njihove proizvode, da traju i rade dobro. Monitori, HD, DVD i slicno? Kako stoje u odnosu na ostale poznatije firme za pojedinacne komponente (Viewsonic, Philps, Seagate, Hitachi, WD, Pioneer, Sony)?
E nema više da prave da ti traje 10 godina, to niko sad ne radi ne isplati im se, a nema ni potrebe kad ćeš ionako da menjaš na dve-tri godine.
Što se tiče DVD rezača, oće da crknu al dok rade, rade odlično. Na hardove možeš da se osloniš da će da rade besprekorno, sigurno brže nego hitachi i WD a za rok trajanja kako ti zapadne, doduše nisu imali nekih poznato loših serija kao seagate u svakom slučaju. Skuplji monitori su im dobri a jeftiniji prosek.
Mislim glupo da generalizujemo, sve ide od modela do modela, i ovo je bilo onako otprilike.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ne mozes tako da gledas, da poredis Samsung sa ovima sto si naveo, vezano za SVE!!! ne postoji proizvodjac koji je najbolji u SVEMU!!!
sada se u principu na sve ove navedene mozes osloniti, ali ne u svakom pogledu, mislim, jako je opsirno polemisati o tome, recimo, po mojoj nekoj gledanosti, od firme Samsung bi gledao televizore, monitore, pa i hard diskove (F3), posto su brzi...Ali, takodje i Hitachi ima fenomenalne hard diskove i televizore :). Eto, Seagate ima hard diskove, ali nema televizore, poruka za raic-a: Seagate je imao pre dosta godina kriticnu seriju hard diskova, ali se nekako izvukao, stao na noge i sada je gigant, zanemaricemo skorasnju losu seriju diskova, jer je to normalno, a nemoj se varati da Samsung nije imao losih serija, to mogu da kazem i za Hitachi i za WD, ne potoji proizvodjac koji se nije sreo sa problemima...ViewSonic, za njega mogu slobodno da kazem da ima najbolje monitore od ovih navedenih proizvodjaca...Philips, odnos cena\performanse, odlican izbor monitora, takodje i TV-a. Pioneer - odlican, ali ne kao nekad, bar sto se DVD-rezaca tice, ima i neke televizore, ali ne bih ja to, radije bih uzeo DVD player..Sony je sony, takodje odlican, DVD plejeri im ne prepoznaju neke formate i funkcije, ali su ok, TV im je malko osetljiviji za nase regione (visokonaponski trafo)...WD nije los, pravi odlicne hard diskove, ali kad bih morao da uzmem, uzeo bih samo BLACK seriju, zatim Velocci, ostale ne bih..
Pa i rekoh da je bez veze da poredimo ovako đuture, niko nije bez pepela na glavi, da mi treba hard za kancelariju uzeo bi recimo hitachi pre nego samsung, da meni lično treba za sistem uzeo bi f3 bez mnogo razmišljanja iako mi je crkao njihov f1 pre par meseci jer jelte ljudi generalno imaju dobra iskustva, smatram da me apio maler... i tako dalje i tako dalje...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Monitori su im odlicni, ako ne i najbolji, HDD-ovi su im odlicni, imam jedan koji ima oko 5 godina i dalje radi, DVD imam isto njihov, radi preko godinu ipo bez problema... __________________ Scourge of PCBerza
Monitori su im najbolje sto proizvode, HDD-ovi su odlicni, ali bolji od WD-a sigurno nisu, DVD su tu i tamo, ali Pioneer je najbolji kdo tih optickih uredjaja i automobili u saradnji sa Renault-om nisu losi :), telefoni su im ok, ali do nekih 150 evra, u skupljem segment Samsung nije nista narocito.
Re: Vrste proizvoda koje predstavljaju dobar izbor, ako se...
20.04.2010. 22:57
status: user broj poruka: 3992
telefoni su smece
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: posmatra odnos cena/kvalitet, u slucaju Samsunga su :: 1)monitori, 2)mob telefoni, 3)televizori,4)hard diskov :: :: ono sto ne bih mogao da preporucim od njihovih proizvoda su sledece vrste :: 1)foto aparati, 2)cd/dvd rezac :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.