Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Ne znam kako se to zeve i pod cim da trazim
STRANA 1 OD 1
FAQ Ne znam kako se to zeve i pod cim da trazim 09.11.2009. 01:31 T21708

status: user
broj poruka: 532
Treba mi kao neki razvodnik za USB 2.0 sa elektronikom u sebi, ne znam da li je to hub. Recimo da ima podrsku za par dodatnih USB 2.0 prikljucaka jer imam samo 4 na ploci pa bi hteo jos recimo 2 pride ili maksimum 4. Ne neki kiceraj vec nesto sto radi dobro i ne zeza i da je firmiran a ne neki bezimeni komad plastike. Da li to uopste moze na njega posto ne bi stavljao eksterni hard vec recimo tastaturu, misa, daljinac, stampac, gamepad, blutooth. Da li moze sve to a da ne brljavi naravno ne mislim odjednom vec 2 odjednom u to cudo a ostalo u ciste portove na ploci. Ko to sve pravi i koliko kosta?

Fala vi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Ne zeve se već se zove USB HUB 09.11.2009. 01:43 #156665

broj poruka: 4163
Koliko znam najmanje je sa 4 USB priključka. E sad, imaš varijante sa i bez dodatnog napajanja. Preporučujem ti da uzmeš model sa adapterom da ne bi imao problema pri uključenju uređaja koji vuku malo veću struju npr externi hdd. Koštaju oko 10-15€. Nema bitne razlike između proizvođača.

Shit happens

H-nitro hi 09.11.2009. 04:06 #156689

broj poruka: 1973

Dont drink and drive take joint and fly

e kad smo vec kod ne znam pod cim da trazim ne tice se ovee teme pa da priupitam kako se zove onaj slide bar kod mac-a sto stoji u gornjem ili doljem delu?
markopvict dock 09.11.2009. 04:10 #156690

broj poruka: 4515
http://support.apple.com/kb/HT2491

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: hi 09.11.2009. 05:05 #156695

broj poruka: 12794
Idi skini Rocketdock koji je free, ili nadji crackovanu verziju Stardock Objectdock-a...

::
:: Dont drink and drive take joint and fl
:: e kad smo vec kod ne znam pod cim da trazim ne tice se ovee teme pa da priupitam kako se zove onaj slide bar kod mac-a sto stoji u gornjem ili doljem delu?
H-nitro yo 10.11.2009. 04:08 #157015

broj poruka: 1973
10x guys

Dont drink and drive take joint and fly

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs