Možda ako dobijemo drugog operatora fiksne telefonije i dobijemo nesto... Ili ako SBB napravi neku inicijativu, poveca brzine ili uvede neku novu tehnologiju, bez toga nista, nece telekom sam sebi da pravi nepotrebni posao...
Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
I nož iz leda ponovo vadim, Nada je smenjena razocaranjem, Po ko zna koji put to radim, Bez trunke mržnje sa prezrenj
Daj bože da ih ima što više pa da mi biramo a oni da moraju da spušatju cene, diižu brzine... Setite se samo koliko je npr koštao broj u mobtelu pre jedno 7 godina a koliko sad kad imaš tri operatera! sbb je u početku bio monopolista, kad se pojavio ptt adls odmah druga priča...tako će i sad da bude....
ljudi .. dostigli smo limit .. niti ce biti povecanja brzine niti skidanja cena .. sa ili bez konkurencije .. jeste tehnologija polako stize u srbiju u odnosu na eu .. to je zato sto su srbi zemljoradnjici a ne raketni naucnici pa svu tehnologiju kupujemo a ne smisljamo ili proizvodimo .. problem ovde je nizak standard i male plate (ha .. topla voda.. doduse i nepamtim kad je ovde bio visok standard i velike plate)
Pa mozda ako napravimo neko udruzenje, pa skupljamo potpise.
26.10.2009. 02:46
status: user broj poruka: 373
Cisto da shvate da ljudi ovde koriste internet i imaju potrebu za upload-om vecim od misjeg polnog organa. Inace smatram da su nasi paketi sokantno losi, sto po ponudi sto po cenama. Kod sbb-a sam i za 22e imam upload od 256kb - jadno! Inace skroz se slazem da ovde niti je bilo standarda niti je bilo realnih cena, ali samo zato sto nas kradu i tretiraju kao zadnje budale. Nije da ne zasluzujemo, samo ih treba priterati u cosak, mars lopovi!
Trenutno se javljam iz Londona i čisto da kažem da se trenutno vozim na 16Mbita za nekih dvaes funti, al da znate upload samo 512kbps. support normality
:: Trenutno se javljam iz Londona i čisto da kažem da se trenutno vozim na 16Mbita za nekih dvaes funti, al da znate upload samo 512kbps :: support normalit :: ::
:: `Ajd odradi speed test net :: :: P.S.Ocekujemo neke lepe slicice :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Trenutno se javljam iz Londona i čisto da kažem da se trenutno vozim na 16Mbita za nekih dvaes funti, al da znate upload samo 512kbps :: :: support normalit :: :: :: ::
JA sam primetio da se ne`to ovaj mobilni net s` notbookovima mlogo promovishe. Mlogo popularno a moz` se desi da slegnu cene bar malo. Ima li kakvih iskustava sa ovim netom?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.