Doslo vreme da se manja stara 8800GTS, a za oko mi je zapao bas ovaj Radeon Interesuje me kad stize kod nas i, od prilike, po kojoj ceni?
A mozda da sad kupim 5850, pa sledece godine neki fermi??? (Vise sam naklonjen zelenoj strani) Stvarno nisam pametan, predlozite sta mislite da je najbolje.
Nemoj kupovati 5970 jer koshta oko 500 eura a on je u stvari 2x5850 a 5850 u crossfire-u koshta oko 400 eura pa ako imash pare za to svakako je bolje uzeti 2x5850.
Da imam plocu sa dva pci-e slota, imao bih dve 8800 gts A za tih nekoliko meseci moram da igram nove igre u punom sjaju, valjda ce 5850 da zavrsava taj posao? Igrao bih dirt 2, aliens vs predator, assassins creed 2, .....
:: A za tih nekoliko meseci moram da igram nove igre u punom sjaju, valjda ce 5850 da zavrsava taj posao :: Igrao bih dirt 2, aliens vs predator, assassins creed 2, .....
Igre koji si naveo nisam probao, pa ne mogu da tvrdim da ce da radi u punom sjaju. (dirt 2, i AVP nisu ni izasli) Ali sa mojim 5850 sam prvi put igrao Crysis Warhead na enthusiast detaljima i 8AA u 1280x1024
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Hahahaha.Ova ti je najjaca.Sad da kupis 5850 a sledece godine tj za mesec dana neki fermi hahahaha. Ako hoces prave performanse a da ti se isplati ulozen novac onda 5850 u CrossFire i da te Bog vidi.Ovo ti govorim jer hoces 5970 a ta karta te pare ne vredi u poredjenju sa tim sto ti daje CF!Naravno ti nam nisi rekao ni koju plocu imas i da li bi taj CF radio kako treba pa bi mozda idealnije single resenje bilo.Mi samo nagadjamo na osnovu onog sto si nam rekao. Ono sto je najisplatljivije u ovom trenutku jeste 5850 a koliko vidim i ona je poskupela skace cak do 260 Eur mada mozes da nadjes i za 210-220 eur.
Green Green Grass Of Home
:: :: Doslo vreme da se manja stara 8800GTS, a za oko mi je zapao bas ovaj Radeon :: Interesuje me kad stize kod nas i, od prilike, po kojoj ceni :: :: A mozda da sad kupim 5850, pa sledece godine neki fermi??? (Vise sam naklonjen zelenoj strani :: Stvarno nisam pametan, predlozite sta mislite da je najbolje.
Sky covece, pa godina ima 12 meseci xD A i pise ti gore da imam plocu sa samo jednim pci-e slotom u pitanju je Biostar TP35D2-A7 Rado bih upario dve 5850 da mogu, ovako ce jedna da vrsi posao dok ne stigne neka nova karta iz nVidie (GF100, GT300, kako god se zvala).
5850 ce ti vrsiti posao narednih 3 godine, nema potrebe za fermijem u nekoj normalnoj rezoluciji do 1650x1080 sve ce ti terati do kraja na 60 fps, jedino su Crysis i GTA4 izuzeci.
:: 5850 ce ti vrsiti posao narednih 3 godine, nema potrebe za fermijem u nekoj normalnoj rezoluciji do 1650x1080 sve ce ti terati do kraja na 60 fps, jedino su Crysis i GTA4 izuzeci :: :: Pozdrav!
Izvini ,covek u godinama pa vise i ne vidi sve detalje :) Za Novu Godinu sam se salio to si trebao da skapiras.. Odlican izbor za sad .5850 pa posle gledaj sta ces.Ovo ti je za sad najpovoljnije a najbolje za ulozen novac!
Green Green Grass Of Home
:: :: Sky covece, pa godina ima 12 meseci x :: A i pise ti gore da imam plocu sa samo jednim pci-e slotom u pitanju je Biostar TP35D2-A :: Rado bih upario dve 5850 da mogu, ovako ce jedna da vrsi posao dok ne stigne neka nova karta iz nVidie (GF100, GT300, kako god se zvala).
:: Izvini ,covek u godinama pa vise i ne vidi sve detalje :) Za Novu Godinu sam se salio to si trebao da skapiras. :: Odlican izbor za sad .5850 pa posle gledaj sta ces.Ovo ti je za sad najpovoljnije a najbolje za ulozen novac :: :: Green Green Grass Of Home ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.