PC Berza Forum : Ver. 2.35
kosnikbre Uvoznik Memorije? - Pomoc 04.02.2010. 17:09 T24265 status: user broj poruka: 11 Dobar dan svima, Treba mi pomoc oko pronalazenja uvoznika memorija kako bih je zamenio, Rec je o 512Mb Kingston DDR2 na 667mhz, kupljena je pre dve ipo godine, u firmi koje vise nema. Memorija je neispravna i ne znam gde da je zamenim. Imam na njoj nalepnica mala zuta i oznaceno je da je jos u garanciji, sa znakom koji sam pokusao da nacrtam: http://img402.imageshack.us/img402/9312/memorija.gif Pomozite! Unapred hvala!!! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kedi paaa 04.02.2010. 17:14 #186430 status: user broj poruka: 319 kako mislish da zamenish ram u firmi koja ne postoji?? :) Uvoznik sigurno necje da ti je zameni. Ako si na to mislio. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kosnikbre Hmmmm 04.02.2010. 17:27 #186436 status: user broj poruka: 11 Pa neznam ko drugi, garancija koja je nalepljena nije od ove firme, sto znaci da moze. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar greska 04.02.2010. 17:50 #186451 status: user broj poruka: 3992 mozes kod ovlascenog uvoznika zamenuti.... isto je ti poslao ili radnja u kojoj si kupio... IZA UGLA CIGLA U VUGLA:) :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst 04.02.2010. 18:36 #186472 status: user broj poruka: 2909 Ovlasceni uvoznik bi morao da ti zameni memoriju....Do pre nekoliko godina je to bio P@kom...A sada masa firmi uvozi i distribuira Kingston memorije... Mozes da se obratis na neku od ovih adresa:http://www.kingston.com/europe/wheretobuy/display.asp?country=Serbia Meni je na primer jedan Corasir XMS2 bio neispravan u medjuvremenu se zatvorila firma od koje sam kupio i otisao sam do CTa(koji su zvanicni uvoznici) zamneili su mi i nisu pravili nikakav problem. Takodje mi je crkao jedan Seagate,posalao sam direktno ovlascnom distributeru,a ne firmi od koje sam kupio i dobio novi... Tako da ne verujem da ces imati problema.DaSickSystem :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kosnikbre OK 04.02.2010. 21:16 #186503 status: user broj poruka: 11 Hvala na predlogu, to sam i kapirao, ali nisam znao kod koga da idem, probacu u pakomu, ovaj logo lici na njih. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 646991 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema