Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
On line kupovina na ruke plaćarina
STRANA 1 OD 1
Pisko On line kupovina na ruke plaćarina 05.12.2009. 17:27 T22551

status: user
broj poruka: 6645
Ima li neko iskustava sa fantomskom firmom emmi koja je navodno iz Čačka?
Navodno prodaju samo preko interneta tj. pouzećem, putem sajta koji je ok... ali mnogo liči na `svezakuću` sajtić....
Naime, na brzaka sam morao u Čačak zbog nekih drugih stvari ali kad već idem pre toga još brže pogledam na pretragu... jer mi je trebao ruter, i zapucam da nađem taj emmi na adresu koju su naveli za svoju `poslovnicu`... i ne nađem tamo ništa što liči na emmi i tako nešto, u celoj *ebenoj ulici... jedino je otprilike Altijeva veleprodaja na tom mestu, neki magacin u propaloj socijalističkoj firmi koju čačani zovu Partizan.
Da li je iko išta pazario od ovih likova? Da me ne zavrnu i za parite i za garanciju. U pitanju je T-LINK ov ruter.. u stvari običan ruter mi treba što manji i BEZ wireless komponente...?
To što sam izgubio 2-3 sata gluvareći po Čačku i slušajući blesave odgovore prodavaca za ruter... jedan mi je čak rekao da se to više ne proizvodi - zato što nije imao nego bežični koji mi ni za kriv qtz ne treba, a pre toga je prevrnuo u kroz ruke sve kutije sa PCI mrežnim karticama i par switch-eva......., to ništa. Serbistan.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Slaga cu mozda,ali koliko me secanje sluzi 05.12.2009. 17:53 #166573

broj poruka: 7285
mislim da sam ja uzimao robu kod njih.
Inace ja sve uzimam pouzecem(kuriri)i veruj mi da nikada nisam imao problema,osim u slucaju kada firma ima ugovor sa city-em.E to je vec sex na ex i sa sirom gibanica.
Tako da samo na to obrati paznju a za firme ne brini.

Znaci:Daily,Overnight,Aks...,bilo ko osim city gamadi.

Edit:Takodje i Post express zaobidji.

http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpymA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

matz ree 05.12.2009. 18:43 #166620

broj poruka: 801
To e neka fantomska firma ,ne placa porez i radi iz podruma
gile23 ... 05.12.2009. 22:42 #166707

broj poruka: 9121
Evo kojim slucajem ja sam iz Cacka, i nikad za takvu firmu nisam cuo, dalje kada udjes u taj Partizanov magacin imas sa leve strane jednu zgradetinu pa tu su mozda, a to mi je malo verovatno. Tamo se nalazi rasprodaja pica, obuce i odece i Altijeva veleprodaja. Tako da idi preko kurirskih sluzbi kako kaze ishmerish, to je najbolje ja sam radio samo sa Post Expressom, cujem da City Express nije los, ali za Aks nisam nista cuo, bila je pre tema u svastari o kuririma pa procitaj :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: ... 06.12.2009. 20:14 #167025

broj poruka: 6645
Vozdra Gile, ma bio sam lično i personalno tamo, po izrazima lica naturščika koji tamo rade (razni praktični istovarivači i manageri vreća sa cementom) ali i tipa iz Altijevog skladišta, to tamo ne postoji, što reče neko, prodaja bez poreza ili tako nešto. I, imam ja poverenja u kurirske službe onself, nego me brinu ti od kojih kupujem. Njihovu garanciju primam zdravo za gotovo. Mada, radi se o stvarčici od jedva nešto manje od 2000 dindži sa poštarinom tako..... ali mi se ne ostaje kratak ni za toliko para. Jebem te provincijo i Serbistane, ne mogu da pazarim običan ruter 5 dana!
(ubiše me žena i deca sa zahtevima za facoshup i neku farmu, te pocrkale im živuljke, te osušile se biljke te treba da kopaju...).

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Evo kojim slucajem ja sam iz Cacka, i nikad za takvu firmu nisam cuo, dalje kada udjes u taj Partizanov magacin imas sa leve strane jednu zgradetinu pa tu su mozda, a to mi je malo verovatno. Tamo se nalazi rasprodaja pica, obuce i odece i Altijeva veleprodaja. Tako da idi preko kurirskih sluzbi kako kaze ishmerish, to je najbolje ja sam radio samo sa Post Expressom, cujem da City Express nije los, ali za Aks nisam nista cuo, bila je pre tema u svastari o kuririma pa procitaj :)
::
:: Pozdrav!
DuskoPA Sigurno 06.12.2009. 21:01 #167035

broj poruka: 73
imaju neke veze s Altijem. Sad sam na njihovom sajtu gledao gotove konfiguracije i za sve je proizvodjac Alti. Nego ti si im licio na nekog inspektora pa te iskulirali.

Pozdrav!

DuskoPA Sigurno 06.12.2009. 21:18 #167041

broj poruka: 73
imaju neke veze s Altijem. Sad sam na njihovom sajtu gledao gotove konfiguracije i za sve je proizvodjac Alti. Nego ti si im licio na nekog inspektora pa te iskulirali.

Pozdrav!

gile23 Re: Re: ... 06.12.2009. 22:38 #167084

broj poruka: 9121
Zajebi ti te fantome, samo vozi preko kurira i miran si, 200 dingosa max, ako kupujes u Cacku, gledas Desk, Win win (Alti) i na kraju Uspon posto su oni preprodavci, ti negde rece da si iz Gornjeg Milanovca, tamo je sediste Uspona, imaju nesto dobro, nesto lose, ali sve u svemu nisu losi :).

Pozdrav!

:: Vozdra Gile, ma bio sam lično i personalno tamo, po izrazima lica naturščika koji tamo rade (razni praktični istovarivači i manageri vreća sa cementom) ali i tipa iz Altijevog skladišta, to tamo ne postoji, što reče neko, prodaja bez poreza ili tako nešto. I, imam ja poverenja u kurirske službe onself, nego me brinu ti od kojih kupujem. Njihovu garanciju primam zdravo za gotovo. Mada, radi se o stvarčici od jedva nešto manje od 2000 dindži sa poštarinom tako..... ali mi se ne ostaje kratak ni za toliko para. Jebem te provincijo i Serbistane, ne mogu da pazarim običan ruter 5 dana
:: (ubiše me žena i deca sa zahtevima za facoshup i neku farmu, te pocrkale im živuljke, te osušile se biljke te treba da kopaju...)
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Evo kojim slucajem ja sam iz Cacka, i nikad za takvu firmu nisam cuo, dalje kada udjes u taj Partizanov magacin imas sa leve strane jednu zgradetinu pa tu su mozda, a to mi je malo verovatno. Tamo se nalazi rasprodaja pica, obuce i odece i Altijeva veleprodaja. Tako da idi preko kurirskih sluzbi kako kaze ishmerish, to je najbolje ja sam radio samo sa Post Expressom, cujem da City Express nije los, ali za Aks nisam nista cuo, bila je pre tema u svastari o kuririma pa procitaj :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 E Pisko, Pisko... 10.12.2009. 15:31 #168624

broj poruka: 1589
gde te sve coek nece naci. Secas se rasprave o skeneru od juce (i inace ovih dana). WinWin nema V30, List computers moze da naruci, ostali skupi - ostade Emmi. I bas da postavim pitanje koji su to likovi, ima li ko iskustva sa njima, kad eto ti ga Pisko sa identicnim pitanjem.

Tebi se ne gubi 2000, a meni 8500. Pa sad je pravo pitanje sta da radim, kad sa cenom skoro ulazim u klasu V300. Je li kupovao ko od firme Emmi? Kako se pokazalo (trajanje, garancija, problemi ili pozitivne stvari?

Pozdrav.
Kedi Re: ... 10.12.2009. 16:27 #168652

broj poruka: 319
Ne znam koje si godishte...ali ako je to ta firma onda sam sigurno chuo za nju.

Emmi chacak je jedan od prvih ISP u srbiji. Ako je to ta firma.Verovatno jeste samo su promenili delatnost.

Secjam se oni su imali analognu centralu i ja analognu centralu.
Modem ne znam koji sam imao neki at&t verovatno 9600.

poz

:: Evo kojim slucajem ja sam iz Cacka, i nikad za takvu firmu nisam cuo, dalje kada udjes u taj Partizanov magacin imas sa leve strane jednu zgradetinu pa tu su mozda, a to mi je malo verovatno. Tamo se nalazi rasprodaja pica, obuce i odece i Altijeva veleprodaja. Tako da idi preko kurirskih sluzbi kako kaze ishmerish, to je najbolje ja sam radio samo sa Post Expressom, cujem da City Express nije los, ali za Aks nisam nista cuo, bila je pre tema u svastari o kuririma pa procitaj :)
:: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs