Često listam oglase i ova dva tipa obavezno upadaju u oči. Jedan šamara po ušima a ovaj drugi ih i ne vraća...mislim strahota...45-50 evrića za 478 ili 754 ploču...
da uzmes?to je trgovina...ako ti ne odgovara ne moras da uzmes... Misu znam licno,izuzetno dobar i korektan covek....al ceni svoje i to je njegovo pravo,kao i tvoje pravo kao kupca da ne kupis kod njega.... Uostalom kad necega nema,svaka je cena dobra,pa ako treba,ti izvoli kupi,ako ne.... A Ljubisa je urbana legenda....ovaj sajte ne bi ni zanimljiv bio toliko da nije cika Ljuse...
to su starije komponente,nekima i one trebaju,a posto je njih ko i pingvina kod nas,cene i treba da budu ovakve,samo pogledaj ne primer cene agp karti(pre je bilo,ne znam da li ih jos prodavci nude).Primera radi agp 3650 bila je skuplja od pce 3650 za nekih 1,5k dinara,sta sad stari standard ima ljudi koji ga jos koriste ,naravno njih malo ,al ih ima i normalno cene su takve kakve su
I u krajnjem slucaju sto ti je rekao dukiduledu,ne tera tebe niko to da kupis,svaki prodavac odredjuje cenu svog proizvoda ,a ti ako odgovara uzmi ako ne nista,ides dalje
Sa te strane gledano ,ne vidim svrhu ove teme,al ajde
Dugme za slucajeve kao sto je Ljubisa, klikne par registrovanih korisnika foruma na njega u nekom vremenskom razmaku (ono ko u boksu ako sve tri sudije pritisnu dugme poen) na njega i cao nema oglasa.
A sto se tice cena AGP kartica one su takve zato sto nema konkurencije tj nema novijih koje bi ih poterale na dole i generalno zato ce verovatno i ostati u magacinu prodavca posto nece moci nikome da je uvali.
da kaze `da da brzo je to za danasnje aplikacije`nego samo hocu da kazem da svako ima pravo da prodaje svoje stvari po ceni po kojoj on (ona)hoce,e sad ako ima ludaka oni ce se upecati,a ima ih
nego glupo je a i nemoralno da mi sad ogovaramo ili vredjamo nekoga,to je njegova stvar,nas neinteresuje al ne bi trebalo ni da nam smeta,on je postavio tu cenu ,ako nekome odgovara uzece,nama ocigledno ne odgovara a i ne treba nam. Zato sam napisao da ne vidim svrhu ove teme,sta se to nas tice,a dosad je bilo ko zna kolko tema o doticnom prodavcu,sta sad,njegovo pravo,njegava stvar
Ako neko oce nesto da kupi ,normalno je ako ne zna da se raspita,ima valjda nekog ko radi nesto oko kompova , a ako neki slucajem nema ,KOJI DJAVO ONDA POSTOJI OVAJ I JOS KO ZNA KOLKO FORUMA na ovu foru
Poenta je da ce to uzeti onaj ko je glup i lud i onaj ko ga mrzi ili nece da se raspita,nego ovo ono on ce kao sam,ako se nesto kupuje i ako se ne zna o tome mnogo,normalno je da se pita ,bar ja tako mislim
Ni čika Miša ni čika Maša, ups, pardon, čika Ljubiša nisu ludi, oni čekaju ludaka koji će to da kupe. Zahvaljujući njima ja sam se naprodavao ploča i ploča, po nekim, da kažemo normalnim cenama.
Koliko sam mogao do sad da primetim Bilmez i servispc imaju uvek slicna zapazanja oko ovog spoljnog trzista i uglavnom se slazu.Kao da su braca blizanci
Ja ne znam zasto se vi opterecujete oko ovih ljudi.Jel to utice na vasu egzistenciju?Nek rade kako misle da rade a debil koji se upeca njegov je problem.Svako ima jezil pa nek prvo pita i informise se ne mora odmah kao som na prvu da se upeca.
ta dvojica su sa cenama poznati nadaleko .. ali to je njihova stvar .. ko zeli kupice ..jel .. sad dali su kreteni/manijaci/neznalice itd .. jebem li ga .. a mozda im samo treba takva ploca ...
sagledajte sledecu situaciju ... imas firmu koja ima 30-tak racunara .. starije generacije .. sve legalni windozi ... i rikne ti ploca. .. sta onda .. baciti ceo komp i kupiti novi ?+ win .. neko ima para za to .. neko nezeli da izdvoji toliko para .. i uzmes kod ove dvojice istu takvu plocu koja ti je riknula .. prebacis bios sa stare i picis dalje .. ustedeo si 300eura ...
Kod kuce imam jedan komp sa integrisanom grafikom. Intelova ploca cipset 845GLAD. Sluzi za DVD, muziku, internet... - znaci neobavezne stvari. E sad, mnogo me nervira jer ne mogu na tu mlatimudijalnu konfiguraciju da prikacim i miniDV kameru i da pravim DVD-e, jer ima samo 512 MB DDR, Celeron procesor i nema prave grafike, nego moram za te namene da upogonim jaci komp. Tako dodjem ja na ideju da doplatim neku sicu i zamenim plocu za neku jacu, uzmem neku cuvenu AGP grafiku i dodam malo memorije (recimo jos 1GB). Pogledam oglase (racunam 865/915 nema novih ploca) i vidim cika Ljusin oglas (i oglase slicnih), presaberem se i dodjem do cifre za doplatu od stotinak evra. Momentalno se zapitam jesam li ja lud? A za nekih 150 EUR cu imati opet integrisano govno, ali makar novo sa brzom memorijom,... i tri godine garancije.
Tako se ideja o upgrade-u zavrsi neslavno.
Pozdrav svima koji razmisljaju o temi upgrade-a i prst na celenku.
Covek je stvarno vrh.. Zao mi je sto ga nisam proverio i pre jedno godinu dana sam pazario navodno ispravnu plocu od gsn` Ljubise i naravno da mi poslao neispravnu.. Sto je najveci crnjak zamotanu samo u papir.. Ja ga i zvao i covek je jaaako nekorektan.. Jedino sto sam trazio je neki vid dogovora za sta on uopste nije hteo da cuje.. Sta cu, sam sam kriv, to priznajem, ali me tad jako to iznerviralo.. Ipak kazem moja greska, nisam proverio prevaranta :) Ima i tema na PcBerzi o tome, ako neko zeli da se podseca i simbolicno se zove Dokle ce Ljubisa iz Panceva da bude prisutan na PcBerzi.. :) Eh.. Sa njim sam jedino imao problem oko neispravne komponente, sa ostalim kolegama sa PcBerze ili sa drugih sajtova ama bas nikakve.. ewo danas sam pazario ddr memoriju preko oglasa sa berze za rodjake da im uradim mali upgrade kompjutera i memorija radi ko sat.. nikakvih problema.. ali sta cu.. ide zivot dalje :)
Imaju pravo da lazu i mazu koliko hoce i da podvaljuju neupucenima. Na srecu postoji neko ko sve vidi i regulise odnose u prirodi. Taj ce vremenom sve da dovede na svoje mesto, i da naplati kako treba (samo je pitanje vremena) Priroda sve regulise , samo je teba razumeti .)
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: da uzmes?to je trgovina...ako ti ne odgovara ne moras da uzmes.. :: Misu znam licno,izuzetno dobar i korektan covek....al ceni svoje i to je njegovo pravo,kao i tvoje pravo kao kupca da ne kupis kod njega... :: Uostalom kad necega nema,svaka je cena dobra,pa ako treba,ti izvoli kupi,ako ne... :: A Ljubisa je urbana legenda....ovaj sajte ne bi ni zanimljiv bio toliko da nije cika Ljuse.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.