Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Ljudi sta se desava sa Imtelom?
STRANA 1 OD 2  
DrGrozozo Ljudi sta se desava sa Imtelom? 01.10.2009. 22:34 T20592

status: user
broj poruka: 203
Skoro sam bio do njih nesto da uzmem...
Nekada firma sa najrazlicitijim asortimanom kompjuterskih delova odaje utisak da je pred gasenjem...
Gresim li?...
Ima li neko informacije sta se desava sa njima?...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 01.10.2009. 22:37 #144685

broj poruka: 8138
Propali su skroz...

The Way It`s Meant To Be Played

enter011 Re: 01.10.2009. 22:44 #144689

broj poruka: 9

Na sajtu im pise da renoviraju...
Equinoxe Re: Re: 01.10.2009. 22:48 #144694

broj poruka: 12057

Tako je.

::
:: Na sajtu im pise da renoviraju...
OCz re 01.10.2009. 22:55 #144699

broj poruka: 2900
Ili se sele ..ja sam tako nesto cuo.
Ne bi valjalo da propadnu, super su za garanciju, zamenili bi ti nesto sto tamo nisi ni kupio ..

GAMER4LIFE !!!! 01.10.2009. 23:01 #144704

broj poruka: 839

Sta mislite jel bi zamenili tastaturu gde je kukica jedna polomljena koja drzi naslon za ruke?

Jel jos uvek pod garancijom?

Equinoxe Re: !!!! 01.10.2009. 23:12 #144707

Sumnjam, fizička oštećenja -> do viđenja garancija.

Nego jel to bilo polomljeno ili ....?

:: Sta mislite jel bi zamenili tastaturu gde je kukica jedna polomljena koja drzi naslon za ruke
:: Jel jos uvek pod garancijom?
GAMER4LIFE Logitech G15 01.10.2009. 23:26 #144708

Nije bilo polomljeno, vremenom je pukla ta jedna kukica stoji lepo taj naslon za ruke ne pomera se nego cisto pitam, dal bi prihvatili pod garancijom posto je pukla ta jedna kukica...pa sad ako mi sutra crkne tastatura dal bi je prihvatili posto imam 3god garanciju da nebi zezali zbog te kukice sto je pukla..
Equinoxe Re: Logitech G15 01.10.2009. 23:30 #144709

Probaj na blef, odnesi, pa ako prođe prođe....proći će kroz ruke neko serviera od njega zavisi.

30:70 recimo da će proći.

:: Nije bilo polomljeno, vremenom je pukla ta jedna kukica stoji lepo taj naslon za ruke ne pomera se nego cisto pitam, dal bi prihvatili pod garancijom posto je pukla ta jedna kukica...pa sad ako mi sutra crkne tastatura dal bi je prihvatili posto imam 3god garanciju da nebi zezali zbog te kukice sto je pukla..
GAMER4LIFE ... 01.10.2009. 23:34 #144711

I to sto kazes ako prodje proslo je.)
gile23 ... 01.10.2009. 23:38 #144712

broj poruka: 9121
@Gamer ti si full Logitech, volan, tastatura, e jedino nisam siguran da li imas misa decko :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @DrGrozozo 01.10.2009. 23:42 #144714

broj poruka: 18988
bio sam kod njih i vidim nema pola opreme, pa sam ih pitao, sele se blizu te zgrade (imtel), znaci, firma nije propala, vec se samo sele...

GAMER4LIFE :) 01.10.2009. 23:49 #144716

Od Logitech-a Imam Logitech G25 Volan, Tastaturu G15 Gaming sa plavim dugmicima, I G9 Mis, i pravo da ti kazem nisam nesto posebno zadovoljan kvalitetom..daleko je to od reklame, do sad sam vec 2 modela G25 menjo i smradovi iz Eurlinka su zatvorili firmu pobegli ko kurve, i sad mi stoji u kutiji sjeban G25, kod G9 mi se izlizala jedna maska posle 1god za 90Eura koliko sam ga platio kad je izaso trebali su malo izdrzljivije da naprave te materijale sta vec... i sad G15 ovo sto je puklo to sam ja sjebo pukla jedna kukica a desava mi se da iz cista mira po nekad pocnu neki dugmici da trepere pa se smiri....
Zajebani76 Re: Re: Logitech G15 02.10.2009. 00:12 #144720

