Moze i polovan ali ocuvan ne bitno, ne mora biti nov. Ali gde kod nas zaboga kupiti a da me ne oderu neki solidan ADSL2(+) router da ima 4 LAN porta, annexA i da je nesto kao Dlink, Allied Telesis, Linksys, Cisco, 3Com. Jos bolje ako ima firewall. Pomazite
Meni treba zicni, obican ali da nije skup. Najvise bi voleo neki Dlink ili 3Com kao ima kod nas za 20-30e na `papiru` ali da li ga mogu i dobiti pitanje je
:: TP-LINK TD-W8910GA,54M Wireles :: ADSL 2+ Router & Wireless G access point 54MB/s extended range,Annex :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
imas TP-link 8840 u firmi Netiks.rs, mozes cisto da ih zvrcnes telefonom dokle rade i to, mada izdavanje opreme je do 16:45h, inace mozes pravo da odes do njih, jer znam da imaju i provereno su najrealniji sa cenom, nema od njih jeftinije kad je u pitanju LAN oprema, imas tamo i neki alat usput, Pro`s kit, pa baci pogled.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.