Interesuje me sledece, pa ako se neko razume u sledecu problematiku...
Zeleo bih da se bavim otkupom rashodovanih racunara od firmi... Da li za to moram da osnujem firmu, ili mogu da ugovore tog tipa sklapam kao privatno lice...
`Najbezbolniji` nacin ti je da se informises,ili da vuzdis od firme do firme,pa se lepo raspitas oko toga kad ce da menjaju racunare.Ne treba ti neka posebno registrovana firma... Imam burazera u Beogradu koji radi kao elektricar,i u par navrata je bio u situaciji kada su iz ..... firme pobacali(bukvalno)100-tinjak racunara i monitora 17-21`i gomilu pratece opreme u ispravnom stanju.Samo je trebalo obezbediti kamion(sleper) koji ce to prevesti(odneti)za DZ...da ne pricam za klime,namestaj... Imam negde i par slika sto mi je poslao,strasno...Nazalost nismo imali sleper:((( Verovavatno je odneo neki gulimu licugi sa konjica s tockovi:)))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Interesuje me sledece, pa ako se neko razume u sledecu problematiku.. :: :: Zeleo bih da se bavim otkupom rashodovanih racunara od firmi.. :: Da li za to moram da osnujem firmu, ili mogu da ugovore to :: tipa sklapam kao privatno lice.. :: :: Hvala unapred
da osnujes DOO za reciklazu i preradu elektronskog otpada. ima tu dosta nekih fora , uglavnom moze da se zaradi za pristojan zivot ako se bas MNOGO cimas, moj drugar to radi svakog dana od 07 do 21 i ne zali se, ja probao i batalio... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ovo sto gilopile kaze su retke situacije, nema kod nas mnogo firmi koje redovno obnavljaju ogromne kolicine racunara. uglavnom se uvozi ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.