Samo mnogo mi to bre niska cena, pazi da ne bude samo `pola` komada na akciji, koja se kao po `obicaju` prodaju jos pre nego sto se metro i otvori :) Sjajna cena, jedno 40% niza... Sumnjivo niska...
Kolika je garancija na taj laptop? Koliko znam dell daje 3god garanciju? Planirao sam da idem u metro u nedelju, pa me interesuje da li ima mogucnost da mi oni ostave taj laptop pa da ga uzmem u nedelju? Kakav je ovaj Celeron? Imam kuci AMD Athlon XP 1700+ koji je veoma spor, pa me interesuje neka vas ovako procena, tj da li taj celeron radi brze, da li moze vista na njega? Da li cu moci da igram neke igrice tip COD 2, Warcraft III, age of mythology na max rezoluciji? molio bih neko da mi odgovori, posto imam nameru da ga kupim.
To je jeftin procesor koji ce zadovoljiti office poslove, gledanje filmova, internet i sl stvari. O igricama nema ni pomisli i zbog konfiguracije i zbog ekrana 14 incha, izgubice se oci. U poredjenju sa tvojim kuci, ovaj procesor je brzi, ali zbog verovatno sporijeg hard diska na 5400 u laptopu, tu brzinu neces ni primetiti. Sve ostalo je relativno ok, a u principu para nije velika, pa kome treba laptop za gore pomenute stvari to je dobra kupovina.
Da li je neko kupio ovaj laptop u Metro? Jel zna neko mozda zasto daju 1god garanciju a u nekim drugim prodavnicama daju 3god? Ja sam hteo da ga kupim, nego nisam bio kuci u subotu, danas sam otisho u Nish i rekli su da su sve prodali za 2h... Da li znate kada ce mozda biti neka slicna akcija?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.