Дакле где код нас има да се купи фиксни телефон са слушалицом типа бт (плави зуб .-) bluetooth), или тако нешто - да је мало, качи се на уво итд Хвала унапред Дане
асими За разлику од оног спемера горе, теби хвала за предлог, али надао сам се нечему што већ на себи има такву h-free слушалицу, а не само могућност упaривања-додавања неке посебне, ако ме разумеш (мада ако не нађем, овако нешто као што си предложио ћу и узети). А сам телефон ми је небитно чак ни да ли је бежични или са гајтаном до ове обичне слушалице. Дане
Ово би и био главни разлог зашто ја, као и већина других људи који често посећују берзу, ретко кад и коментаришу постове. Daume: (wtf znam latinicu, amazing), да си иоле мало боље погледао, видео би смајлија одмах иза тог плави зуб, па иза назив на енглеском. Твоја мржња према ћирилици, свету или шта год је тужна. Што се тиче увреде, бах интернет храбрица ко интернет храбрица, смешан си. saxija: Увек сам погледам по нету и распитам се пре него што питам. То је лако и видети, јер да сам питао који монитор да купим сад би било 100 одговора, овако нема баш пуно. Сваки off је спем. Дане
1. Za smajlije imas kodove ispod ako umes da citas i radis jednostavni copy/paste
2.Nema nikakve mrznje prema cirilici niti bilo cemu, ne znam kako si to zakljucio, ali je iskreno pre tuzan tvoj komentar pokusaja da provociras... Nigde ne pise da ne znas latinicu...
...dolazis na forum i sa tolikim brojem postova dajes sebi za pravo da se pravis pametan????
Definiciju sale ne znas, a pritom da stojis iza `vecine` koja ne komentarise iz nekih razloga je zaista imbecilna stavka... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ово би и био главни разлог зашто ја, као и већина других људи који често посећују берзу, ретко кад и коментаришу постове :: Daume: (wtf znam latinicu, amazing), да си иоле мало боље погледао, виде :: би смајлија одмах иза тог плави зуб, па иза назив на енглеском. Твоја мржња према ћирилици, свету или шта год је тужна :: Што се тиче увреде, бах интернет храбрица ко интернет храбрица :: смешан си :: saxija: Увек сам погледам по нету и распитам се пре него што питам :: То је лако и видети, јер да сам питао који монитор да купим сад би бил :: 100 одговора, овако нема баш пуно. Сваки off је спем :: Дан :: ::
@ daum Znaci li to po tebi prijatelju da onaj ko nema veliki broj postova ne sme nista da komentarise da se po tebi ne bi pravio pametan i da je pametan samo onaj ko je nagurao....pa kazi nam...koliko postova???? Svaki dan sam na berzi ali retko kad sta komentarisem (ovo sam morao). P.S nemoj odmah da se ljutis na komentar
argh, daum: `1. Za smajlije imas kodove ispod ako umes da citas i radis jednostavni copy/paste`
И то што не волим графичке смајлије(као и потписе у бојама, анимиране сличице итд на форумима) чини оно да си ти превидео један тебе паметним? Сваком се деси да превиди нешто или погреши. Сваком. Само што паметан не пише глупости да би се вадио. За постове су ти одговорили други, и ово је крај моје расправе са тобом преко нета. Ти слободно додај још 50 коментара да подигнеш број постова.
Samo vozi... nisi ni prvi ni poslednji na forumu... __________________ Scourge of PCBerza
:: argh, daum :: `1. Za smajlije imas kodove ispod ako umes da citas i radis jednostavni copy/paste :: :: И то што не волим графичке смајлије(као и потписе у бојама, анимиране сличице итд на форумима) чини оно да си ти превидео један тебе паметним? Сваком се деси да превиди нешто или погреши. Сваком. Само што паметан не пише глупости да би се вадио :: За постове су ти одговорили други, и ово је крај моје расправе са тобом преко нета. Ти слободно додај још 50 коментара да подигнеш број постова :: :: За остал :: TOPIC је и даље актуелан )) :: :: ::
Ne, apsolutno, broj postova nista ne znaci, ali neko da se pravi pametan a tek je dosao na forum a da pritom glumi neko ludilo nikako ne prolazi dobro ni na jednom forumu...
Saxija se zezao, a covek se pravi pametan i naziva ga spammerom, pritom ne znajuci osnovnu definiciju reci spam...
Ovde su ljudi opusteni u konverzaciji, ali neki su izgleda previse opusteni... __________________ Scourge of PCBerza
:: @ dau :: Znaci li to po tebi prijatelju da onaj ko nema veliki broj postova ne sme nista da komentarise da se po tebi ne bi pravio pametan i da je pametan samo onaj ko je nagurao....pa kazi nam...koliko postova??? :: Svaki dan sam na berzi ali retko kad sta komentarisem (ovo sam morao) :: P. :: nemoj odmah da se ljutis na komenta :: :: ::
ma brate ischiliraj kad je i on `spamer` cim je sebi dozvolio da pise sam sebi off, mogao je da ti pise na mail ali nije, mojne da se raspravljas, proziva i mene za potpis u boji, vidis da je old school, coveka mrzi da drzi FIXNI fon u ruci pa mu treba BT razumi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.