Video sam da su neki u proslim temama savetovali da se ne kupuje kod njih... Ja sam planirao, cene su im dobre... Koji su razlozi da ne kupim tamo, da se ne zeznem...?
Ja sam u GIGATRON-u kupovao i preko firme i kao fizičko lice i nikada nisam imao problema. Cene su koliko vidim OK, usluga je OK, tako da ne vidim razloga da ne pazariš kod njih.
Ne znam za ostale, ali ja sam kupovao kod njih par puta i sve je bilo ok. Sto se tice garancija i to sam proverio, DVD me je nesto zezao, sve je bilo ok, prihvatili su garanciju, odneo sam na servis i vratili su mi popravljen bez ikakvog placanja. Evo bas danas cu i monitor uzeti kod njih. Ako mene pitas kupuj i ne brini :).
kupim komp- ne radi vratim ga tamo- nisu povezali kablove dodjem kuci-opet ne radi, morao sam sam da otvorim da povezem kablove koje su oni zaboravili. pri tom primetim da sam umesto narucene kingston 533 ddr2 dobio neke twinmos. odem 3 put tamo oni kao zamene. ja pogledam kod kuce a ono kingston 400MHz. i tako, dosta smo se raspravljali dok nisam dobio to sto sam platio.
chesto kupujem opremu.. i kada sam nazvao da pitam posto je izvesno kutjiste rekli su mi cenu vetju 5 eura nego sto su dali na PC berzi.. kada sam pitao kako to da ovamo stoji ovakva cena... dato mi je objashnjenje da je to samo za konfiguracije!!!! sta bi bilo tek za neku skuplju stavku posto je ovo bilo 25 eura!!!
:: kupim komp- ne rad :: vratim ga tamo- nisu povezali kablov :: dodjem kuci-opet ne radi, morao sam sam da otvorim da povezem kablove koje su oni zaboravili. pri tom primetim da sam umesto narucene kingston 533 ddr2 dobio neke twinmos. odem 3 put tamo oni kao zamene
TwinMos je bolja memorija od Kingstona :)
:: ja pogledam kod kuce a ono kingston 400MHz. i tako, dosta smo se raspravljali dok nisam dobio to sto sam platio.
:: :: chesto kupujem opremu.. i kada sam nazvao da pitam posto je izvesno kutjiste rekli su mi cenu vetju 5 eura nego sto su dali na PC berzi. :: kada sam pitao kako to da ovamo stoji ovakva cena... :: dato mi je objashnjenje da je to samo za konfiguracije!!! :: sta bi bilo tek za neku skuplju stavku posto je ovo bilo 25 eura!! ::
I meni se to desilo!!! Meni su rekli da je na sajtu cena bez PDV-a. Odem i kupim na drugom mestu i prodjem jeftinije i sa pdv-om.
Pc berza je NAZALOST postala dezinformator sto se tice cena hardvera u Srbiji.
Sto se tice cena s u pravu, uvek je veca od one sto pise na pc berzi, ali ipak su jedni od povoljnijh prodavaca, ja svu opremu uzimam kod njih, ili u milsoftu ili u mk racunarima. Npr. monitor koji sam kod njih uzeo (samsung 940b) na berzi pise da kosta 300eura, ali mu je stvarna cena kod njih 310eura, ipak i po toj ceni je najjeftiniji od svih prodavaca koji se reklamiraju na pcberzi Sto se tice pogresnih komponenata u kucistu, to rade svi, takva nam drzava :), kupuj komp iz komponenata i nema da brines.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.