broj poruka: 538
Dali si mozda razmisljao koliko je to posteno? ako serviser ne primeti i zameni je njemu ce se obit o dzep, cak i da nije tako opet nije posteno, imas li ti malo samo odgovornosti kada ovako nesto nekom predlazes?
Jeste ovo sitnica, ali ako si sam kriv za nest onda trpi posledice toga a ne prebacuj na drugog teret svije nepaznje.

:: Probaj na blef, odnesi, pa ako prođe prođe....proći će kroz ruke neko serviera od njega zavisi
:: 30:70 recimo da će proći
Equinoxe Re: Re: Re: Logitech G15 02.10.2009. 00:20 #144721

Nemoj please o poštenju servisera prema korisnicima, X puta su hteli da mi uvele RMA-d ploče koje su bile u gorem stanju nego moja / nečije pre nego što je otišla na servis. Ako ću nekoga da oštetim sa plastičnom kukicom od 0.02$, verovatno će propasti. Ako neko uvaljuje to su serviseri, da se razumemo. `Ta kartica treba da pišti,....nisam ja kriv što toga nema na stanju, tako da je*i ga, ....4 puta nosim CRT monitor i na kraju moram da slikam kvar jer je sve u redu, ja ne znam šta ste vi videli`....već mi je zlo njihovih izgovora...

:: Dali si mozda razmisljao koliko je to posteno? ako serviser ne primeti i zameni je njemu ce se obit o dzep, cak i da nije tako opet nije posteno, imas li ti malo samo odgovornosti kada ovako nesto nekom predlazes?
:: Jeste ovo sitnica, ali ako si sam kriv za nest onda trpi posledice toga a ne prebacuj na drugog teret svije nepaznje
:: ::
:: :: Probaj na blef, odnesi, pa ako prođe prođe....proći će kroz ruke neko serviera od njega zavisi
:: :: 30:70 recimo da će proći
VuKaSiN82 re 02.10.2009. 00:30 #144724

broj poruka: 128
@gamer
Covece pa sta te briga sto se Eurolink zatvorio, ti imas garnciju za taj G25, i na njoj ti pise ko je uvoznik, zovi direktno njih. Ako jos imas tu garanciju uradi tako.

Milost ne trazimo, milost ne dajemo

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Mislim da Logitech daje globalnu garanciju 02.10.2009. 00:35 #144726

broj poruka: 7719
u pravu je Vukasin ,slicno recimo daje Nokia ako kupis mobilni od njihovog legalnog distributera.

Kovle Re: Re: Re: Re: Logitech G15 02.10.2009. 01:07 #144729

broj poruka: 976
Ovlasceni distributer je computer dream, barem meni tako pise i za volan i za tastaturu i mis i zvucnike, a ovlasceni servis iris mega

:: Nemoj please o poštenju servisera prema korisnicima, X puta su hteli da mi uvele RMA-d ploče koje su bile u gorem stanju nego moja / nečije pre nego što je otišla na servis. Ako ću nekoga da oštetim sa plastičnom kukicom od 0.02$, verovatno će propasti. Ako neko uvaljuje to su serviseri, da se razumemo. `Ta kartica treba da pišti,....nisam ja kriv što toga nema na stanju, tako da je*i ga, ....4 puta nosim CRT monitor i na kraju moram da slikam kvar jer je sve u redu, ja ne znam šta ste vi videli`....već mi je zlo njihovih izgovora..
:: :: Dali si mozda razmisljao koliko je to posteno? ako serviser ne primeti i zameni je njemu ce se obit o dzep, cak i da nije tako opet nije posteno, imas li ti malo samo odgovornosti kada ovako nesto nekom predlazes?
:: :: Jeste ovo sitnica, ali ako si sam kriv za nest onda trpi posledice toga a ne prebacuj na drugog teret svije nepaznje
:: :: ::
:: :: :: Probaj na blef, odnesi, pa ako prođe prođe....proći će kroz ruke neko serviera od njega zavisi
:: :: :: 30:70 recimo da će proći
Zajebani76 @bax2003 02.10.2009. 01:38 #144730

broj poruka: 538
Sta to znaci ako je neko govedo da i ja trebam takav da budem?
Smisao je u postenju, to sto neko nije ne znaci da ja ne trebam da budem a narocito da nekoga ucim tome da bude neposten. Ovo jeste sitnica ali trba biti posten bez obzira na to kakvi su drugi.
Mislim trebamo se truditi da budemo posteni:)
Equinoxe Re: @bax2003 02.10.2009. 01:43 #144731

Ja pre mislim da neko može i da zašmuri na takvu mirkoskopsku stvar i reši ti ptoblem sa jednom od najskuplih tastatura. Slična situacija bi bila da neko neće da ti primi na servis grafu od 200e jer je iskrivljen pin na svideo-činč adapteru koji košta 0.02$.

:: Sta to znaci ako je neko govedo da i ja trebam takav da budem
:: Smisao je u postenju, to sto neko nije ne znaci da ja ne trebam da budem a narocito da nekoga ucim tome da bude neposten. Ovo jeste sitnica ali trba biti posten bez obzira na to kakvi su drugi
:: Mislim trebamo se truditi da budemo posteni:)
GAMER4LIFE !!!! 02.10.2009. 01:58 #144734

Ej onog radnika sto radi tamo za 25 000 din, sigurno necu zeznuti, nego tog lopova koji ne zna sta ce sa parama ko ih j......
GAMER4LIFE !!!! 02.10.2009. 02:03 #144735

sto se tice G25 garancija istekla, do sad volan mi stoji vec godinu ipo dana sad ne vredi, jbg... sto se tice tih servisera odnesem ja stari monitor da poprave, cute 20 dana ja zovem 10x ko budala da pitam sta se desava, nije majstor tu , nije ga jos pogledao, otvoren je na stolu itd... posle mi javlja nemoze se sredi..odem po njega otvorim ga ono fali pola srafova unutra za deo neki nisam siguran jel ga ranije nisam otvaro al srafova fali mora i da su neki deo skinuli..eto toliko o postenju.
marke pfff 02.10.2009. 02:16 #144736

broj poruka: 384

Sumnjivo mi nesto da hoce da rasprodaju svu robu pre nego sto se `presele`.... Mozda gresim, ali mislim da su `cao`. Nazalost naravno, uvek su bili fer sa reklamacijama.
trogdor Smeh 02.10.2009. 03:23 #144739

broj poruka: 373
Ok su, al za malo. Vole da se bave svercovanjem, pored uvoza...
I sto rece bax, pustih suzu za postenje prema kupcima... Stali su mi 1 na zulj i to opasno, daj boze da je neko iso do kraja - pa da ih gase, mada dok ne zavrnu nekog bitnog - verovatno nista... Ua lopovi i banditi

Go Go Go !!!

GAMER4LIFE !!! 02.10.2009. 03:29 #144740

Hehehe, posteno samo prema posetnima, zato su i zatvorili eurolink team svercuju robu iz madjarske pa ih zatvorila inspekcija verovatno je isti slucaj i sa imtelom, lopine! plus prodaju skuplje robu nego sto je u inostranstvu i jos kineska proizvodnja tu robu dobija za 200eura a ovde prodaje za 350e!

liman Re: !!! 02.10.2009. 05:17 #144744

broj poruka: 809
Ovde je sve posteno! A za onu uvredu “lopine” moze da se dobije “dozivotna “!

:: Hehehe, posteno samo prema posetnima, zato su i zatvorili eurolink team svercuju robu iz madjarske pa ih zatvorila inspekcija verovatno je isti slucaj i sa imtelom, lopine! plus prodaju skuplje robu nego sto je u inostranstvu i jos kineska proizvodnja tu robu dobija za 200eura a ovde prodaje za 350e!
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs